.

I love you tonight
you are my knight
cure and assure and make me feel alright
tomorrow you'll find
I'm not around
but don't be uptight
'cause I loved you last night

Vacant and free
yeah, that is me
Just tell me how and I'll please you for free
tell me I'm good
I know I'm bad
Lies make me feel fine although it is sad

I've fucked it up now, too many times

I didn’t really know what to call you,
you didn’t know me at all
But I was happy to explain.
I never really knew how to move you
So I tried to intrude through
the little holes in your vanes

Well this is an invitation
It’s not a threath
If you want communication
That’s what you get
I’m talking and talking
But I don’t know
How to connect
And I hold a record for being patient
With your kind of hesitation

jaha, okej, tack, snällt

Rawbert säger:
blum blum blum

Rawbert säger:
var tror du det ljudet kommer ifrån?

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
vet ej. varifrån vänliga robert?

Rawbert säger:

det låter så när du trycker ut en tolle i din blöja....lite njutning...lite i kläm

kolla så snäll jag är. hur kan en människa vara så odräglig och hemsk som denna man?


something

varför jag vet att min vän tim är bög:
1.
han har en modeblogg (pablohommes.com)
2. han läser modetidningar och blir lycklig när de kommer hem till honom
3. han använder brun-utan-sol
4. han älskar clueless
5. han älskar sex and the city

varför jag vet att min vän tim INTE är bög:
1.
han slåss jättehårt
2. han är en knullande, strulande, tvättäkta PLAYAH
3. han tvingar mig att spela fotbollsspel
4. han dricker mjölk och juice ur kartongen
5. han skrattar när jag nämner "lapa fisring"
6. han snusar, fiser, pillar i näsan

men annars är han en hyvens kille! förlåt om detta inlägg känns kränkande, fördomsfullt, trångsynt, men sån är jag.

tack elin, iamjesus, kuk

ÄR DU KÄR I NÅGON: inte direkt
NÄR HÅNGLADE DU SENAST: i skolan
VAR DET BRA:
TYCKER ANDRA ATT DU ÄR ATTRAKTIV: tror inte det, hoppas inte det
VAD ÄR DU RÄDD FÖR: flugor, ollonborrar, coolingar
ÄR DU ATEIST: hemlis
HAR DU LÄST BROTT&STRAFF: noä
ÅSIKT OM HIPPIES: bäst!
GÅR DU PÅ DIET: ja
VEM SAKNAR DU: några olika
FAVORITLÄSK: skit
BÄSTA FRISYR: långt eller jättekort
SNYGGASTE SKORNA: innan var det louboutin, years ago, nu gillar jag feta sneakers
FAVORITMAT: goda soppan!
NATURLIG HÅRFÄRG: råttis
EN SNYGG KVINNA: snejana onopka
EN SNYGG MAN: skataren på stockholmstreetstyle
PÄLS/INTE PÄLS: inte
KÖTT/INTE KÖTT: inte
SNYGGASTE ÅRTIONDET KLÄDMÄSSIGT: 70-talet
MÅSTE-HA-KÖP FÖR SÄSONGEN: färgglad kortkort klänning och stora klumpiga skor
SECONDHAND/INTE SECONDHAND: secondhand

shut up

jag måste snacka lite mer skit. på bussen in trodde jag att jag skulle börja gråta. snett framför sitter en tjej, som jag egentligen inte vill snacka skit om, för hon är ful, men ser snäll ut. där satt hon med sina tjocka vader och hade skruvat upp ljudet på sin mp3 lite för mycket, för jag kunde höra exakt vad hon lyssnade på. nämligen patrik isaksson. är det lagligt? är det lagligt att sitta med så hög musik på bussen och också när man lyssnar på något sånt? VARFÖR LYSSNADE DU PÅ DET? VARFÖR?

bakom mig hände en annan trevlig sak. en liten krullhårig människa som vi kallar "frodo" satt bakom mig och hade lite roligt. han drog lite i sina fula canada goose-jacka och trampade lite med sina fula pumaskor i takt till någon musik. sen tar han upp ett nässpray och jag hör hur han börjar snörvla, inhalera. min patrik isaksson-huvudvärk blev värre. sen tar han upp telefonen och ska ringa ett nördigt samtal. vilken dialekt har han? ja, just det. göteborgska.

our years well spent

idag på bussen hem fick jag höra ett litet samtal mellan några tjejer som är ca 16-17 år. de är såna som jag hade kallat skabb (och som jag också gör) när jag talat om dem och de pratar riktigt bred skånska. då sa den ena någonting om "åh, jävla svedala". ja, jävla svedala. och varför är det "jävla" svedala? jo, just det; för att såna som DU bor här. för ett år sen körde du omkring på din fula moped och sa med din breda dialekt att "svedala är mycket bättre än malmö". du satt utanför svedala livs och jag lovar att du nu säger "åh kommer ni ihåg när vi hängde utanför svedala livs?" ja, jag kommer ihåg när ni hängde där utanför. man orkade inte kommentera, blänga, skratta åt er, man såg er och man gick förbi. dömandes. och där sitter du nu med din fula dialekt och pratar om svedala på ett helt annat sätt, för nu går ju du i skolan i malmö. så sitt där, jag vet att du var tillsammans med marcus olsson, sitt där med dina wannabe-pumaskor (som de till och med äkta är pinsamma) och prata om svedala och prata om marcus olsson och prata om svedala livs.

när jag var 14 år var jag ju cool. jag hade converse, drog "balla skämt" och skrek "fitta" och "kuk" för att folk skulle höra att "jovisst, jag är bara 14 år och tjej, men jag kan säga såna coola saker ändå". så där satt jag med mina converse och lyssnade på iron maiden och tänkte att FAN, vad jag är mycket bättre än alla andra i svedala. på helgerna drack jag så mycket att jag inte kunde stå upp och det skröt jag ganska högt om i skolan sen så att alla skulle höra och oj, fan vad cool nathalie är. så vem är jag att döma dig? jag är likadan fortfarande; jag står inte upp efter en vodka-flaska, jag dömer, jag tittar snett, jag snackar skit om precis alla som inte är som jag och mina vänner. jag vet att jag inte har någon rätt att göra det, men jag är väl bättre än dem? är inte FBG lite bättre? jag vet inte, vi är roliga i alla fall. och coola och balla såklart.

.

And I can't give you up
Can't leave you alone
And its so hard, so hard
And hard enough to feel the pain

back of a truck

ja, denna helg har varit minst sagt lugn och fin. den började med att jag och madde gjorde vår snygga, slimmade och faktiskt jävligt goda soppa framför lite CSI. sen kom elin och martma dit och höll oss sällskap framför melodifestivalen. ja, vi valde seriöst att titta på tv, framför möllan med en snygg sarasve. vad har hänt? är vi för gamla? är vi för unga? jag vet inte. kvällen fortsatte i alla fall med té och färgning av mina och marts ögonfransar och mina och elins ögonbryn. vi blev ryska, men snygga ryssar. imorgon ska jag också inhandla nytt hår (för mormor pengar) och i veckan ska också min lilla utväxt tas bort och jag ska bli en vanlig blondin igen. ingen rysk. tror jag.

jag längtar som EN LITEN JÄVLA FISSE, tills jag kan använda min söta jävla tunika jag köpte på asos. min söta jävla basker, min söta jävla vårjacka jag snart ska köpa, mina söta jävla vårskor och mest av allt, längtar jag tills jag får se världens sötaste bebis i latexdräkt. kan knappt vänta.

mm...

madisco, säger:
öe

madisco, säger:
vet du vad jag fick i huvudet att man skyulle säga?

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
nej?

madisco, säger:
flytande bebis...

madisco, säger:
VAD FAN ÄR FLYTANDE BEBIS!??!?!

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
hahahahaahahahaha

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
till tajja??

madisco, säger:
hahaha nej

madisco, säger:
fick det i huvudet bara

madisco, säger:
"min lilla flytande bebis"

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
HAHAHA

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
haha fyfan vad äckligt"!

madisco, säger:
jaaaa!

madisco, säger:
bebis i flytande form

madisco, säger:
floating baby

madisco, säger:
eller liquid baby


.



det är dig jag vill ha, puss.

if you don't want him to dance

igår blev jag jävligt irriterad då jag till och med städat mitt rum, för att ted skulle komma. sen säger han att han inte kan köra i "ovädret". FUCK ovädret! är inte jag värd att riskera livet för? jo, visst är jag det. så jag sörjde och laddade ner lite fler album. bl.a; racoon, ben harper, cat power och dustin kensrue. MHM, så då blev jag lite lyckligare, lagade mat till min familj och gick i snödrivorna till madeleine för att sedan gå vidare till twinsen. ja, madde ramlade i en stor snödriva i sin stora feta jacka och ja, hon tvingade mig att hjälpa henne upp. ncnc, sen gick vi in till tvillingarna och kollade på sanning eller konsekvens och någon annan halvrolig film, som mest handlade om indiska män. jag antar att jag förtjänade lite indiskamannen-skämt där.

sen kom jag och sara fram till något jävligt bra och jag bara längtar tills det börjar. riktigt mycket längtar jag och fan vad snygga vi ska vara. elin kan sitta hemma, tråkig och pessimistisk och tro på krig och på sig själv och inget annat.

denna helg händer något nytt. jag har själv valt, av egen fri vilja, att inte dricka den här helgen. det är den första helgen på cirkus 4 år. jag klarade av att satsa på celibat för ett tag, skulle jag kunna klara att vara nykter ett tag? ett glas vin här och där kanske inte spelar så stor roll, det är fyllan (eller kanske bakfyllan) som trycker ner mig varje söndag. jag tror faktiskt att jag klarat det. det hade nog kunnat ändra mig lite, ge mig ett annat perspektiv. ge mig något annat. VILL HA HEM NÅGON!! ska strejka med sex, mat och sprit tills du kommer hem.

.

My eyes
Burn with unshed tears
My body is weak
From so many silent years
Too many people say goodbye
Before they say hello
Step into the morning
And disappear

What more than sorry can i say
What more than sorry can i be
Before our love fades away
What more than sorry
Do you want from me

.

169441-68

I love you, I don't think you care

can you honestly say we're not good for one and other

jag är helt fruktansvärt kluven. jag vet inte vad jag ska göra. jag kör upp en massa skräckscenarior i mitt huvud hela tiden, för jag vet att det skulle kunna hända och jag vet inte hur jag ska stoppa det nu. vad ska jag göra? vem ska jag såra? kommer jag göra rätt val? kommer jag ångra mig sen? om jag inte väljer nu, kommer något hända och jag blir alfie igen och jag älskar älskar älskar alfie, men jag hatar att vara alfie. jag fruktar för att bli alfie igen, jag klarar inte av att vara alfie. jag kanske borde göra det drastiska valet och skita i allt och sumpa mina chanser om att vara lyckligt kär i sommar. jag vill inte vara lyckligt kär i sommar. jag vill inte lida av dåligt samvete hela sommaren. kanske, borde jag bli hora igen och vara elak och känslokall. jag tror inte att jag kan det, trots min bitchiga natur. hej

.

169441-66169441-67

älskar dig

it's only the memory that's putting us down

but I'm only pretending you know.
gårdagen spenderade jag först i stan med mormor och mamma och jag var en rolig bortskämd tjej. mormor och mamma blev dock lite irriterade men sen skrattade vi gott åt följande sak; vi var inne på gallerix och de har som känt en massa klistermärken och liknande skit som min mamma älskar. när vi stod och kollade på klistermärkena, kommer vi till sist till barbie-klistermärkena. på själva klistermärke-arket är där en massa bilder på barbie och kanske en och annan liten hund och dylikt. sen är där ett klistermärke som vi känner inte riktigt passar in... "I love green". I love green? ett klistermärke på barbie-arket där det endast står "I love green". man kanske måste ha varit där för att uppskatta det roliga, för det gjorde i alla fall vi.

innan teddeluring kom igårkväll, hann jag också ta ett inte så jättegivande träningspass med sara. teddeluring-träffen kändes givande och jag fick mig en hel del skratt då jag tryckte lite i hans ansikte så att han blev världens fulaste människa. han skrattade också åt mina lillfingrar som tydligen är jättesmå? läskigt. snart ska jag bege mig till madeleine för ganska mycket CSI och lite titt på asos. efter det går vi hem till tvillingarna för att titta på saras snygga klasskamrat som ska plugga matte där idag.

Jag:
"jag skulle vilja plugga lite idag med"
Madde:
"ploga?"

nej, det är inte meningen att ni ska skratta...

lil x 2

kak säger:
och nu har du mig pa ditt lilfinger

kak säger:
elelr din tumme

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
usch

kak säger:
vilket finger smsar du pa?

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
haha

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
PÅ mitt lillfinger?

kak säger:
du har mig pa tummen

kak säger:
kmm

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
haha

kak säger:
mm!

kak säger:

jag sms pa lilfingert


.

Oh and he thinks he's the one
But he's just one in 24

.

169441-63
Hell, here I go again too fucked up to get the words right.
And hell, here I come again after you.
Hell, here I go again,
trying to hang sweet from the tree.
And hell, I'm just loosing my dignity.
But if you'd just come out and give me the word
I'd leave you and I'd leave me too.
I'd hand myself over to his masters voice,
like before, the drug of my choice.
Dear, here I go again giving away pieces of me.
Though I know it's not all right I'll just let it be.
Sweet dear, let's sit down a while,
I have so much left for you.
And hell, just listen to me I sound like a fool.

jag tror dig

Im in love with your brother, whats his name? säger:

så är det alltid. snygga killar som är perfekta = liten snopp = besvikelse = dumpa = ångra sig = ligga med en ful kille


flabb

jag fick också höra en hel del roliga saker i lördags. bl.a.

av värdinnan:
"du, mitt ex sitter där borta och innan sa han till mig att han tyckte att du var sjukt sexig, men jag säger bara; hans kuk är 10 cm lång, så don't go there."

av killen som tydligen sagt att jag var sexig:
(vinkar till mig till honom, när jag står och dansar)
"du, jag måste bara säga... du dansar SJUKT bra!"

jaha? precis som om jag inte redan visste det.

to know you

MHM! IKEA-fest blev sjukt bra. det började bra, med en ordentlig fylla på förfest hos twinsen. fortsatte mindre bra då väl på bussen, martina upptäckte till allas fasa att hon glömt sin mobil. som den lojala vän jag är, steg jag av med henne och lovade de andra att ta bussen en timme senare. vi begav oss ännu en gång hem till twinsen och drack lite mer och jag åt upp en bulle jävligt snabbt. på bussen in igen, såg vi en tjej och hennes rullstolsvän (du vet vem jag pratar om tim) och jag berättade en massa saker om rullstols-tjejen för martina, som tim berättat för mig. vi skrattade gott åt de förlamade och sen sprang vi till 174:an. väl mitt i ingenstans ringde vi sara och bad henne möta oss. vi gick fel ett antal gånger och jag gjorde en pöl som aldrig har varit större. NASTY.

sen kom sara och björn (knarkarNs kompis) och mötte oss och följde oss till en fest som skulle visa sig senare vara jävligt lyckad. där var en massa svedala-människor och klart det kan vara roligt ibland. i lördags var det roligt och sedan kom zeb dit och var snäll. jag blev lite för tipsy och det visade sig martina bli med, då hon på 174:an hem viskade i mitt öra "jag spydde precis på bussen". ALRIGHT, sa jag då och blev stolt över min lärling. sen kom vi till södervärn och där blev jag och louise otroligt sugna på lite falafel och sprang till möllan för att hämta upp en gratis. först blev jag utskälld av någon långhårig läskig man, som tyckte att jag skulle ha lite självinsikt och sluta tigga pengar... det gjorde mig ledsen och sen fick vi en gratis i alla fall. den åts upp av mig och jessica och louise fick smaka lite bröd.

sen åkte vi hem och jag hoppade av tillsammans med madde, stal en tidning och mådde SKITBRA. när vi kom in till henne åt vi upp allt i hennes kyl, ALLT och gick upp och somnade framför CSI. nästa dag vaknade jag med en sprängande huvudvärk och tog bussen för att agera gullig och mogen på släktkalas.

I know I've said that a couple of times

igår blev bra, då jag spenderade första halvan med mikael och sedan lite martina. vi hade det superroligt med mikaels ultramanliga sexskämt och överenergiska kramar. det var lite kul till en början, men när han sedan började göra sexskämt om min syster och skulle bära upp mig när jag diskade fick det vara nog. då fick han lite skäll och bad om ursäkt. efter mikael gått hem, gick jag och martina och mötte elin för att sedan gå hem till martina och planera madelenius 18års-dag. många tårar och skratt och sen gick jag och martina till maddes ensamma boning för lite CSI. vi pratade om efetrlängtade män, erin-hår och outfits inför ikväll.

igår ringde också svinbebisen igen och då grät jag en skvätt. kanske av lycka, kanske av sorg, vem är jag att utgöra skillnaden? skillnaden mellan nykter och full är jag också väldigt dålig på och det ska upp för bevis ikväll vid IKEA. idag ska jag först städa hos mormor (för att jag är världens bästa barnbarn), för att hon pressa henne på lite pengar till en klänning ikväll, efter det ska jag träna med tvillingarna och sen blir det stan och en ny klänning. jag har inte så höga förhoppningar inför ikväll, men jag hoppas minst på att det blir JÄVLIGT bra.

oh you are the roots that sleep beneath my feet

natten spenderade jag med csi i maddes säng och pigga och ambitiösa som man bara är 01.00, bar vi ut en liten säng som jag och keso skulle få sova. tyngsta katten jag haft på mina fötter ever. igårkväll kollade jag och madde också på hotellet vi ska bo på i paris och lite på affärerna som är runt hotellet. vi dog och grät några skvättar när vi insåg att vi inte hade kunnat bo bättre. nu längtar jag dock lite för mycket och ser lite för mycket fram emot något som inte kommer ske på lite mindre än ett halvår. då har jag i alla fall något annat att se frame mot, förutom den allmänna sommaren. snart kommer också våra kläder från asos och de älskar jag bara mest i livet. speciellt mitt lilla läppglans från rose & co, med en liten kisekatt på.

snart ska jag ta och koka mig lite svart kaffe och notera lite i ett block. skriva upp ett nytt ord vilket blir; lösgodis. på lördag får jag dock vara lite olydig, för då blir det fetfest vid bulltofta och det ska bli riktigt trevligt. tråkigt bara att mina kläder inte kommit än, för nu vet jag verkligen inte vad jag ska ha på mig. men det ordnar sig alldeles säkerligen och vi 5 kommer som vanligt vara coolast och bäst och vackrast och störst.

rohvol uttalas rövhål

madisco, säger:
fusk, jag börjar nog bli förkyld
madisco, säger:
*fuck
ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
haha fusk
madisco, säger:
fuck eller fusk, lika nördigt som
ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
me 2.  kanske jag som smittade dig när vi hångla litegrann när du sov under csi
madisco, säger:
jag sov inte då...
ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
HHAHAHA uuueee om du vaknat och hade min tunga i din mun

.

When you kissed my lips with my mouth so full of questions
My worried mind that you quiet
Place your hands on my face
Close my eyes and say
That love is a poor man's food
Don't prophesize
I could hold you in my arms
I could hold you forever
And I could hold you in my arms
I could hold you forever

Don't let your eyes refuse to see
Don't let your ears refuse to hear
Or you ain't never going to shake this sense of sadness

puss

1. Vad är klockan? 08.27
2. Ditt namn som det står på födelseattesten: Natha
3. Smeknamn: Nathalie
4. Piercings: öronen
5. Ögonfärg: gröna
6. Födelseplats: vadå?
7. Favoritmat: chinese
8. Någonsin varit i Kalifornien? nej
9. Någonsin tapetserat något med toalettpapper? ja, lite olika saker
10. Älskat någon så mycket att du börjat gråta? ja, lotta (kisekatten)
11. Varit med i en bilolycka? nej
12. Krutonger eller Baconbitar?  ue? krutonger
13. Favoritdag på veckan:  fredagar
14. Favoritrestaurang: -
15. Favoritblomma: tullisar
16. Favoritsport att titta på: curling är minst komplicerat
17. Favoritdrink: Tom Collins (hade en annan innan, men då jag och martina råkade blanda den fel, smakade den bara söt banan och det var det vidrigaste jag smakat i hela mitt liv)
18. Favoritglass: ue för all glass
19. Disney eller Warner Bros: vad är det? seriöst.
20. Favorit snabbmats restaurang: china-box vid triangeln
21. Vilken färg har din sovrumstapet? en är lila, resten är vita
22. Hur många gånger kuggade du på teoriprovet?  4
23. Före detta, vem fick du ditt senaste e-mail ifrån? resedagboken
24. Vilken affär hade du valt att övertrassera ditt kreditkort på? alla i paris i juli!!!
25. Vad gör du oftast när du är uttråkad: knullar
26. När går du och lägger dig? när jag somnar
29. TV program: CSI och top model igår <3<3<3<3<3
30. Senaste person du gick ut och åt middag med: mama
31. Ford eller Chevrolet?  snälla
32. Vad lyssnar du på just nu? lite min lärare och lite ray lamontagne
33. Vilken är din favoritfärg? brun
34. Sjö, hav eller flod?  flod
35. Hur många tatueringar har du?  ingen
36. Klockslaget när du blev färdig med detta: 08.39
37. Har du någon gång kört slut på bensinen? ...
38. Katter eller hundar? plattansikten
39. Skulle du säga att du är lycklig? ja

.

What do you want me to say
All I know is love, it's ok
I'll write what I know
And you do the same
Tell me I'm sane.

the change will always come

så nu är den här. den fruktade dagen och jag hoppas innerligt och av hela mitt hjärta att min skola inte är pyntad. ärligt talat, jag dör då. i morse dog jag med, då jag yrvaken klockan 7 drog mig upp och insåg till min lycka att jag fått ett sms. "om du var här skulle jag ge dig en kram och säga hur mycket du betyder för mig. puss o kram mamma/mormor/farmor/svärmor/anitha". det var då från min mormor och det känns alltid lika kul att få lite bekräftelse på hur älskad man är. NEJ. och speciellt inte heller då min mormor synligtvis skickat detta sms till minst 7 andra. men idag betalar hon mina kläder från asos och då känner jag mig lite omtyckt i alla fall.

det var längesen jag verkligen var kär på alla hjärtans dag. SKOJADE. har fan aldrig varit kär på alla hjärtans dag. självklart har jag haft en såkallad "pojkvän", men alla hjärtans dag känns så långt borta, så långt efter jag slutade vara kär. jag bryr mig inte om att ingen är hemma och sitter och håller mig i handen hela dagen och inte heller om ingen ger mig en kram. minst en kram kan jag ju dock vara säker på och det är av lilla naharianna. POSS på henne.

you are the reminder

igår blev jag helt otroligt ofantligt jätteförälskad. i en liten autistisk blind pojke på 3:an och hans bästa vän. hans pianoskills var bättre än min morfars och lilla pojken var då cirka 11-12 år. jag trodde jag skulle börja gråta när han satt och blev glad när han sjöng med den andra lilla blinda pojken.

sen fick jag se han bästa vän. en jättesöt, alltså riktigt söt, liten flicka som sa att hon tyckte att det var jättecoolt att han kunde spela så bra (till kameramannen, sa hon då detta) och att hon gärna ville att lilla blinda pojken skulle lära henne. sen sa hon att hon brydde sig inte om att han var blind, för han ville ändå göra samma saker som alla andra barn. och hon kändes bara så vuxen. hon lät äldre än mig i sin artikulation och hon var bara så jävla söt och tillgiven sin blinda vän.

sen när hon stod och gungade blinda pojken, så satt där ett down syndrom-barn på gungan bredvid och frågade om det var hennes bror hon gungade. då sa hon: "nej, han är min bästa vän." jag ville bara gråta och dö. hur kan en liten flicka vara så jävla duktig? fan, vad dålig jag kände mig. varför kan inte jag vara så snäll? jag funderade seriöst starkt på igår, att gå med på saras sjuka upptåg och jobba volontärt. jag borde kanske bli snäll. "tänk på någon annan än dig själv någon gång" brukar min mamma säga. och ja, det borde jag kanske göra.

fall away

169441-59

jag vet för ett faktum att senaste ELLE ligger på min säng i mitt rum hemma hos mami. ifall mami är en snäll mami, som jag vet att hon kan vara, så kör hon säkert och lämnar den till papi, så att hennes underbara dotter kan få ta och läsa den med skräckblandad njutning, för när den väl är slutläst, är väntan ännu en månad lång. denna bild är en fantastisk nostalgi-bild, då jag precis då varit i stan med madde och martina och kolla, hade shorts på mig. jag hade också kort hår då och då gillade jag det, för den frillan var jag ganska söt i och min hårfärg var snyggt sommarblekt.

jag längtar som ett svin till sommaren och shorts. jag längtar till soliga malmö och ännu soligare italien och paris. jag längtar efter svinet som ringer och får mig, om möjligt, att sakna honom ännu mer. jag längtar efter svinbebisen i min säng och svinbebisens bruna armar runt min bruna kropp. jag längtar efter köpenhamn och sommarfester och efter min vattenpipa som bara är söt på sommaren. jag längtar efter lyckliga somriga vänner, även fast jag älskar dem som cyniska och vintriga med. jag längtar efter bevis på att min kära lilla madelenius är frisk och bara paranoid som vanligt. jag längtar efter cigg på kerstins balkong och efter sena sommarkvällar på espresso house. jag längtar efter "vårt ställe" som sara kallar det,  jag längtar efter lasse och världens bästa hov.

you need me less than I need you

den här dagen är dömd att bli världens sämsta.

1. min mobil gick igår i sönder och nu har jag bara kvar en och med den kan man inte skriva bokstäverna defmnoözyxw. så, jag kan inte skicka sms, ifall den andra jävla kuken inte lagar sig själv snart.
2. jag har en ful jävla frisyr idag. lockigt/rakt/självfall/SKITFULT!!
3. min sista lektion idag är IDROTT och idag ligger också sorgliga samhälle på schemat. inte för att samhälle är sorgligt, utan för att det är synd om vår lärare som lyckas göra ett ämne så otroligt tråkigt.
4. jag slutar klockan 4, vilket resulterar i att jag är hemma cirkus 5.

idag är en sån dag jag bara vill stanna hemma och ligga och gråta hela dagen. dock, är jag inte kapabel till detta, då jag har ett alldeles för stort hjärta och vill inte göra min moder besviken ännu en gång på grund av min ofantliga frånvaro i skolan. kanske skulle framkallat lite spya i klassrummet och blivit ombedd att gå hem. jag bölar, för jag kan inte sms:a min lilla teddyboy som är någonstans och fryser och inte värms av mina söta ord. jag bölar för i helgen kan jag inte fyllesms:a någon. fylleringa har inte samma charm. jag bölar för jag är such a whore och någon borde sätta mig på plats och ändra mig. jag kan inte hora mig livet ut. en dag måste jag stadga mig. HAHAHHAHA, "stadga"...

finner inga ord

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
ps. fan vad jag mår illa

madisco, säger:
why?

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
vejne

madisco, säger:
ätit för mycket kiss?

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
asså

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
FYFAN

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
och KISS också!

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
KISS??!!

madisco, säger:

HAHAHHA


17-åringar

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
hur mycket får du rabatt??

SARASVE.WEBBLOGG.SE / ROHVOL.WEBBLOGG.SE ! säger:
20 procent

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
det är ändå bra

SARASVE.WEBBLOGG.SE / ROHVOL.WEBBLOGG.SE ! säger:
helt okej

SARASVE.WEBBLOGG.SE / ROHVOL.WEBBLOGG.SE ! säger:
hade förtjänat 99 procent

ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
naw är du så duktig på att sälja?

SARASVE.WEBBLOGG.SE / ROHVOL.WEBBLOGG.SE ! säger:
njae.... jag brukar bara säga typ: eh nej det har vi inte nör jag inte orkar med dem
ROHVOL.WEBBLOGG.SE/SARASVE.WEBBLOGG.SE säger:
HAHA!

SARASVE.WEBBLOGG.SE / ROHVOL.WEBBLOGG.SE ! säger:

`ja vaddå? men palla


give me back my alcohol

idag trodde jag skulle bli en ambitiös dag, men på grund av att min kära lilla martina inte mår så bra, ska hon inte jobba och där springer också min chans att träna iväg. egentligen gör den inte det, men träna är bara roligt när hon befinner sig där i sin blåa snygga tröja. lite ambitiös var den dock, då jag fann både ett par skor, en klänning, en väska och ett par strumpor jag väldigt snart ska beställa för mormors pengar. jag upptäckte också att clueless (serien, inte filmen, som för övrigt är min och tims favviz) nu börjat sändas varje dag 14.40 på 5:an. SCORE, lycka gånger 1000 på det.

på lördag blir det antingen fetfest i stan med girlsen, eller en liten supkväll med sara svensson. får se om min budget artar sig lite, annars lutar det åt party med girlsen-hållet. snart ska jag gå och jobba och jag mår faktiskt riktigt illa. någon sa något om att urinera blod innan och jag spydde nästan. fyfanfyfanfyfan. värre en "människo-hunden" jag skickade till madde igår. så jävla äcklig.

stulen av rebecca

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
vad är kärlek? sex? i såna fall; ja
Hur svarar du i telefonen?
"he"
Hur ser folk dig?
störig, motsägelsefull, full
Värsta känslan?
olycklig kärlek. lame, men true
Favorit tv-program?
CSI, top model och scrubs
Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
när jag har sovit länge, inte ätit nåt på hela dagen och sedan super mig redlöst full
Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
att jag inte tog den tusenlappen jag blev erbjuden för ingenting
Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
hånglat med peter
Vart går din drömresa?
jamaica
Vill du säga förlåt till någon?
ja
Vad tror du på?
vilken passande fråga. jag tror på att ifall man alltid varit full, hade livet varit mycket roligare
Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
ncnc. i big brother hade jag platsat, men alldeles för stort hat mot denna dokusåpa
Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
lycklig. ja, jag valde verkligen lycklig
Vilka personer beundrar du?
alla som gör vad de vill
Vem var din första kärlek?
hugo
Har du någon dold talang?
vända ögonlocken ut och in och samtidigt se bra ut
Har du någon fobi?
insekter och mittbena

buildings

jag ska gå ur svenska kyrkan och det snart. jag har fått nog av  predkningar om "men då kan dina barn inte döpas i kyrkan" och "då får du inte begravas". mitt barn ska inte döpas av någon och ännu mindre av en sexförbrytande pedofil med handen i röven och vadå "du får inte begravas"? jag ska kremeras och läggas i en minneslund och det ska mina släktningar se till att jag gör. jag spyr på svenska kyrkan med sorglig propaganda och skitmoral.

i och för sig, jag har inga större åsikter om detta. det är bara något jag bestämt mig för och nya riktningar i livet har jag gjort många det här året, så varför inte fortsätta? jag är inte ateist, eller det kanske jag är. jag tänker inte sitta och tro att det är någon som gör att mitt liv går som det går. det är JAG som gör allt. det är MITT fel när saker går fel och det är MIN förtjänst när saker går bra. den egna mänskliga kraften, inget annat skitsnack.

oh my god, snälla, jag spyr

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
ät min röv

madisco, säger:
ät min kiss

madisco, säger:
sakta


större ordförråd, kanske?

martina. william, it was really nothing. säger:
fan vad den get cape. wear cape. fly-låten låter som once more with feeling i början

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
tyckor du

martina. william, it was really nothing. säger:
jaa det tyckor jag

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
jasså minsssssannnn

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
då betyder väl det...

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
att du vill knulla?

martina. william, it was really nothing. säger:
jaa... det gör det väl antar jag alltså jag vet inte riktigt men jag tror det ja

martina. william, it was really nothing. säger:
denna john mayer var mysig!!

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:
I KNOW!

ROHVOL.WEBBLOGG.SE säger:

vill du knulla


steady as she goes



bilder från en jävligt blöt kväll några helger sedan. det var nice, det var fett och jag var lite känd som vanligt. "AAAH ROHVOL??!" ja. klart det är jag. är jag cool då? eller är jag töntig? mest cool, tror jag på.

.

Can't you honestly see that it's not the words,
only the memory that's putting us down?
And can't you truly see that I want you and you want me,
so what the hell are we so scared of?
Last night might well have been pure hell.
But as we're both half crazy we'll treat it with laughs.

.

med brist på annat kommer här alla album jag laddat ner denna vecka:

imogen heap (2 st)
black flag
sonic youth
regina spektor
josh rouse
the fray
the knack
john mayer
joshua radin
joe purdy
ray lamontagne
smashing pumpkins
arctic monkeys
blur
radiohead
lou reed
the knife
lloyd cole
simon and garfunkel
get cape. wear cape. fly!
oasis
meat puppets
the raconteurs

och också en av världens bästa och snyggaste filmer: the talented mr ripley. LOVE!

jaha, okej.

169441-50

elin säger:

det är bara för det råka komma med en video när du strular med leo


I know your game

bio igår. det var en typisk film för 15-åriga tjejer och visst, en sån var jag för inte allt för längesedan, men det känns som tusen år sen. i början av filmen var bioduken helt svart och de hade också släckt i hela biosalongen, så allt var väldigt mörkt. då börjar det. några tjejer börjar skrika, mest bara ljud som "AAAAAH" och några tjejer börjar vissla och då alla 15-åringar är "olika" var där också den coola typen som skulle överrösta alla andra och skrika "HÅLL KÄFTEN!!" för att sedan sitta och fnissa tillsammans med sina andra tjejkompisar över sin framgång. och där satt vi. fem stycken trötta, brådmogna, pessimistiska, cyniska och tråkiga tjejer, som bara apastiskt satt och kollade på bioduken och hoppades tyst på insidan att alla tjejer skulle dö en plötslig död.

jag har fått lite dåligt samvete på senaste tiden, för tim sa "ja, men säg någon tjej du gillar, förutom dina jävla girls". sant, tänkte jag. varför hatar jag tjejer så mycket? igår  kom tusen anledningar åter och åter igen in i mina öron, in i mitt huvud, in i mitt exploderande hat. jag har all rätt i världen. sen är jag inte den som generaliserar allt för mycket, det har jag lärt mig att det hjälper nästan aldrig, så kanske borde jag ge någon en chans. kanske inte.

girl, you know that I'll be coming home


jag kollade precis inne på style.com och insåg till lycka och hat att höstens catwalks, har en väldigt stor likhet med hösten 2006. jag gillade hösten 2006, jag gillade det lila, det gråa, grungen och de a-linjeformade jackorna och klänningarna, men lite tråkigt är det. badgley mischka hade den sötaste höstvisningen tror jag och anna molinari och chloé hade sötaste vårvisningarna. de snygga kläderna från vårvisningarna får mig bara, om möjligt, att längta ännu mer till sommarens bravader. paris/italien med madde och vi ska vara så otroligt snygga och dricka vin och kaffe varje dag. vill ha alla klänningar och skor jag hittat på asos, vilket jag snart får. lycka! jag längtar till män som kommer hem och är otroligt älskande och jag längtar till ett tomt hus och till kerstins lägenhet. jag längtar till beddinge och maddes körkort. FAN!

three more days (three more months?)

169441-44

I believe I believe I believe
Love is the only one
I deceive I deceive I deceive I deceive
Cos' I'm not that strong
Hope you feel the same

.

This is a ballad for the good times
So put a battery in your leg
Put a rock beat over anything
Get it stuck there in your head
You can be with me
I got nothing to rely on
I've broken every bone

Everybody's stopped believing
But you know you're not alone
You can be with me
This is a ballad for the good times
And all the dignity we had
Don't get het up on the evil things
You ain't coming back
You can be with me
If you want to be
You can be with me

what the hell am I doing here?

169441-45

ikväll blir helt nykter. va? stämmer det verkligen?, undrar kanske ingen, kanske någon. ja, det stämmer. det stämmer riktigt bra, för istället blir det restaurang och bio med rätt så snygga brudar. provet idag gick EFFIN SKITBRA och en jävligt sur och dubbel morals-full tim korsade min väg på vägen hem och gjorde mig irriterad och trött. imorgon blir det lika mycket mikael som ted, kanske lite mer ted och jag längtar nästan lite.

min spellista idag, för övrigt, är vafan, nog det bästa jag varit med om på länge. album med artister som imogen heap, radiohead, regina spektor, blur och smashing pumpkins är den full av och jag blir väldigt stolt över mig själv när jag lyssnar på den. visste förresten alla att "creep" som damien rice gjort, är från början radioheads? är det bara jag som är otroligt sen i utvecklingen? kanske.

http://ic3.deviantart.com/fs13/f/2007/039/6/d/Winter_by_hejhejskiva.jpg - visste inte att mina ögon satt så tätt, men tim är dokkti

go cry about it why don't you


169441-43

idag har faktiskt varit en jävla bra dag, trots prov och att jag skippar uffie på kb, med underbara gals, för pluggning och städnings skull. provet gick förvånansvärt bra och efter det och en mugg kaffe var jag fit for fight att komma hem och laga lite mat åt familian. men på centralen hoppar en stirrande kvinna på. hon kan helt enkelt inte titta på mig och mig när jag läser min tidning. snälla, för i helvete, sluta titta, snälla innan jag börjar gråta.

okej, jag erkänner: jag gillar inte människor. inte alla i alla fall. och inte jämt. jag vill vara befriande osocial och stirra ut håglöst genom rutorna på bussen som alla andra och bli generad varje gång jag möter någon annans håglösa blick genom fönstrets spegelreflexer.

jag har idag lyckats få tag på ett fett nedladdningsprogram och flera album har idag kommit in på min redan musikfulla dator. bland andra laddade jag ner john mayer, ray lamontagne, black flag, meat puppets, arctic monkeys, joshua radin, pixies, the knack och sonic youth. LYCKLIG! och imorgon blir det bio (suck) och på lördag kommer en skäggig snygg man till min säng och rullar runt.

hej

Tio första:
Första bästa kompis: FBG
Första bil: jag vill ha en stor och snygg (precis som jag)
Första kärlek: någon stockholmare som jag minns mycket väl och fortfarande gillar
Första husdjur: min älskade älskade hamster
Första semester: minns inte. säkert något så porrigt som stockholm.
Första jobb: mitt nuvarande, spya
Första köpta skiva: må ha varit spice girls
Första riktiga kärlek: stockholmarN
Första piercing: öronen, när jag var 5 år och snygg
Första konsert: räknas festivalband som konsert? bomfunk MC? aha, yeah, yes.

Nio sista:
Sista alkoholdrycken: vodka i lördags, öl tonight!
Sista bilfärd: från jobbis igår, nice
Sista filmen du såg: någon med jim carry
Sista ringda telefonsamtal: till sofia och bad henne köpa kaffe
Sista bubbelbadet: använder aldrig vårt. nasty.
Sista spelade cd: damien rice i morse
Sista kyss: oj
Sista gången du grät: i tisdags till grey's såklart
Sista måltiden: tonfisksalladen igår, AAAAH

Åtta har du nånsin:
Dejtat en av dina bästa kompisar? knullat
Blivit arresterad? arresterad? kanske hotad
Blivit kär vid första ögonkastet? ja
Varit på tv? inte vad jag vet
Fått ditt hjärta krossat? ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det? ja
Haft ett one night stand? men gud, klart
Busringt till nån? ja, jag och madde var lite kåta

Sju saker du har på dig:
1. svarta byxor
2. skor
3. kofta
4. t-shirt
5. strumpor
6. linne
7. underkläder

Sex saker du gjort idag:
1. duschat
2. druckit kaffe
3. sms:at
4. stått ute i kylan med naharianna och cigg
5. lyssnat på ray, arctic, joshua
6. sminkat mig

Fem favoritsaker (ingen speciell ordning):
1. FBG
2. mobil, den nya då, hehe...
3. resa till italien och paris
4. mina skivor
5. min mormor

Fyra personer du kan berätta allt för (utan inbördesordning):
FBG; sara, martina, madde, elin

Tre val:
Svart eller vit? beror på, helst svart tror jag
Sommar eller vinter? UE, sommar såklart
Choklad eller chips? chips, fyfanfyfanfyfan, vad jag älskar det

Två saker att göra innan du dör:
1. resa överallt
2. hinna göra allt

En sak du ångrar:
1. ångrar aldrig

i think you're crazy

169441-42

ray lamontagne - crazy
(gnarls barkley cover)
det här måste vara det bästa jag hört på länge, men jag gråter bara lite.

jatack, nu tack, jatack, nu tack

169441-41

.

169441-40

I'm gonna stay right here by your side,
Do my best to keep you satisfied
Nothing in the world could drive me away

lady, where has your love gone?

idag var nog den skönaste dagen på länge. det började med en bussresa med tim, vilka aldrig är roliga, då han är så morgontrött att han slåss bara jag fnissar. klart det inte hindrar mig, men lite rädd blir jag ju. när vi hoppat av bussen begav vi oss till lilla torg för att hitta andra mates som också skulle vandra. tomt. tomt lilla torg. så vi begav oss till wayne's coffee för en tidig frulle, bestående av kaffe och baguette. NICE, som fan och efter cirka en timmes frukost och skitsnack blev h&m nästa mål. där fann vi en riktigt snygg jacka till tim och den köptes och sedan sprang vi till bussen för att åka vidare hem till honom för lite film och kamera. och självklart en kopp kaffe från världens fetaste kokare.

efter många skratt och gråt begav jag mig för att jobba och för att skälla ut världens smutsigaste människa. fan, vad bra det kändes, jag blev riktigt stolt över mig själv. till middag blev det tonfisksallad och FYFAN I HELVETET vad gott det var. sen talade jag, mamma och fredrik om mitt nya rum och ja, jag längtar som en fittfitta. YES BOX, hehe.


but I wish you'd call

I know you're scared, that I'll soon be over it. Part of the beauty of falling in love with you, is the fear you won't fall. I've never felt like this before. I miss you more than I should. Can't get my mind off of you.

idag är det friluftsdag, vilken jag ska spendera med tim. bussen in med honom om cirkus en kvart och sedan vidare till kockums för att gå en runda. på 3 timmar. känns som att vi inte riktigt kommer vara där i 3 timmar, då jag känner oss båda ganska väl. det känns sådär roligt, eftersom det enda jag kommer vänta på när jag kommer hem, är på att gå och jobba och senare plugga som en jävla fitthora. det enda som ger mig lite ambition i hjärtat just nu är kb imorgon med söta tjejer. och såklart tills jag fyller år. VEM FAN FYLLER ÅR NU FÖR TIDEN OCH VEM FAN ÄR KAKAN? jag fyller  i alla fall år och det ska firas med en jävla stor tårta och mycket sprit.

.

169441-39

Smoked a bong last night
And stole somebody's telephone
He thinks it's all alright
But they've left him on his own

But baby stop calling
Over and over
And give me some funny cigarettes
And do what they told you

.

169441-38

BIGGER BOYS AND STOLEN SWEETHEARTS.

you won't get me to go, not anywhere

everybody's doing it, does that mean I can too? where has your love gone?

idag blev en tidig morgon, då jag helt och hållet glömde att jag hade sovmorgon. sånt gör en alltid lika glad. glad blev jag också igår, när jag tänkte skriva ut en hel del bilder, nu när vår skrivare ÄNTLIGEN funkar igen. självklart. vad händer? ett papper fastnar i skrivaren och FAN VET JAG hur man får loss den? så jag slet och drog lite och sen satt där bara fast en liten pappersbit. den vill inte dras ut. jag grät, skrek och slog mig själv tyst, för mamma ska inte veta att jag gjort något så idiotiskt. hon tror att jag är smart. HAHAHA, nej.

igår fick jag reda på att mamma är villig att lägga ut hur mycket pengar som helst på min och maddes italy-paris-resa, bara jag sparar själv också. OKEJ, mama! lycklig! sedan hittade jag fler kläder på asos.com, som jag ska tvinga pappa att betala för. bl.a. ett par fett coola, blåa skor. YES. YES är också att igår hade jag en mysig dag i stan med madde med fika och lite shopping. jag åt nog den godaste baguetten jag ätit på länge på espresso house . FAN, alltså!

I said I wasn't sad to see you go, but I'm only pretending you know.


is it okey to be happy?

fest i lund igår i någon studentlägenhet. kvällen blev inte lång, på grund av att när jag är bakfull, är jag bakfull i 24 timmar och de timmarna blev inkluderade igår när jag skulle supa ännu mer. jag tänkte: "en återställare borde återställa allt". det gjorde den inte. inte den andra och inte heller den tredje. men även fast visiten i lund inte blev lång, hann det hända en hel del. en manlig strippa gick lös och tjänade 300 spänn. sen kom en kvinnlig strippa vid namn elin. hon tjänade inte ett jävla skit, men var glad ändå. klart. klart hon var glad ändå.

idag var jag bara lite bakfull, dagen till ära, steg upp och låg och kollade på top model i någon timme. sen blev jag söt, gick och köpte viktväktar-cookies och begav mig till madeleine för lite repris på melodifestivalen. allt sög, förutom filippa bark som endast gjorde mig pirrig i magen. något annat som sedan gjorde så att jag fick lite ont i magen (inte vanilj, även fast jag åt lite igårkväll!!!) bör inte nämnas, men bör ändå nämnas. såhär: tjktjk. sen blev jag glad igen och fick lite päron och ost av lena.

och ikväll ska vi träna och träna bort helgens drinkar och pussas på träningen och hångla och knulla på gym är väl alltid roligt? svaret är JA.

how dare you say it's nothing to me?

fortafarande full. magasinet igår var fett, nu är det enda som är fett, det spyblandade salivet i min hals som vill trycka sig ut en gång i minuten. men det var fan värt det.

.

Is this the last time
Oh, is this the last time, my dear
Oh, is this the last time
Yeah, is this the last time my, dear
Oh, is this the last time
Is this the last time, my dear
Is this the last time I
think it's the last time for us

ändå söt

[ ] Köpt en hårfön?
[x] Sminkat mig i annat avseende än att se rolig ut?
[x] Följt med som smakråd vid en shoppingrunda?
[x] Pratat känslor?
[x] Tänkt på att matcha mina kläder?
[x] Berömt en person av manligt kön för sitt utseende?
[x] Ringt upp en person utan konkret syfte?
[x] Funderat på namn åt mina barn?
[ ] Insett storheten hos Barbra Streisand?
[x] Druckit Cosmopolitan?
[x] Sett ett avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Sett två avsnitt av "Sex and the city"?
[x] Känt mig sugen på en kopp te?
[x] Känt glädje över att få blommor i present ?
[  ] Gjort någonting romantiskt på eget initiativ?
[x] Blivit arg utan anledning?
[x] Gråtit efter 9 fyllda år?
[x] Brytt mig om H&M:s val av modell?
[x] Pratat skvaller?
[x] Varit arg/sur utan att tala om det?
[x] Kramat en kille?
[x] Dansat?
Totalt: 19 poäng

Min manliga sida:
[x] Ljugit om hur mycket jag har druckit?
[x] Ätit en blodig stek?
[ ] Läst en biltidning?
[ ] Framgångsrikt använt en borr, hammare och diverse andra redskap?
[x] Lovat att ringa dagen efteråt och sedan struntat i det?
[ ] Skött grillen under en grillfest?
[x] Läst en bok av Jan Guillou?
[x] Läst ett nummer av slitz?
[ ] Dunkat någon i ryggen i syfte att få denne att känns sig uppskattad?
[ ] Känt mig hungrig efter att ha ätit en hel pizza?
[ ] Gått på en Ulf Lundell-konsert ?
[x] Använt händerna till att slå någon i syfte att skada denna person?
[ ] Sett alla Die Hard och Rockyfilmerna?
[x] Diskuterat bröst?
[ ] Gjort lumpen?
[ ] Läst nick hornby?
[ ] Känt mig nödgad att bräcka någon i armbrytning?
[ ]Känt mig häftig över att åka jättefort i en bil?
[ ] Enbart stirrat snettuppåt vid besök på en pissoar?
[ ] Lagat någonting på egen hand?
[ ] Skrikit "kom igen nu gubbar" på en fotbollsplan?
[x] Tävlat i att dricka öl?
Totalt: 8 poäng

.

There are certain people you just keep coming back to
She is right in front of you
You begin to wonder could you find a better one
Compared to her now she's in question

Looking for the right one you line up the world to find
Where no questions cross your mind
But she won't keep on waiting for you without a doubt
Much longer for you to sort it out

We'd never know what's wrong without the pain
Sometimes the hardest thing and the right thing are the same

Maybe you want her, maybe you need her
Maybe you've started to compare to someone not there
Maybe you want it, maybe you need it
Maybe it's all you're running from
Perfection will not come

Maybe you want her, maybe you need her
Maybe you had her, maybe you lost her to another

you be a bitch because you can

jag var precis inne på en liten playlist-sida som lillealle med glädje sänt mig. där hittade jag how to save a life, både akustisk (:') bästa jag hört på länge) och också någon sorts musikvideo med grey's anatomy-delar i. jag ville gråta, men sedan såg jag att där var delar från avsnitt jag ännu inte sett. så jag stängde fort av och blev lite ledsen. men det jag hann se var fint. jag fann all at once med the fray också och den var väl bara söt och gullig och lite passande kanske.

ikväll blir det väldigt mycket vodka, väldigt mycket shake, så jag blir lite lycklig och lite kåt kanske, vem vet. jag är en hora, ja och ja, jag vet att du snackar skit om mig när jag säger "nej, jag är ingen hora. jag tar inte betalt." och jag bryr mig faktiskt inte ett jävla skit om vad du säger om mig. du är ful.

imorgon blir det antagligen party i lund med mina hoes och det ska bli gulligt och mysigt och hoppas där är snygga killar, ja, det hoppas jag FAN. lönt att dricka ifall man inte ska knulla liksom. eh.

.

You could be happy and I won't know
But you weren't happy the day I watched you go
And all the things that I wished I had not said
Are played in loops 'till it's madness in my head
Is it too late to remind you how we were
But not our last days of silence, screaming, blur
Most of what I remember makes me sure
I should have stopped you from walking out the door
You could be happy, I hope you are
You made me happier than I'd been by far
Somehow everything I own smells of you
And for the tiniest moment it's all not true

you could be happy

idag bokades italien. LYCKA FÖR MIG OCH MADELEINE. efter italien bär det av till paris med samma brutta och ja, det är nog det mysigaste jag hört på länge. nu är jag glad, lycklig och lite skabbig, så jag ska snabba mig att göra mig i ordning för att sedan snabba mig till bussen för att ta en mysig fika med madde och sara svensson-lito. YES! idag mår jag rätt bra, förutom att jag den senaste halvtimmen plågats av Känslan.