london BABY



den här filuren bodde vi med. tristiano och bob.



vi var på camden market som var fetaste ever



lilla jag och madde



nicole och sara på MADDOX!!!



nicole, sonia och mitt röda fejs hemma hos sonia


en rolig bild på subwayn på väg hem från en knäpp klubb



söt madde på ett underbart fik


she makes love just like a woman

det var såpass overkligt att se bob dylan att jag ännu inte kan förstå att det var han som stod på scenen. jag och tim frick hade riktigt bra platser och vi såg hela bobby och hans stora hatt. jag tog lite bilder med min engångskamera som jag snart ska framkalla.

det var egentligen inte den bästa konserten jag varit på, men eftersom att det var BOB DYLAN så kan det ju inte bli mer än sjukt i huvudet. han gjorde "just like a woman" bäst. jag köpte också en planch utanför för 20 kr. inne på arena tog vi några öl, medans vi väntade på daniel och sen begav vi oss till möllan. en bra start på min återförening med malmö stad.

idag har jag bara gått en runda i soliga malmö med martina och klara och ikväll ska vi ses igen. just nu tvättar jag och tänkte snart göra lite mat.

idag



Är jag:
 jetlaggad. skojade. pepp inför dylan.
Gör jag: ska nu platta håret sen göra mig fin
Har jag på mig: fluffiga blåa trosor från primark
Ska jag: nu: röka. ikväll: se booooooooooooooooooooob dyyyyyyyyyyyyyyyyyylan
Borde jag: packa upp min väska
Äter jag: inget
Lyssnar jag på: black eyed peas
Längtar jag efter: bobi ikväll och amsterdam om några månader

london calling

nu är jag hemma från london. låter bilderna berätta detaljerna när sara och madde är hemma igen. resan igår var i alla fall något av det läskigaste jag gjort. dåligt lokalsinne och dåligt med tid är inget bra på en fet flygplats. när jag kom hem skulle jag på satc-eventet med mitt jobb, men det hade tydligen blivit lite fel och jag och martina orkade inte klydda. så vi gick till bk istället.

i london har jag köpt en massa grejer och vi har druckit mycket sprit och rökt många cigaretter. vi bodde hos några killar och det kändes som att komma in i ett skins-avsnitt.

ikväll är det bob dylan och innan det en pizza och lite öl på golden med tim in da tent.

it's impossible

det blev ändå party igår! så glad jag blir av sånt. jag och älskipälski begav oss tillsammans med raz till pontus. dit kom ännu fler människor lite senare och vi drack vin och rökte pipa. riktigt mysigt var det faktiskt. sen när det var dags för alla att dra hem var jag och mysepysen för trötta så vi åkte hem och sov.

idag firade jag, felle och pappa mig och pappa hemma hos pappa. hehe. det var också mysigt! sen efter det gick jag hem till madde där hon bjöd på "halv 8 hos mig"! mmm så gott. speciellt ananaspajen såklart.


på tisdag draaaar viiii!

i bet that you

JAG VILL UT IKVÄLL. dör over here.

all the bills i give you holly, you've been using on painkills



jag vill ha fest hos tim igen som alla år då vi var unga. jag saknar dock inte min tjocka hand.

den här tog jag från min lillasysters bilddagbok

1. Jag drog min första fylla när jag var yngre än 15. (x)

2. Jag har spytt för att jag har druckit för mycket. (x)

3. Jag har gjort saker på fyllan som jag ångrar. (x)

4. Jag har druckit öl, cider, vin och sprit. (x)

5. Jag tycker att alkohol är gott. (x)

6. Jag har behövt åkt in på sjukhus för att magpumpas. ( )

7. Om jag inte fått tag på något att dricka innan festen så tar jag av mina föräldrar. ( )

8. Jag dricker ofta. (x)

9.Jag har druckit mer än 10 gånger. (x)

10. Jag har varit på krogen. (x)

11. Jag har suttit på en busstation, tågstation etc och druckit. (x)

12. Jag har blivit kallad alkis. (x)

13. Jag har kört motordrivet fordon när jag varit på fyllan. (x)

14. Jag har köpt hb. ( )

15. Jag har däckat på fyllan. (x)

16. Jag drack så mycket att jag spydde på min första fylla. (x)

17. Jag har åkt polisbil. ( )

18. Jag har gjort något olagligt på fyllan. (x)

19. Jag har druckit mig full med mina föräldrar. (x)

20. Jag tycker det är kul när folk är för fulla ( )


TOTAL: 15

0-5 : Du dricker för att ha kul och vet hur mycket du tål.
5-10 : Du ligger på varningsgränsen, ta det lungt innan det är för sent.
10-14 : Du är ett riktigt fyllo.
15-19 : Det är försent för dej, du är ett fyllo
20 : Du är ett fyllesvin



det är för sent för mig... hihi!!!!!!!1111!!!!


begging begging you

just nu tvättar jag och snart ska jag hem till martina och hjälpa henne med hennes soffa! och sen ska vi till entré igen och shoppa lite!

igår hade jag kalas och det var jättemysigt och jag fick en massa monti. MEN JAG GLÖMDE RESVÄSKAN. vad ska jag nu packa i? en massa små gula, genomskinliga plastpåsar? madde har du några över?

miiiin styyyylingggg



bilder på ida som dino tagit och jag stylat hänger inne på entré! då blir jag glad!

magazine

i helgen blir det superstor fotografering med josefine och hariett! jag hade gärna velat ha lite hjälp med smink, hår och lite assistering! so much fun! vill också ha massa grejer att skriva om till tidningen. snart är den klar! ska också höra med mina grannar om de vill vara med på intervju!

petso

idag öppnade entré! hur nice?! tar fem-tio minuter för mig att gå dit och ungefär en minut för sara och martina. där var hur som helst svinmycket folk så vi ska dit där någon dag nu snart igen. idag ska jag ha kalas. woho! massa money hoppas jag så att jag kan växla till pund. för på tisdag beger jag, madde och sarasve oss till LONDON BABY för att träffa sonia och festa! riktig reunion för the dirty blondes. så festligt.

ciao sålänge!

gammal som gatan

igår fyllde jag år. woho. fick fina presenter av lilla fbg i alla fall!

min älskade hade gjort det sötaste i hela världen. han var inte hemma igår PÅ MIN FÖDELSEDAG så han hade gömt min present på ett speciellt sätt. som en liten skattrunda! hittade lappar lite överallt och till sist kom jag till köket och hittade en PLATTÅNG! blev superglad, för den skulle tydligen vara riktigt grym. det behövde jag väldigt mycket.

på kvällen tog jag, sara och sarasve några öl på möllan och sedan sov sarasve hos lilla mig. idag fixade hon mitt hår och sen stack vi till underground och köpte billigt smink!

OOOOCH IIIKVÄLL KOMMER MIN LILLA ÄLSKLING HEM!

19 våååårar

sån gammal jag är nu.

jag är hemma hos madde med tim och snart ska vi bege oss hem till mig och städa. sen börjar firandet. inte för att jag vet vad vi ska göra och inte för att jag tror att vi ska göra något, men ändå!

jag saknar fortfarande min älskling.

tack alla för att grattis-sms jag fått! värmer.

19 bast



imorgon fyller jag år. det känns väl helt okej. jag blir ju yngre än madde i alla fall, så jag är ju inte äldst. det sorgliga är att jag är hemma själv på min egna födelsedag. helt ensam i min lilla lya. samoboloso är på något skit flera timmar härifrån och han är ju min enda sambo. vad ska jag ta mig till? snart beger jag mig till london. vet dock inte hur jag ska klara mig utan min älskling i flera dagar. igår när han bara varit borta i några timmar grät jag jättelänge i telefonen.

idag steg jag upp tidigt och om några timmar ska jag till mobilia med mama. sen vill jag vara med tvillingarna om JAG FÅR.

alalalalong

igår hade jag fest för madde! det var mycket trevligt även fast vägen dit var otroligt jobbig. jag hade inte tid att göra mig i ordning eller äta innan tvillingarna kom och hjälpte till. men det blev ju bra till sist och natten slutade på inkonst. det var riktigt kul och jag gick hem barfota från taxin som stannade på värnhem. idag har jag ont i fötterna.

nu är jag ensam. saknar min älskling redan så jävla mycket. han kommer inte hem förrän på onsdag och det känns som att jag ska dö.

nu har jag twitter! så följ mig där, namnet är rohvol!

madde 20 år

hejsansvejsan pilla dig i nejsan!

igår blev det en spontan utgång. skulle först bara vara hemma och mysa med min lilla älskling, men det ville minsann inte han! så vi stack till möllan med pamp, ida, sanne och malin. sen ville jag bara hem. men då ville älsklingen till debaser! jag ville inte gå hem själv och sova, så jag hänkade på och lyssnade på ett band. sen åkte vi hem och åt rester i soffan. när vi ätit upp skrek sambon högt och hoppade upp från soffan och la sig i sängen. och så somnade han. på typ en sekund? jag bara... okej... sen somnade jag också.

ikväll blir det fest för min lilla 20-åring madde! det är så sjukt att hon redan är 20 år... det betyder att vi i år känt varandra i 13 år. det känns som att det var igår vi var 10 år och bråkade och slogs! *saknar*

nu ska jag städa klart för sen kommer fbg över på lite tårta och sen kommer alla gäster och då börjar feeeeesten!


dinomite

jag saknar dino :(

there aint no use



idag vaknade jag i sängen... och jag var så trött... kul va?

nu har jag precis druckit upp mitt kaffe och läst en massa blogginlägg. jag gillar inte att jag är beroende av bloglovin. när jag kom hem från götet hade jag 250 inlägg att läsa... jag trodde att jag skulle dö. om några timmar ska jag och tvillingarna gå till stan och fixa det sista till maddes partaj. det måste ju bara äga! jag vet dock fortfarande inte vad jag ska ha på mig. samma visa varje helg. kan jag inte bara få en miljon av någon så kan jag köpa lite nya kläder. ledsen i ögat. jag vågar inte fråga samboliso om pengar, för jag får redan så mycket. han är för givmild. tror att det är för att jag är så älskvärd.

oopsidoopsi

glömde visst utmana tre personer i inlägget nedan.

JAG UTMANAR:

http://timpaen.blogspot.com
www.metrobloggen.se/martinap
www.metrobloggen.se/madisco


denna lånade jag från beccangirl

Regler: Det här är svårare än du tror! Kopiera (ctrl+c) detta till din blogg, utmana 3 personer och berätta det för dem. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (men du får skriva ditt eget namn på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du? Nathalie
2. Ett ord på fyra bokstäver: noja
3. Flicknamn: nadja
4. Pojknamn:  nicolaj
5. Yrke: näringsspecialist...
6. Färg: navy
7. Klädesplagg: nätlinne
8. Mat: nasi goreng
9. Sak i badrummet: näsdukar
10. Plats/stad: näset
11. En orsak att vara sen: nallade äpplen
12. Något man skriker? NAAAAAJ
13. Film? notorious
14. Något man dricker: nestea
15. Band: nic and the family
16. Djur: noshörning
17. Gatunamn: norregatan
18. Bil: .
19. Sång: no children - the mountain goats

waiting

Hur känner du dig idag? lite ont i ryggen, men annars top notch!
Dricker? just nu dricker jag kaffe, men annars dricker jag mest sprit
Vad gör du? lyssnar på john och läser bloggar
Röker du? yep
Vad har du på dig? lacktights och leopard t-shirt
Favoritfärg? olika
Pluggar du mycket? nej
Är du snäll? världens snällaste
Är du en bra kompis? mycket
Helgens planer? ha fest för madde här hemma på lördag och på fredag ska jag städa
Sommarens planer? roadtrippa och... dricka sprit
Skriva eller tala? tala
När fyller du år? om mindre än en vecka
Hur lång är du? 160
Längtar du till något speciellt? ja
Det bästa du vet? att pussa min älskling och att festa

now I'm free

igår var jag med tim. vi planerade vår feta photoshoot och försökte komma på lite fler grejer till tidningen. gick sådär, drack mest kaffe och rökte. så kan det bli ibland. han är världens bästa lilla tim, även fast jag ibland kan glömma bort det. jag vet nog ungefär allt om honom och han vet ungefär allt om mig. det är skönt.

på kvällen stack jag hem till martina och var med henne och elin. jag rensade min garderob och min byrå och fyllde en ikea-kass och tog med till dem och de fick ta vad de ville. de tog rätt mycket och resten sparade jag till sara. ska rensa lite till idag. jag har så löjligt mycket kläder. jag får lite ångest av att tänka på hur mycket pengar jag lagt ut på kläder som jag aldrig använt. menmen.

nu ska jag rensa lite och senare ska jag och madde hämta våra pass! är rädd.

like waves of sorrow

hej vänner och ovänner!

alla kanske undrar varför jag inte skrev något igår... några kanske grät, några kanske slog på varandra. men anledningen till varför jag inte skrev är faktiskt rätt sorglig... JAG HAR SKADAT RYGGEN. på något skabbigt litet sätt har min rygg typ gjort något sjukt.  det är en liten bit antingen mellan ryggraden och skulderbladet, eller under skulderbladet, jag känner inte riktigt det, som gör så fruktansvärt ont. jag går runt som en tant och ojar mig och stånkar och stönar. ingen härlig känsla alls! bara djävulskt ont.

jag hoppas ni tycker synd om mig! idag ska jag blogga på!

toto



jag har en ny favoritfilmmakare. hayao miyazaki. han är ju verkligen bäst! än så länge har jag bara sett två filmer; "min granne totoro" och "kikis delivery service". alltså det är så perfekt. trodde verkligen inte jag var en sån som gillar japanska barnfilmer, men jag vill se filmerna hela tiden. nu håller jag på att ladda ner "howls moving castle" och "princess mononoke".

snart går han ju om tim burton på listan... nej, det gör han nog inte. de blir nog på delad förstaplats!

so change you position

härromdagen fick jag ett sms från -Polisen-.
jag bara va... i en halv sekund ungefär hoppade mitt hjärta till och jag tänkte "vafaaan har jag nu gjort". sen kom jag på att har lilla jag varit olaglig, så tror jag inte de skickar sms. men det var såklart att mitt pass var redo att hämta! ska ju bli jättekul... tänkte att det skulle bli skönt att fixa nytt pass eftersom att bilden på det här passet (även fast det inte ens är ett år gammalt) är så jävla FULT. är så ful på det. så tog vi en ny bild. och så... ser jag... exakt... likadan ut... som på det gamla... helt jävla spänd i fejset. typ skiträdd för att vara hos polisen. jävla nörd. så ful.

på onsdag ska jag hem till tim!!! kände faktiskt idag när han ringde och väckte mig att jag saknar honom lite... han var så snäll och lyssnade på min knäppa dröm. så nu vet du det tim.

igår hade jag då "halv 8 hos mig". jag bjöd på:

förrätt: tomat, mozarella, ruccola med olivolja och citronpeppar
varmrätt: wok
efterrätt: kaffe/chokladmousse med honungsmelon och digestive.

i'm lovin it

hej vänner!

i fredags hamnade jag på möllan med madde och matilda och mötte där upp sambolina och andra män. efter möllis stack alla vi, förutom madde, till kb och skakade loss! det var riktigt trevligt! när jag kom hem mådde jag mindre bra, men jag gjorde inget pinsamt i alla fall! igår gjorde inte jag och samboso så mycket mer än att gå och handla mat. maten ska jag laga idag på vår "halv 8 hos mig"-middag. kommer bli spännande att se vad de tycker. tänk om de bölar och spyr. då blir jag ledsen.

förresten är jag nu vän med top model-analeigh på fejsan! lovin it.

pusselipuss

nu kollar jag på project runway på surfthechannel! kan inte hålla mig. måste kolla! bäst i hela världen. jag har också jobbat lite. jag är så duktig!

oh oh oh oh you know the way to keep me on my toes

nu har jag vaknat och ätit frulle, druckit kaffe och lyssnat på tims nya låtar. det är väldigt mulet ute och snart ska sambolajna gå och jobba. bull för mig, för idag vill ingen vara med mig. helt allena är jag. vill ju ut och svira! som fan också! men det får väl vänta tills imorgon ifall madde nu vågar. nu ska jag visa hur rolig mars är för mig.


Mars:

1.
2.
3. Göteborg
4. Göteborg
5. Göteborg
6.
7. Ut och slå klackarna i taket och gå på Iris konstutsällning
8. Ha "Halv 8 hos mig"
9.
10.
11.
12.
13.
14. Ha fest för madde för att hon fyller 20
15.
16.
17. Jag fyller år!
18. Ha kalas kanske?
19.
20.
21. Ha superstor fotografering
22. Ha superstor fotografering
23. Packa!
24. Åka till London!
25. London!
26. London!
27. London! På kvällen ska jag på modevisningen/Festen jag jobbat så hårt inför!
28. Se BOB DYLAN!
29. Gråta
30.
31.

nu verkade det kanske inte så kul... men det är det!


baaack in style

baaack in style!


göteborg var najs! GÖTT för att vara mer exakt. vi hann shoppa lite, fikade på ett mysigt litet kafé, gå på universeum och gå på bio! och sova i flera timmar på grund av att där inte fanns någon tv. jag hann också läsa en kalla kårar-bok och jag blev riktigt rädd. och se ett skins-avsnitt på min ipod. och så åkte vi spårvagn! läskigt.

resan gick dock inte som planerat... på grund av att vi körde LITE fel tog resan 8 timmar istället för 3. men... det kan ju också vara kul! vi förstod inte ens att vi var vilse förrän vi var i blekinge.


här kommer lite bilder:







när vi fikade!

vi var på göttepöjkarna!
'
fikar och är go o gla!

här är jag och sara på vår första spårvagnsresa!

martina var på framsidan av en tidning i götet...

panorma på fiket på universeum!

martina var cool i en bil på universeum

jag säger "vadå? jag kör bara bil???"

tina fikar fint


NU ÅKER VI TILL GÖTET!



jag och twinsen drar om typ en och en halv timme! jag lär rapportera därifrån. så nu vet ni. vi drar dit. kör dit. vi kanske hittar lite grejer till maddes födelsedag! och jag kanske hittar något jag vill önska mig! och nu ska jag för första gången få se beyond retro!

dör

IKVÄLL ÄR DET PROJECT RUNWAY
DÖR

power

just nu sitter jag hos sara och hon ligger och läser gammal vecko revyn och jag sitter här som vanligt. jag har lite ont i huvudet och hon har feber. riktiga sjuklingar. imorgon ska vi till gööööööööötebööörg. till göttepöjkarna!

menmen. jag har tagit lite bilder idag också. kul. hoppas ni också tycker det. ser exakt likadan ut som igår dock. :(


den här uppe är till samboso för att han alltid tycker att jag fejkler och är ful då!! hjärtekrossare.

här är min lilla tatte

här ser jag kaxig ut

här skrattar jag åt sara

här är jag mätt

här smälter jag

här är jag snäll

här är jag rädd


hej små gölleplöttar

hello allihoppa!

just nu ligger tim i min soffa och försöker sova. sambosolo stack precis till jobbet och jag tänkte beställa lite från ellos... topshop får vänta tills jag är i london om ett par veckor.

imorgon kör jag, sara och martina till göteborg! jag kommer ju dock inte köra, men jag kommer sitta i bilen och sätta på dålig musik på våra ipod-högtalare! ska bli så himla mysigt. där stannar vi till torsdag och på fredag ska jag till doktorn. snart ska jag också ha kalas för att jag fyller år. och ha fest hemma hos mig för att MADDE FYLLER 20. cp. sen ska vi till london. sen ska jag på modevisningen/festen som jag jobbar inför nu. och sen är det bob dylan! rolig månad känns det som.

så fett

hej!

nu sitter jag hos martina och sara och kollar på en kärlekshistoria. men jag kollar inte så mycket. utan gör mest det här:










på sista bilden säger jag "hejhej sara och martina ;) soliga hälsningar natha som sitter vi datorn"

FRE DAG ENS OUT FIT



det här hade jag på mig i fredags. tro nu inte hag tog en nördig spegelbild för att lägga upp den i bloggeN. den var faktiskt till madde. hon vill aaaaalltid se mig.

i am alone



nämen jag är väl för kass lilla jag va.

i fredags var vi som sagt på något nöjesguidenskit. det var faktiskt kul! förutom att i slutet hade alla försvunnit och ensam stod jag. så jag fick ringa mastern och till sist hittade vi varandra! inte långt efter drog jag hem dock, men ändå. vi dansade och jag blev bjuden på löjligt mycket sprit. borde kanske gå till såna ställen oftare? kan jag tycka är en bra idé. jag träffade sjukt mycket folk som jag inte träffat på länge. jag var också lite nördig och gick fram till en fin bloggerska jag gillar... men hon blev jätteglad och då var allt lugnt igen!

igår gjorde jag inte mycket förutom att må illa. jag och samboso såg "min granne totoro" som madde tipsade om och den var supermysig!

nu ska jag ner o röga och dricka upp mitt kaffe! sen ska jag JOBBA! peppen bubblar på inom mig.