like a tiger



hej

jag mår iiiinte sääärskiiilt brraaa. vilket jag inte gjort på några dagar nu. vilket suger röv. igår mådde jag dock bra ett par timmar då sarasve bjöd på middag hemma hos sig. det var sååå gott! jag och madde grät av den fina gesten. sen åkte jag och madde in till stan och köpte en chaiiii och hade mysig höst. idag ska jag hämta min mobil. woo-hoo. i lördags var vi på inkonst. woo-hoo. mycket mer har inte hänt. var med tim och madde i måndags men åkte hem ganska tidigt.

nu står älsklingen och pratar med doktorn i telefon i köket och jag vill göra kaffe. skuffskuff sir man då. måååste haaaa kaaaaaffe. haaa dddd gooott

the bomb



yo mofos maddas.

idag är jag sjuk. jag tror att jag har svininfen. det är toppen! nu ska jag berätta för er alla vad jag har gjort i veckan. det är ni väl peppade på att höra! woho! i lördags var jag på babel med madde och sarasve. det var sådär kul, för där var så jäkla mycket folk. i söndags hade jag middag. det var gott och jag var bakfull. i måndags var jag i stan med madde och tim och fikade. sen kom matilda och älsklingen och hans vänner och vi tog en öl mitt på ljusa dagen. MYSIG SOMMAR. sen gick jag, älsklingen och john och spelade cs på ett internetcafé. asfett!

i tisdags åkte jag tidigt till tandläkaren och jag hade mycket vackra tänder. de vackraste de sett sa de. dit gick jag med tim och sen köpte jag en pasta, gick hem till tim, åt den, sen kom madde och då var vi ute och gick med henne. lite senare på kvällen åkte jag och madde till stan med halsdukar och drack en chailatte vid kanalen. MYSIG HÖST. sen åkte vi hem till henne och kollade på skräckfilm och sen somnade vi. i onsdags satte madde på mer hår på mitt stora huvud och sen åkte vi till stan och tog en chailatte med matilda. sen åkte jag hem och gjorde lasagne.

idag har jag inget planerat. ska skicka lite mail och se om jag hittar några jobb. inatt sökte jag några stycken. så. goodbaj.s.

gypsy rose



kolla din mobil tim! annars ringer jag till din hemtelefon........... HEMSKA TANKE. skojade. nu ska jag till vårdcentralen i svedala. tandläkaren alltså. i svedala. SV. ED. AL. A. så sköj. har en timmes dötid i fattiga hålan, eftersom att bussarna går så sällan dit vid den här tiden. för att det är en fattig håla. skoja. jag har ju faktiskt bott där hela mitt liv. men nu är man är cool stadsbo kan man snacka skit om småhålorna och kalla alla för bönder. nej, det gör jag inte.

MÅSTE GÖRA VID HÅRET NU. ha det goth

till alla



http://open.spotify.com/user/jonasaldin/playlist/0knHC77tdk8gmmz9xz9glk

Here's to Cisco an' Sonny an' Leadbelly too, An' to all the good people that traveled with you. Here's to the hearts and the hands of the men That come with the dust and are gone with the wind


där fick ni så ni teg

eftersom att alla tvingar mig att skriva i denna rövblogg som håller på att ta sina sista andetag, så får jag väl göra det. jag kan göra en snabbresumé på vad som hänt sedan i lördags förra veckan.

lördag: hade en fotografering hemma med ida, hanna och magnus. tror den blev skitcool och sexy. på kvällen kom sarasve hem till mig och drack litta skumpa, sen stack vi till möllan med min älskling och drack sprit och sen stack vi till inkonst och raveade ett tag.

söndag:
i söndags gjorde jag inte mycket. åkte hem till mamma och myste galet med beben och på kvällen stack jag till tim, jobbade på tidningen och sov sedan där.

måndag:
var hos tim ett tag på dagen och drack kaffe och jobbade på tidningen. vid 4 åkte jag hem och efter det kom papi hem till mig och vi drack kaffe och snackade skit.

tisdag:
dagen började med att jag och älsko åt lunch på café grannen. sen gick vi gick till entré, köpte lite nödvändiga grejer och efter det stack vi till biblan och lånade en massa böcker och satt där och pluggade på om marknadsföring och om att starta ett företag. resten av kvällen satt jag hemma och jobbade som en röv på tidningen.

onsdag:
i onsdags simmade jag, martina och britt-marie. på kvällen hyrde jag och älsklingen en skräckfilm och hade det mysigt. och jag folkbokförde mig i malmö.

torsdag:
i torsdags fikade jag med sarasve, gick runt lite i stan och köpte tights och jacka. när jag kommit hem rensade jag bland mina kläder som fan och på kvällen åkte jag hem till tim och jobbade på tidningen och sov sedan där.

fredag:
igår kom jag hem runt 2 och diskade och plockade undan lite. när älsklingen kommit hem och slutat jobba, ringde jag försäkringsbolaget och fixade min mobile! woho! sen cyklade jag och samboso till ikea och köpte lite grejer och åt pizza. efter det stack han och jag till stan, där jag lämnade in min mobil och han lämnade in en massa engångskameror. sen stack vi till möllan och tog en bira. och sen stack vi till indian curry hut och åt middag och tog en bira till. sen åkte vi hem!

lördag:
idag kommer madde hem!! så idag ska jag, madde, sarasve och vem mer som vill ut och svira! och nu ska jag göra mig kaffe och gå ner och läsa i det fina vädret.

söndag: imorgon ska jag ha halv 8 hos mig-middag hemma hos mamma, så imorgon ska jag handla en massa mat, åka till svedala, laga en massa mat och sedan äta middag med mitt fina fbg.

you have a heavy heart

tja

idag har jag och sara och martina varit på vattengympa OCH simmat! så himla härligt! vi var också på nyhavn där jag glömde min feta väska igår, när jag var där och drack öl med sara och madde. madde fixade mitt hår också igår! så jävla gött! värt de fyra timmarna det tog... ikväll ska jag nog till möllan/ut men vet ej vem som vill följa med. kan ju bli spännande att se hehe. om en timme är nahar här med folköl och då ska vi ha det mysigt.

tim har varit superduktig och gjort en ny hemsida till tidningen! supersnyggt! resultatet kan ses här:
http://mag-mag.se


i'm a good girl, loves my mama

kolla så fint nahar skriver om mig :') http://havanaaaffair.blogg.se/2009/september/sweet-transvestite.html#comment

nu har jag och tinan varit och simmat! sååå skönt! ska simma igen på fredag och då ska vi köpa årskort. behöver verkligen trimma upp denna slappa klump till kropp. och idag ska jag försöka börja på gi-dieten... kan ju inte vara svårare än att ge upp kött, som jag nu inte ätit på två och ett halvt år!! ska bli så nice. lite senare idag ska jag och tinan till lilla torg och ta en bira och mysa galet. woho!

nu ska jag äta något... något gott... något utan kolhydrater... utan kött... och utan.... BAJS!?!?

for a while i sat there staring



wadap pimps n hoes!

ska snart och simma i lomma med martina. det är varmt ute, men inte på min gård. där värmer inte solen min blonda hjässa. heh. skabbigt. jag har läst lite på "pool" (en del av boken cigarett pool volt) och gillar det. har druckit mitt kaffe och rökt några cigaretter. har mailat en massa bloggare om den nya tidningen. den är så fin. det är den bästa hitills, tycker både jag och tim. måste göra mig i ordning inför simningen. då måste man ju vara snygg. NOT. måste vara ful.

idag måste jag söka jobb, kontakta ams, anmäla mig till högskoleprovet, kolla upp kurser, göra reklam för tidningen, göra en marknadsplan och röv.

här är magmags spotify-lista som också är med i tidningen:
http://open.spotify.com/user/hejhejskiva/playlist/40xE3vsVU1FMgAF7cJKH6Q