he's hands are probably big



hej alla älskade.

sen jag skrev sist har inte så mycket hänt. har spenderat rätt mycket tid i svedala i min mammas hus och lekt mycket med beben. har varit mycket med tim och jobbat på tidningen. har varit i stan med martina och köpt lite kläder. ska hämta ett par converse idag jag beställt. har inte varit så mycket med min älskling. just nu ligger han i sängen och sover. han kan nog vara den sjukaste människan på denna jord. så. sjukt. söt.

nu har jag precis suttit där nere och rökt en massa och druckit kaffe. och läst klart tims bok. and it's really effin good. speglar hans personlighet riktigt bra och han har en kul personlighet.


imorgon ska jag nog se billie the vision i pildammarna och ikväll vet jag inte riktigt. ska jag inte ut, vill jag nog hem till tim och sätta ihop tidningen. för imorgon släpps den.


questions




igår fotade vi ida i min lya! blev nog riktigt fett. efter det åkte jag hem till tim och gjorde tidnignen och sov sedan där. nu är jag hemma hos min mami och leker med bebisar och har ätit. imorgon är jag leeeeeeeeeedig. göttmos.

nu ska jag kolla lite mail och sen ska jag nog leka lite till. ha det häftigt

you gotta walk it off

tja alla ni coola kids out there.

nu ska jag jobba. hinner inte ens göra kaffe. menmen!! igår var jag och älsklingen på all out dubstep på inkonst och det var fett med ös. jag älskar när när man nykter när man går hem från ett uteställe!!! då mår man så bra så bra som jag gör idag! så jävla gött. i och för sig så har jag druckit revigör också, men tror egentligen inte jag behövde det.

idag ska vi fota iiiiiiiiiiiiiiiiiiida i min lilla lya! kommer nog bli riktigt coolt. c ya forever!

haj

when the pretty girl laughs oh man she laughs so loud

http://timpaen.tumblr.com/post/148910511/a-magazine#disqus_thread   =   SJUKT!

nu är jag hemma från jobbet. älsklingen ska ut och ravea ikväll och jag är så pepp ändå. funderar på att köpa saras mirakelkur på seven eleven och sen bara hoppas på det bästa. men jag får se. jag har ätit fyra ägg idag. endast. måste sluta älska tims äggröra och måste lära mig att äta annat!! jag är så dom i bollen.

imorgon ska vi fota. och sen är det fett med ös. ha det goth

i'm wide awake, it's morning

hey there people!!

snart ska jag jobba. nu sitter jag och äter äggröra och har precis varit nerei blåsten som vanligt med mitt kaffe. igår mådde jag kisskass och var hos älsklingens föräldrar på kvällen. i torsdags var jag i stan hela dagen med sambon och sen stack jag till möllan med fbg. det var mysigt!

ikväll verkar det som att jag ska följa med älsklingen till möllevångsfestivalen, men får ta det lugnt för jag ska jobba på söndag igen. och på söndag ska vi också fota ida hemma hos mig! trevligt!!

mums

en fortsättning på det här inlägget http://rohvol.webblogg.se/2009/june/har-ar-de-jag-sa-garna-velat-ha-men-aldrig-ko.html#comment




so empty



jag gillar skräckfilmer riktigt mycket och den här filmen är nog min favvis. det här är också den knäppaste scenen enligt lilla mig.

2009 = året innan 2010

de första sju månaderna de här året har varit himla goa! jag har gjort en massa mysiga smågrejer och också några lite större saker. jag har hunnit vara i:

götet ;)
london
prag
hamburg
amsterdam
och så... köpenhamn såklart

jag har också hunnit se två av mina favoritartister; bob dylan och gavin degraw. ett sommarjobb har jag också kirrat, sett en skräckfilm på bio för första gången, släppt snart tre nummer av tidningen och en massa sånt coolt. hoppas de resterande fem månaderna blir lika härliga och att jag får spendera dem mer med mitt lilla fbg.

let's do the time warp again



i nästa nummer av tidningen ska fotografen bradford gregory vara med! ska bli kul, han är grym.

babeb

vi ska göra en bok av tidningen. var tredje nummer ska vi trycka en liten bok med några samlade bilder, ca 80 sidor. kommer bli svinfett. får se hur många som nappar. jag kommer i alla fall nappa! nu är det bestämt när vi ska ses ikväll och det känns gött. och den första augusti ville jag se billie the vision med martina, men då är hon hos göttepöjkarna med elin och boisen. bull läge! tim ville nog iofs... och kanske sara och madde om de gillar dem. och kanske älsklingen.

nu måste jag nog snart göra mig i ordning. orkar inte. puss.

modelpose



kolla så fint tim lille har ritat av sig själv och sina bäztisar
http://timpaen.tumblr.com/post/147198169/ritbord#disqus_thread !!! han är så duktig.

nu har jag plockat undan, duschat, gjort kaffe, satt mig här, ska kolla min mail, ska sedan köpa mobil, hemtelefon, framkalla kameror och kanske köpa en ny tröja. gissa vad för tröja.... ;)

ikväll ska jag och fbg nog till möllan, men ingen har hört av sig, så jag vet faktiskt inte. vet i alla fall inte vilken tid. nu ska jag dricka mitt kaffe och läsa mail.

ha det goth

photograph



inatt sov jag hos tim. vi gjorde en massa grejer till tidningen hela kvällen/natten och lite imorse också. det var hur gött som helst! jag fick hans goda äggröra i morse och en fin kopp kaffe och han fick litta cigg och glädjen över att få vara med någon så underbar som jag.

snart ska älsklingen tilll stapel och jag orkar verkligen inte. är så ful och trött. imorgon ska jag nog framkalla mina kameror från prag och köpa en ny fucking cell. även fast jag inte vill!! ska nog köpa en liten ful hemtelefon också. fattigt värre. nu ska jag ner och ta en cigg. ska bli gott. ha det najs

she tasted like the schnapps she'd drunk and the cigarette she'd stolen from her mum



imorra ska jag träffa alla dessa brudar och mysa galet som dessie säger



så här kommer det förhoppningsvis se ut. med madde under bordet heheh

it's all about the first night

ska nog hem till tim ikväll
börjar må lite illa
måste börja äta
tim har druckit upp all min öl
han suger ju
ha precis läst 250 blogginlägg
det sög
nej det ägde lite
är trött
är hungrig
och... lite... bajs...ig...

bilder från maddes kamera (random bilder från sommaren)











do we really need to pay attention to the alarm

tja alla vänner och ovänner

prag var nice! kom hem i söndags och sen dess har jag jobbat, fikat på jobbet med mormor, morfar och älsklingen och har varit hos mamma, frettan och beben och varit hos älsklingens föräldrar. i prag kollade vi på slott, klassisk konsert i ett museum, var på salvador dali-utställning, rökte cigarr på en che-pub, älsklingen rökte cigarr i skumbad, drack en massa öl och åt en massa mat. supersnajset!

idag ska jag jobba och sen vill jag hem till tim och planera tidningen. nu har vi lite brådis för snart ska tredje numret ut. kommer bli så jäkla fräckt! fylld med bilder från prag, amsterdam, holland och usa. och en massa annat smått o gott.


på onsdag, torsdag och fredag är jag ledig och då ska jag framkalla kameror, fira sara och martina på möllan/lilla torg och på söndag ska jag och tim fota ida.


äntligen finns denna på spoti. så jäkla bra

http://open.spotify.com/track/6v43HVZQaMVi2W9D7rXcV2

who wants to be right as rain

nu har jag jooooobbat. och igår var jag hos tim. vi var duktiga med tidningen och sen stack vi hem till min moderkaka och drack lite kaffe. senare på kvällen stack vi till Stället nummer två och drack lite folköl vi köpt med oss, som vi sedan drack upp på hans nya altan. sen kom madde jönsson! knäppejönsson.

nu är jag trött. somnade på bussen tusen gånger. måste ha varit så fruktat ful. ikväll måste jag packa och tvätta för imorgon flyger jag och älskianna till prag. its gonna be phat.

mads

madde
jag ska fixa en mobil jag svär
men vi ses ju snart där (hos elin)
tills dess kan jag höra av mig från jonas mobil
så att du inte får för dig att ta dig en sil
jag vet att du saknar mig mycket illa
jag är ju din syster lilla

sova sova sova sova bort din sura min

igårkväll åkte jag och älsklingen hem till daniel, tog en öl, sen kom john, sen stack vi till carib kreol, där var jättefullt, vi lyssnade på två låtar, stack ut, gick jättemycket, gick hem till daniel, kollade på corpse bride, alla utom daniel somnade, och sen åkte vi hem.


far

heej alla!

på torsdag händer något skojigt och eftersom att jag inte har en fungerande mobil har jag inte kunnat berätta det för någon. jag och älsklingen ska åka på en liten resa till praaaaaaaaaaaaaaaaag! supersnajset. dör, så gött. eller det är mest bara kanske, för det är inte helt säkert att jag får ledigt. men får jag inte det så åker vi bara en dag senare.

jag ska snart försöka fixa en fattig liten mobil så att jag kan höra av mig till alla. i alla fall så ska jag hem till tim idag och jobba på tidningen. ska också gå och köpa några engångskameror att fota med i pragge.

nu ska jag ner i det fula vädret och ta min lilla kopp kaffe.

c ya in heaven

jag blev ett

nu ska jag gå ner i halvsolen med en kopp kaffe, ett glas vin och min anteckningsbok. skönt liv. imorgon är jag ledig. gott snack. ikväll vill jag och älsklingen partaja. kyss.

pucko



imorgon ska jag hem till tim och jobba på tidningen. vi har ganska så mycket att göra, då vi har ungefär en halv månad på oss att göra nummer tre. och vi är långt ifrån klara. det ska bli fantastiskt roligt! han borde dock läsa sin "jobb-mail" lite oftare, eftersom att jag skickar väldigt mycket där. men han är väl ett pucko antar jag.

just like a little girl



hej

igår jobbade jag. innan dess hann jag missa bussen och fick vänta på södervärn i en timme på nästa. gick och köpte mig en kaffe på pressbyrån och senaste bon. kedjerökte och lusläste både min elle och lite av bon. två uteliggare hann komma fram och ta alla mina pengar, så att jag knappt hade pengar till bussen hem. men det gjorde ingenting. jag hann också bli så kissig i min väntan att jag trodde att jag skulle spricka på bussen. tänkte verkligen att "nu dör jag, nu spricker min urinblåsa och det kommer bli riktigt pinsamt".

nu ska jag åka och jobba snart. ikväll ska nog jag och älsklingen till carib kreol och lyssna på jazzilijazz och kanske ta en öl eller två.

ps. härromdagen såg jag och aldin en dålig skräckfilm på bio. det var min första skräckfilm på bio. knaset.

shit and corruption

nu ska jag snart åka och jobba. är ganska trött, men det känns helt okej. har inga cigg kvar. måste gå och köpa, men vet inte om jag vill. jag vill vara med tim idag, men kan inte få tag i honom, då jag INTE HAR EN FUNGERANDE MOBILTELEFON. blä.

menmen, vad ska man göra! ja, det kan man undra. får jag inte tag på tim på något annat vis, vet jag inte vad jag ska göra idag. kanske äta bajs................................. nä.

snart kommer nummer tre ut av tidningen. eller okej, inte snart. men ganska så snart. c ya.

lol

igår tappade sarasve min mobiltelefon i toalettstolen inne på chilli och nu funkar den inte. så ni behöver inte ringa mig!!!! :( dör hejdå

amste




fick lite bilder som jag tagit i amsterdam och hamburg av tim som han scannat in. de är oredigerade. älskar engångskameror! ska köpa en miljon stycken.

tim curry


but youre making me

hej rövungar

kom precis hem från JUBB. och har duschat. härligt. ikväll ska nog jag hem till maddes mormors lägenhet och dricka sprit och sen till möllan. sånt kan ju också vara trevligt. men hade varit trevligare om jag varit i amsterdam........ vill flytta dit NU! dör!

inte mycket mer. har läst slut "sonat till miriam" av linda olsson. den var självfallet inte lika bra som "nu vill jag sjunga dig milda sånger" (MARTINA!!!!!!) men den var bra och mysig. välskriven, som tim brukar säga.

jahapp. ska nog beställa hem lite böcker idag. och behöver nya kläder so much. vet inte varför alla mina kläder alltid blir så jävla fula efter någon vecka. något fuffens med det där.

ha det goth

i dina ögon

nu ska jag åka och jobba. ikväll ska jag nog till köpenhamn med sarasve om vädret tillåter. jag har precis suttit nere i blåsten och tagit mitt kaffe och cigg. igårkväll var jag hos mamma. det var jättemysigt! då fick jag också min ELLE!!! den är jättefin. har varit lite trött på elle ett tag, har tyckt att de blivit lite tråkiga, men den här och förra gången har de varit så fina!!!!!!!!! nu är jag stressad och lyssnar på lugna lasse-låtar

och ful

och trött

och hungrig

ooooch... lol

love dance

Berusad av din kropp
och alltför många glas på ett satans vilt kalas
och en sensuell extas
Snart går solen opp

Vi flåsar efter luft
Bland nässlor mossa och plantage går vi sakta mot slitage
innanför ditt buskage
högt över allt förnuft
och där från ingenstans där lyser månen på vår kärleksdans
och det finns en smärre chans att vi förenas i din blomsterkrans
och jag ska aldrig önska mig nån annanstans

Vi ger av all vår kraft dallande nyfikenhet av att se din hemlighet
och när kärleken brinner alltför het
så bjuder du på saft

Och försiktigt så vi bara nuddar
försöker vara lugn och fin, bland blommar oh surrande bin
som en skecth ur fantasin, där rullar vi runt bland dina mjuka kuddar
Och där från ingenstans där lyser på månen på vår kärlekdans
och det finns en smärre chans att vi förenas i din blomsterkrans
och jag ska aldrig önska mig nån annanstans

Där från ingenstans där lyser månen på vår kärleksdans och det finns en
smärre chans att vi förenas i din blomsterkrans
Jag ska aldrig önska mig nån annanstans

i fuck u up

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

idag har jag jobbat. det var kul. not. lite kanske. fort gick det. efter jubbet gick jag och sarasve och satte oss på en bänk med kaffe, cigg och en MASSA ROLIGA BERÄTTELSER HEHEHE. sen åkte jag till stan och blev upphämtad av två små tvillingar som jag saknat. sen åkte vi hem till madde och åt en massa god mat och snacka skit och mög och drack cider... eller var det nu var.

ps! jag fick en flaska black sambucca av twinsen. den ska smaka gott i min lilla mavve.

hejhej

lolililollol





igår var jag och älsklingen på köpenhamns jazzfestival! vi hade det jättemysigt! först satte vi oss på någon liten uteservering och lyssnade på ett litet band som spelade på en scen några meter bort. när de slutade spela satte sig tre små gubbar precis vid oss och började spela. de var så jävla........ söta!! trombongubben var nog det gulligaste jag sett och så sjöng han också :') där satt vi ett tag och drack några öl och solen svettade ihjäl oss. sen gick vi till en restaurang och åt romantisk middag och drack lite mer öl.

till sist stack vi till någon liten lokal och lyssnade på ett riktigt nicet band med en kille som sjöng exakt som jamie cullum. det var kul! sen gick vi och köpte glass i ösregnet och sen åkte vi hem!

nu ska jag snart jobba. och ikväll ska jag och girlsen ha middag. mysigt!!!

mama brown

hey there people!!

nu är jag vaken. somnade halv 7 inatt. inga konstigheter där. men nu är jag i alla fall uppe och glad som få! mitt kaffe kokar loss och snart ska jag till möllevångsgatan och hämta mina framkallade bilder och till möllan och köpa tofu. efter det åker jag och älsklingen till copenhagen och lyssnar på jazz och dricker öl.

imorgon ska girlsen ska ha middag och på torsdag ska vi... nog... se... h...a...r...r...y... p...o...t...t....e...r............!!!!!?!?!?!?!?!??!??! då är man så lycklig man kan bli.

ha det goth everybody

sömni

tja allihopa!

vi stack aldrig till möllan ikväll, utan jag och älsklingen gick en runda istället och snackade allvar. ALLVAR. fattarni. imorgon ska vi till köpenhamns jazzfestival och på onsdag börjar jag jobba. fan vad jag ska festa och jobba. och snart ska jag åka någonstans igen. vill till amsterdam igen. men får nog vänta lite med det, så att jag hinner sakna det lite till.

nu ska vi se sleepy hollow och jag måste ha något i magen. är så hongri i min lilla mavve. och på onsdag ska nog jag och brudarna ses och äta middag. då kan jag ta med mig all sprit vi köpte i tyskland på vägen hem. hej. då.

RAJRAJRAJRAJRAJ

wadap g's n gents

idag har jag varit i stan med tim. vi har druckit kaffe på pause och sorl, han köpte litta tröjor och sen har vi varit på sonic youths utställning på malmö konsthall. fett med ös. sen åkte vi hem till min mossa och lekte lite med beben och träffade den andra lilla beben och lite sånt. ikväll ska nog jag och älsklingen till carib kreol och dricka litta bira och jamma litta jazza.

nu kände jag att jag skrev lite jobbigt. nu... ska... jag... nog... gå... hej... då...

we'll have drinks

då ska man BACK IN DA GAME DÅ SOM MAN SIR. idag ska jag till stan med tim och framkalla mina kameror och tim ska köpa... ett...ställ... till... sin... elgura... woho! känns som att det var tusen år sedan jag träffade den lilla fisen och jag har en massa att berätta om min lilla resa.

nu ska jag nog ner i min egna lilla sol på min egna lilla bakgård och dricka mitt egna lilla kaffe och röka mina egna svenska små cigaretter. ooooch jaaaag viiiill tiiillbaaaaka. malmö är så tråkigt.

hejhej

maggg



PS! andra numret av vår lilla tidning är nu ute.

och det är anya från antm som är på framsidan. hon är min favvo!

http://mag-mag.se

aaaamseeee och haaaaaaaammeee



tråkiga busstouren i hamburg



en man på hotellet mittemot vårt i hamburg stod ute naken och fotade en tjej



restaurang i amsterdam



vi racade med våra cykeltaxis i hamburg



lite kvinnor i red light district i amsterdam



rasmus i bingen



martin gjorde sig fin



martin var cool på båttouren i amsterdam



och så lilla jag i bilen

hej allihopa. i'm back in style från den ballaste resan!!! amsterdam var det coolaste ballaste finaste roligaste vackraste staden i hela världen. och hamburg var smutsigt och coolt och jävligt ball. vi har raveat loss, ätit ute, druckit en massa öl, förfestat på hotellrummen (killarna var nakna varje gång :( ), varit i red light district och varit på live sexshower och gjort en massa sjuka saker, åkt cykeltaxi, åkt båttour, åkt busstour, varit på bluesklubbar och jazzklubbar, varit på en massa vanliga klubbar och pubar och gått en massa i städerna. här kommer lite tråkiga bilder från min mobil, roliga bilder kommer när jag framkallat engångskamerorna imorgon.

hejsvej