.

she was close
and she held me very tightly
till I asked awfully politely
please, can I call you her name?

and I elongated my lift home
I let him go the long way round
I smelt your scent on the seat belt
and kept my shortcuts to myself

Arctic Monkeys – Cornerstone

you can call me anything



nu har jag varit uppe i ungefär 40 minuter. har hunnit göra mig helt i ordning. stått där nere med kaffe och cigg, borstat tänderna och spelat lite sl. fick precis ett peppande sms av mamma, för snart ska jag fixa tanden från helvetet. har aldrig haft hål eller något liknande, så har aldrig fått bedövning/fått ont när jag fixat mina tänder. de gånger jag fixat dem innan har jag varit sövd. men jag antar att jag inte ska vara det idag........ är rädd nu. har också lite morgonskräck. är inte mörkrädd, i alla fall inte på natten, kan gå var fan som helst på nadden, men på morgonen.... märks att jag inte stigit upp innan kl 10 på väldigt länge.

jag känner i alla fall mig lite rädd. ska ringa mamsen när jag är på väg till bussen. sen ska jag ta bussen till svedala och hem till mamma och baka julgodis och träffa kaninen där uppe. kommer dö idag.

hejdå.

jag genom åren

jag har några kvinnor jag vill vara när jag blir äldre

nu, 19 år, är jag såklart mig själv

men.............................







tonight i'll be your naughty girl

snart kommer madde hit, har varit och köpt cigg till henne och mig i det vita malmö, vi ska väl dricka lite här, sen hem till selva och sen ska vi ut. var och när och hur vet jag inte än och ska jag ha höga skor kommer jag halka kommer jag stuka foten, vet ej.

lyssnar på destinys child, britney, la roux och lady gaga och pebbar lidda me maj själv.

på måndag ska jag fixa rövtanden. i torsdags var jag på mas klockan 8 på morgon och madde var snäll och körde mig dit från hennes lilla him i svidala. för att komma iväg fick madde dock klättra in igenom bakluckan. men vi skrattade inte. för vi frös ihjäl. sen åkte vi och köpte mysig frukost, hem till henne och åt och sen somnade vi i soffan.

mina "vinterskor" har gått sönder. störigt som fan. har inte råd att köpa nya. och mamma erbjuder inte sig ens....................................................................




skoja mossan, du ska ju bjuda på mig julgodis på måndag efter min fula tand har fixat. om jag nu kan äta något..................................................................



heddå

bästa


.

The Mountain Goats – No Children

And I hope when you think of me years down the line
You can't find one good thing to say
And I hope that if I find the strength to walk out,
You'd stay the hell out of my way
I am drowning, there is no sign of land
You are coming down with me, hand in unloveable hand
And I hope you die, I hope we both die

idag ska jag på middag hos dessie














.

You say you love me sometimes
I say I love you way too much
You got a different way of showing things
And now knowing you is killing me

The only thing I know is true
Is when I close my eyes at night
The only thing I see is you
And I believe that we can see it through
And I'm praying that you see it too

and now knowing you is killing me

Joe Purdy – This Morning Blue

why have you always been so mean



nu har jag börjat tvätta och jag har läst 20 sidor ur den andra twilightboken, rökt två cigaretter, druckit kaffe, gjort mig halvt i ordning, pratat med sara i telefon, spelat lite sorority life och svarat på några mail.

det känns som att vinterångest smyger sig på lite och det orkar jag inte med just nu. skulle åkt till london i januari, men nu gick inte det, så nu måste jag åka någon annanstans. men jag vet inte var. har 8 nya böcker att läsa och har önskat mig ytterligare fem i julklapp.

jag känner mig tråkig. måste bli knäpp, annars blir jag knäpp.

nu ska jag spela lite mer sl. sen kanske ner och läsa lite till. även fast det är snö på bänken.

.

so happy new years babe, i guess this is goodbeye
and i hope that you find someone you can hold
and if you hear that midnight whistle cry
please think of me in santa rosa in the snow

Joe Purdy – Santa Rosa In The Snow

här är min begravningslåt

Jeff Buckley – Satisfied Mind

IF I HAD MONEY I WOULD DO THINGS MY WAY

nu i två dagar har jag sovit hos madde. för en gångs skull inte för att jag skulle fixa mitt fittiga hår. vi har varit lite varstans i malmö, kollat på hp, kollat på filmer som var mysiga/läskiga/spännande/svullna och lite sånt.

nu är jag hemma, har duschat, läst några brev, svarat på några mail, gör om en bok till pdf, lyssnat på lite musik. snart tänkte jag gå och köba cigg, sen gå ner i regnet och läsa klart en av mina böcker och dricka kaffe. måste sluta köpa nya böcker. tar fan slut på veckopengen hs dirr.

nu är min dator seg. min älskling kommer hem om 5-6 timmar. suger.

jag ska skriva lite på boken också idag. kan tyvärr inte skriva på magbloggen, för min dator vill inte att jag ska komma in där. livet. äger.

det känns som att jag är bakis, men det var igår det



nu ska jag bomba den här bloggen tills jag tröttnat på den igen. mår fortfarande illa. ska ta en cigg och se om det mot all förmodan på denna jord hjälper.

nästa 10 januari

http://mag-mag.se

här är en spellista som tar det lugnt med alla

mys

no you cant call me her name

nu ska jag bara ha bloggen för att senare ha något att läsa om för jag tycker inte att det är så roligt att skriva hemliga dagböcker för det är alltid någon som hittar dem och läser dem ändå.

jag mår lite illa och ska snart se lucian i stan med madde och sara och kanske tina, jag vet inte. nahar gick för ett tag sen, vi drack kaffe, åt popcorn, rökte cigaretter och kollade på pippi. när hon gick fick jag en cigg som hon lämnade på mitt soffbord. det var snällt tyckte jag.

i fredags var jag på möllan med madde och elin vilket var jättetrevligt och mysigt. sen blev det en kort efterfest för oss och förfest för de andra hos raz och lucas. igår åkte jag och älsklingen hem till mamma och åt middag och kollade på mysteriet på greveholm. nu ska jag ta på mig ett par byxor och fixa frillan.

vet inte vad jag ska göra åt mitt konstanta illamående. kanske borde börja äta och sluta dricka kaffe och röka. eller......... bara sluta må illa.

crazy kauzemauz


push

galet att här fortfarande är vissa som läser. har inget att skriva just nu. men känner för att börja skriva snart igen. börjar det med en gammal klassiker

ska ner och ta en cigg nu