piss och skit

okej, nu blev det inget. vafan! jag är trött på att tim blir ett svin mot mig när jag är med tim. hade jag inte varit med, hade inte blivit gjort. ändå får jag bara skit för allt jag gör.

people will know when they see this show

image387

idag ska vi fotografera sara igen! det blir roligt, snyggare tror jag, eftersom att hon nu kommer ha en kort klänning så att vi kan dreggla över hennes snygga ben. tim och tim dissade mig, så jag blir ensam och ledsen. de tror att jag gör detta som någon konspiration mot dem, för att jag ska kunna hänga ut dem i loggboken. de känner inte mig som jag gör.

shoot the moon

image386

ska börja på en ny diet. enligt tim äter jag ju redan för lite, men han vet inte vad han pratar om! han sitter i bara handduk och snopp och vägrar åka in till stan och fika med mig. vilket piss


ah

image384

har fått rätt mycket inspiration till bilderna vi ska ta på måndag! älskar allt jag ser, det ska bli jävla roligt!

image385

vad är det som bekymrar

image383

har inte så mycket mer att göra i skolan just nu, än att hitta något på diverse hemsidor att ha på mig på fredag och att titta på heidi slimanes och Jan Welters fantastiska bilder. efter att sonia fått någon gratis fotografering med styling, sminkning och ja, rubbet, så blir det kanske någon band-shoot snart! på the dirty blondes då, vi har ju i alla fall några fans!

till mina vänner som är fantastiska (och lite mer)

image286

till mina vänner som håller med mig när jag har rätt och som säger till mig när jag har fel
till mina vänner som skrattar åt mina skämt och delar min kärlek för bubblor
till mina vänner som blir trötta på min ibland lite narcissistika sida, men som ger mig komplimanger när jag inte längre står på tå
till mina vänner som drar ner mig på jorden när jag blir för excalterad, men som delar min glädje när jag är lycklig
till mina vänner som ser hur jag utvecklas och förbättras och som låter mig få höra hur duktig jag är

till mina vänner som visar hur mycket jag är värd och som, ialla fall ibland, berättar hur mycket jag betyder för dem
till mina vänner som inte delar alla min intressen, men som gärna lyssnar när jag berättar och gestikulerar
till mina vänner som lagt märke till att mitt ena öga stängs när jag skrattar
till mina vänner som vill dela sitt liv med mig och som jag mer än gärna vill dela mitt liv med
till mina vänner som hjälper mig med läxor och som hjälper mig med saker jag inte förstår med livet
till mina vänner som berättar sina drömmar och försöker med detaljer dela dem med mig
till mina vänner som är det vackraste som finns, men som inte alltid förstår det

till mina vänner, som är de mest fantastiska vännerna i hela världen. visst känns det kärvt och jävligt svårt ibland, men när det väl är bra, då är jag så lycklig man kan va.


you are the roots that sleep beneath my feet

image382

här vill jag bo föralltid

it aint me babe

idag var det möte och även fast det gick hur bra som helst, så kan man inte ignorera det faktum att det varade i fem minuter och bara resan dit tog 35 minuter med buss och sen 25 minuter ute i regnet. jag vill inte vara en av dem som hatar regn, jag vill vara en av dem, som till exempel min älskade, som älskar det. men hur kan man älska något som förstår både sminket och håret? jag må vara fåfäng, men man vill väl se respektabel ut på ett möte? tim förstår inte detta med att se respektabel ut, utan hånar ständigt mitt förhållande med min plattång. nästa gång han säger minsta lilla om sin frisyr ska jag slå honom på näsan.

nu ska jag smälta min mat, sen sova, sen jobba, sen skriva drama och SEN 21.00 ALLIHOPA, SÅ ÄR DET SYSTRAR I JEANS PÅ TV 3.

http://pablotim.wordpress.com/2008/02/26/veggie-reggae/


you are in my blood

image381

hilary, lily, gemma


it's confusing, I don't expect them to

så som man kan spara en smak av någon god mat i munnen för alltid, så har jag gjort tusen gånger, det är skabbigt, men där är en pizza som aldrig försvinner. dock är det något med dig som gör att jag inte minns. jag minns inte varför jag föll för dig. jag minns inte varför du förlät mig när jag blandade kroppsvätskor med andra när du var i ett annat land. jag minns inte varför vi höll ihop så länge.

jag har aldrig gillat actionkomedier,
aldrig skämt som är som tagna ur en gris mun,
jag förstod aldrig det härliga med metallica,
jag såg aldrig något positivt att dela hela sitt liv med någon,
jag gillade aldrig din fula bil,
jag ville aldrig att du skulle ha de där musklerna,
jag hatade dina dolce & gabbana-kläder från turkiet,
jag avskydde din fördomsfulla sida och din dubbelmoral.

du såg aldrig det vackra i big fish,
du förstod inte charmen med lars winnerbäck,
du uppfattade aldrig det fantastiska med second hand,
du var inte den som såg det positiva i att föra in annorlunda kulturer i malmö,
du delade inte mitt intresse för vitt vin och modetidningar.

jag förstod inte varför vi höll ihop, men du älskade mig villkorslöst. jag förstod inte grejen med att du förlät mig för allt jag gjorde. jag förstår inte varför vi inte insåg att någonting var fel, långt innan de tre åren hade gått. som ett gammalt par var vi, som bara håller ihop för att det ändå var för sent att börja om på nytt med någon annan.
men det var det inte.

you had time

image380

funderar just nu på att köpa några elle-nummer från början av 90-talet eller slutet av 80-talet. där är nog mycket fint, som man kan få inspiration ifrån och det är ju faktiskt löning på fredag. löning på fredag betyder kb och kb betyder alltid fett!

tim skällde ut mig idag för att jag inte äter kött och "den här bänken är reserverad för köttätare, så du får inte sitta här!" håll flabben säger jag bara, jag kommer skratta högt när någon grillar dig.


i'm yours right now

idag var jag och tim och tim på väg till ett möte på make up-studion, men tydligen hade kvinnan, anne hansson, inte haft tid och skickat iväg ett mail I MORSE. så jag bar mina tunga elle-tidningar i onödan och får göra exakt samma sak imorgon.

snart går mitt 25% rabatt på h&m ut och funderar på att beställa ett par skor. funderar också på att skriva om big bang, skriva till några scener på mitt drama, men madde är ju hemma om två timmar och då ska vi mysa. jobbigt.

look into my eyes

image379

är för trött för att skriva om big bang, jonas sa "jag kan vara ditt big bang" och hur trevligt det än låter, så funkar det ju inte så. imorgon ska jag och tim och tim på möte med anne hansson och tio Elle-tidningar behövs. jag är också för trött för att skriva mer på dramat. chillar med det tror jag. nu bjuder mamma på chokladbullar och jag är inte den som är den. ps. laddade precis ner 12 eva cassidy-album. nice!

lite directors cut


walk alone

nu skriver jag på mitt drama. det går bättre än jag trodde att det skulle, även fast mamma avbryter mig med "trevlig" fakta en gång i minuten. jag låter nog inte så intresserad, men jag är bara trött. trött för att igår blev det husmans med madde och ida. väl på plats träffade vi kalle månsson och hans kompisar. någon viss spillde ut min tequila och fick köpa ny. då kände jag mig lite elak, men ändå cool.

på vägen till bussen hem stannade vi på stortorget och åkte lite skrillor. det var mysigt!

broke window

image363

Trasigt fönster I:
Efter varma kärleksakter går du naken upp mot ditt trasiga fönster och tittar på mig som ligger kvar. Med en gest med handen säger du åt mig att komma och ställa mig med dig. Med mitt ansikte i dina händer tittar du mig i ögonen och säger åt mig att inte bli generad. Och även fast den värsta klyschan är farlig, är den likväl så underbar och jag tror dig när du säger att jag aldrig varit vackrare än i månljuset.

Trasigt fönster II: När vi har tur kikar solen fram bakom träden i din trädgård och kastar katter och skuggor i ditt rum. Du ställer dig i ditt trasiga fönster och säger med ryggen mot mig att du tänker gå ut en runda. "Sov du vidare, så äter vi frukost när jag kommer tillbaka"

Trasigt fönster III: På morgonen, efter drömmar om oss, ställer jag mig framför ditt trasiga fönster och dansar till låtar du aldrig hört. Du sitter på sängkanten och ler åt min iver och ber mig att strippa. Istället bjuder jag upp dig och tillsammans dansar vi framför ditt trasiga fönster och hoppas att alla ser.

Trasigt fönster IV: Efter bråk om mina alkoholvanor sliter du dig loss ur min tårdränkta famn och sätter dig under ditt trasiga fönster och gömmer ansiktet i dina händer. Efter minuter av envishet går jag sakta på tå mot dig och delar mitt täcke. Tårar som bildat sjöar i dina mungipor och nyckelben torkar jag snabbt.

duktig

idag har jag varit lite duktig. jag har skrivit en till scen till mitt drama, har skrivit ut bilder på edith piaf och satt upp på min vägg, har laddat ner otaligt många bob dylan-album och redan lyssnat på alla i mina ipod-högtalare, jag har hunnit skriva någon sorts dikt, jag vet inte vad det är, jag har hunnit bestämma date med min älskade, har hunnit maila till tre personer till projektarbetet, har hunnit hänga upp alla mina klänningar på galgar och framförallt har jag hunnit duscha och göra mig i ordning. har också hunnit gå 3 kilometer från min älskade. och hunnit koka en kopp kaffe!

but that don't make you mine

igår var det "möte" som handlade lite om projketarbete, men egentligen, för mig i alla fall, var det bara en anledning för att få komma ut och bli bjuden på fika. på kvällen bjöd madde på mat, vin och spel i sitt hem och fbg jublade högt. speciellt högt jublade sara och elin när de fuskade till sig vinsten på melodifestivalenspelet.

ikväll bjuder min älskade mig på fika och bio och det ska bli super. imorgon kallar antagligen husmans.

I know you're still my same girl

http://pablotim.wordpress.com/2008/02/21/gynning-pynning/#comments

på ett sätt förstår jag var dina åsikter kommer ifrån, men jag tror bara att du är förblindad för att hon en gång gjorde en dum sak; gick med i big brother. men efter att du skrivit en liten sak i din blogg som handlar om mig och mitt fbg, så kan jag inget annat än älska dig lite mer och vilja sluta bråka. man ska inte vara ovän, tim. svellon och linson kommer bara vilja ha slagge

kalla hit svellon förfan, jag tror det blir slagge

Postat av: tim

jag hatar inte feminister, jag hatar att hon KALLAR SIG feminist trots att hon står för precis allt förutom just det. jag hatar att har blivit en förebild för tonåringar med identitetsbekymmer och jag tycker det är en shame. liksom med resten av dina lettiska modeller till idoler och förebilder.

och vad finns det egentligen för vettigt att lyssna till i hennes program? snälla, säg en vettig sak hon sa i förra programmet. ROCK N ROLL IN MY SOUL!

2008-feb-21 @ 04:28
URL:
http://pablotim.wordpress.com/

jag orkar egentligen inte, men exakt VAD är en feminist då? ifall du vet att hon är allt annat än feminist, så borde du ju veta hur en sådan är och vad den står för? kan det inte vara så att carolina gynning är sig själv? hon är tjej, men hon tar för sig utan att bry sig, hon träffar många starka kvinnor i sitt program, som precis som hon, gör vad de vill. och det är inte kvantiteten som räknas när man tänker på vad hon säger för vettigt i sitt program, det är kvalitén. och den är rätt nice den. ses på nesta 15.00, älskar dig innerst inne!

litet udraget, kanske lite tråkigt, men jag vet att tims charmiga leende hade fått mig att glömma hans fördomsfulla tankar irl

här kommer då tims svar på mitt föregående inlägg. mitt tips till tim: lyssna lite extra nästa gång du tittar på hennes program, istället för att varannan sekund sucka högljutt och göra din ökända gest med armen som säger "vafan e detta!". lyssna på vad hon har säga, hon är verkligen mer än en brud som bara knullat en fransman i tv och så mycket mer än en utvikerska. du säger också att du "hatar" att hon är feministisk. det jag fått för mig innan att du hatar med feminister är den generella och felaktiga bilden att: feminister rakar inte armhålorna och alla feminister knullar med tjejer. som även DU, tim, kan se, så är detta inte fallet med carolina gynning. bara du tar tid till dig att inte vara så fördomsfull mot snygga tjejer med stora bröst, så kanske du kan märka, liksom jag, att det här är en mycket rolig och gullig tjej.


Postat av: tim

vad hatar jag INTE... jag hatar att hon gör vad hon gör och jag hatar hennes röst och jag hatar att hon kom ur big brother och jag hatar att hon kan stå bredvid en femtioårig föredetta groupie, tycka det är coolt att hon är feminist och bara ens ta till sig hela konceptet. en groupie och en svensk Anna Nicole som började sin karriär med ett utvik för Axcent men ville få sina 15 minuter i rampljuset och knullade med en fransman i tv. de två. feminister. vad jag hatar mest av allt med henne är att det är på grund av att hon verkligen är så blåst som hon ens har fått programmet. I huvudet på Gynning? vaaaaaa...

2008-feb-20 @ 12:53
URL:
http://pablotim.wordpress.com/

.

image378

gillar inte människor som "hatar" modeller. gillar verkligen heller inte människor som "hatar" carolina gynning. det här inlägget dedikerar jag till dig, tim hardenstedt, för kolla på den här bruden, vad är det du hatar?


puss

imorgon blir det, ifall allting som just nu är skit, tillåter, middag med två fina vänner och kanskekanskekanske bjuder jag på vin från min ofantliga samling. jag dricker ju inget annat. ifall mina vänner inte vill ha vin så kokar jag såklart kaffe i mitt bruna kök och jag ska klä mig i min nya lugg och nya klänning

har hittat ny studentklänning

image375

we went beyond where we should've gone

image374

får ta nya bilder nästa torsdag eftersom att vissa av de här bilderna inte blev så bra som vi trodde

17.02.08

idag är det exakt en månad tills jag bestämmer över mig själv. alltså exakt en månad tills jag får dricka sprit, köpa cigaretter, komma in på kb, gifta mig, bestämma över min mamma osv. men eftersom att jag redan gjort allt detta (förutom att jag självfallet inte gift mig) så kommer den här dagen inte kännas så spännande. jag märker hur folk räknar ner till den dagen, men eftersom att fallet är att jag redan gjort alla de här sakerna sedan jag var 14 år (förutom gå på kb) så känner jag inte för att räkna ner.

orkar inte bli äldre. just nu sitter jag och madde och skrattar på msn över hur fulla vi blev igår. det är inget man gör när man är 18 (förutom madde då) och därför måste jag skärpa mig. måste också lära mig vilket som är tvättmaskinen och vilken som är torktumlaren.

sh

det var trevligt igår och på plussidan ligger kärleksförklaringarna jag fick av två vänner som annars inte är så bra på sånt. minus var att min älskade fick hålla mitt hår när jag äntligen kom hem till honom. min lugg fick en hel del uppskattande kommentarer.

s

image373

with your fingertips

idag blir det fest och jag ska inviga min nya klänning/kjol från monki och också min pannlugg. kände för att härma mia och nu ser jag ut som mia. något som dock inte är typiskt mia och som mia inte gillar är att jag ska ge mig själv en liten tatuering snart. antingen kollar jag på erin wassons kropp och letar där annars får the cobra snake hjälpa mig.

.



I am on a lonely road and I am traveling
Looking for something, what can it be
Oh I hate you some,
I hate you some I love you some
Oh I love you when I forget about me
I want to be strong I want to laugh along

I want to wreck my stockings in some juke box dive
Do you want to dance with me baby
I want to talk to you, I want to shampoo you
I want to renew you again and again

I wonder if she's been naked in her room since I've been gone

tid för mig att skriva ny blogg då min statistik faller något när jag inte skriver på någon dag. och bra statistik vill man ju ha, annars är det inte roligt längre. just nu ligger jag i min älskades säng och har precis hämtat mina solglasögon på posten. de är riktigt riktigt feta! i tisdags fotade och stylade vi för övrigt vår första modell sara och två av bilderna kan man kika litta på här www.dinomuftic.se.

idag slutade vi tidigt efter att en snygging (och tydligen en kopia av någon mia legat med) pratat lite om sin skola. har blivit lite svag för lärare sedan en skäggig en på en speciell kanal. att han är ett svin gör mig inget, han är allt för snygg för att vara för svinig.

på fredag blir det nog ingen utgång, känner för att spara lite pengar så jag kan köpa en klänning istället och jag ska faktiskt på ferre på lördag. så det blir inget "ut och pusha litta" och heller inga övertramp.

.

image367

har hittat dig med!

sanna martina pettersson

and i heard she's done some really nasty stuff down in the park with michael. säger:

götta du dig med din göttepöjk istället


.

image366


jag har hittat den!

hur kan man vara så söt som lilla ankipanki?


If I had eyes

image361


längtar efter temakvällar! låt oss börja nästa helg och låt oss fortsätta våra liv och låt oss aldrig skiljas åt på detta vis igen! imorgon blir det en kärlekshistoria hos martina och jag längtarlängtarlängtar

it's a very very mad world

när folk ringer mig när jag sover, så tror de alltid att jag svarar i sömne när de inte förstår vad jag menar. då blir jag lack. tim ringde mig härromdagen och eftersom att jag låg och sov, trodde jag att det var min väckarklocka som ringde, så jag började trycka på telefonen. då ser jag att tim ringer. jag svarar i telefonen och frågar vem det var som ringde upp av oss två:

- vem var det som ringde upp?
-vafan snackar du om sover du fortfarande eller?!
- NEEEEj, vem var det som ringde upp
- vafan menar du? vad gör du?
- men vad är det du inte fattar, vem är det som ringer?
- det är jag! tim!

eftersom att jag var så trött just då tänkte jag ens inte på att skratta ihjäl mig åt "det är jag! tim!" utan kom på det några timmar efter och skrattade en liten stund.


and spending my time down in orchy

just nu är det dags för mig att hämta min älskade och jag stressar igenom ett litet inlägg till alla 301 klickningar min blogg fick igår. michael kom ju inte någonstans, men visst var han snyggast och sexigast och visst håller hans röst längst. tur att det är min mamma som är besatt av det här jävla programmet och inte jag.

fick förresten ny mobil igår och det betyder nytt nummer, så om någon vill ha det så får ni fråga.

really cool guy

image365

something else

angående i fredags: jag ångrar verkligen inte allt jag gjorde. jag har fått lite skit för att jag skrev det, från lite olika håll. jag fick ju träffa martina, tim och anna och förfesta med dem. väl på kb träffade jag madde och mia och en helt fantastiskt snygg tjej gömde mina läppar under hennes. jag är också glad över att jag inte la ut särskilt mycket pengar. jag är glad över att jag fick en "komplimang" som löd "jag har saknat dina bröst" av en man som heter aegir.

jag ångrar att jag skämde ut mig, vilket jag inte gjort nu på ungefär ett år. jag ångrar att jag inte åt något på hela dagen och att det resulterade i något äckligt på södervärn. jag skäms över att jag snackade skit om människor jag inte känner. jag säger för mycket skit såna här kvällar och jag kan inte hjälpa att mina känslor svämmar över. det är läskigt.

broke window

image364

vår lägenhet ska kramas med rosa rosor och med tavlor
på väggarna som pryder våra favoriter.
chet baker, louis armstrong, billie holiday,
ella fitzgerald och edith piaf är några av de människorna
som kommer fylla vår lägenhet med skönhet och vackra ljud.
stora speglar och en säng med en himmel ska vårt sovrum kantas av,
ett litet sminkbord till mig och ett fint ställ till din gitarr.
när jag kysser dig ska det fastna i luften och väggarna
ska viska våra ord på nätterna när alla sover.
en liten balkong ska där finnas och där ska vi ha
det där lilla bordet jag såg i ELLE och vi ska odla gräs
så att det blir som en liten trädgård.

på sommarmorgnarna ska vi dricka te och kaffe
på vår lilla balkong, lyssna på våra favoriter
och tänka att det här är det bästa valet vi gjort.
hur har vi någonsin kunnat vara osäkra på det här?

vilken jävla film alltså, vilken jävla film


I'm used to

skrev klart synopsisn till mitt drama igår och det tog cirkus 4 timmar. ikväll åker tre av mina vänner iväg till en storstad och kvar hemma lämnas jag, elin och tim. eftersom att elin ska till kb med sin nya kille och eftersom att tim för tillfället är en idiot, så ser det ut som att jag får stanna hemma. det är om jag inte orkar ta bussen till stan och gå på bio med michelle, för att sedan entra någon av malmös pubar (förutom golden, vilket skit att de stängt) och bli lite tipsy. sedan för att åka hem till min gitarr-spelande underbara älskade och mysa hela natten lång.

I'll get used to this eventually, I know

image363

snart smäller det och jag vågar nu

my moon my man

image362

idag ska jag plugga, pluggar redan. mormor kom hit med en semla, men mammas falukorv stod framre. gulligt. jag har som sagt sinnessjukt mycket att plugga. försöker också klämma in en dejt med madisco. imorgon försvinner hälften av mina vänner till göteborg och jag är pank. elin försöker dra med mig till kb med hennes nya pojkvän, NEJTACK säger jag sedan förra helgens bravader. skäms över ungefär allt från den kvällen.

de 200+ som går åt varje fredag ska jag nog lägga på en ny klänning istället.

ain't no sunshine

"Espresso House, Södertull imorgon 13.00"

så gullig är tim när han bjuder ut mig på dejt via sms.


La vie, l'amour

en kvinna som jag faller hårdare och hårdare för, för var dag som går är edith piaf. att vi inte pratar samma språk är en smärre olycklig grej, jag borde ha lyssnat mer på franska-lektionerna och jag borde verkligen inte fått vg+. hon ser inte bara vackert konstig ut, hon är helt fantastisk. hon är en sån man vill ska pryda alla väggar i sitt rum, jag vill inreda mitt rum med hennes röst och hennes hår.

vilken kvinna.


the girl I've been missing has been in london for a while

kom hit och ta ett kaffedopp
vi kan sitta på min altan
låt min cdspelare spotta ut en låt
som jag vill att dina öron ska höra
låt mig visa dig mitt snea revben
jag låter dig dra med fingrarna över varenda skavank
och över varje avslut på min ryggrad

låt mig fånga dina händer
i någon kärleksdans
låt mig anfalla dig med ett tal
om allt du inte kan få

lär mig gå på vatten