oh

hej

det går bra för tidningen nu. besökarantalet bara stiger och stiger för varje sekund som går. i november ska jag och tim på två konserter och gå dit där som "journalister". sjukt. idag kommer pappa hit. igår hade jag mysig höst med madde och martina i stan, men jag glömde min halsduk hemma. dum som jag är!

på fredag vill jag till babel ELIN!!! och på lördag är det all out dubstep. får se om jag orkar både och! jag är ganska svag, nämligen.

nu tänkte jag göra mig lidda gulli och sen ska jag ner i det faktiskt helt okej fina vädret, dricka kaffe och läsa min nya bok som heter sputnikälskling och är skriven av haruki murakami!

cya in heaven

:')


ska söka upp honom och ge honom en puss på flabben


i'm asking you baby

hej vänner

igår var jag, aldin, tim och timpan på möllan. bytade pubar, shotade, drack öl, snackade skit, åt nötter och hade det mysigt i det omysiga vädret.

idag ska jag på middag hos madde. ska bli GOTT. ska snart hjälpa henne handla och laga mat.

ha det gött.

bäst i världen


over my shoulder a piano falls



hej tim

idag har jag simmat. ska snart träffa nahar och ska till möllan. ska bli göttmos. kanske några fler hänger på! hade ju varit sköj! fett med ös! måste i alla fall göra mig i ordning nu och ta maj en liden cigg.

inget nytt. köpte en mössa igår. och en tjocktröja. delade på en morotskaka med tim. drack en cappe. åt lite chili cheese. ikväll ska jag bli full. skoja. det vill timpan inte höra. då får man på moppo.

hoppas att alla mår jättebra!! det är otroligt att må bra!! det är gött att må bra!! ha det bra!!

så. bra.


jag är kär i honom


i saw mary

http://open.spotify.com/track/3mrQ8urn5F1yOtUorJboZ5

soppa e gött

nu ska jag göra soppa. vad säger du om det då tim?

i gotta get home



hej och välkomna till min mycket trötta blogg.

hade egentligen tänkt lägga ner hela skiten, men då blev tim sur, så nu är jag tvungen att skriva för hans skull.
idag har jag och han varit i stan och shoppat lite och fikat och myst galet. härromdagen gjorde madde mig nästintill vithårig (vilket är nice) och imorgon/på lördag ska vi ut och TIM SKA MED!! wohoh. ska bli jättemysigt. igår var jag, madde och ida på möllan på möllan (hehe) och drack lite öl och skulle lyssna på idas kompisar. det hann vi dock inte.

nu har jag precis städat och diskat och om tre timmar kommer min älskling hem. nu ska jag jobba på tidningen och ha det görgött.

nu har femte numret släppts btw!
http://mag-mag.se