it's drowning me now

hej aaaalla!

nu ska jag snabba mig för jag och madde ska till burrecenter och hitta något att ha på oss ikväll! för ikväll ska vi till slagt. ja, slagt. nöjesguiden. kan bli kul! eller tråkigt! vem vet! igår var jag mest bara hos twinsen och kollade på tv. det var mysigt! jag har inte skrivit så mycket här på grund av att jag nu har ett harry potter-spel i min ägo. spelar ALL THE TIME! det är så jävla ball. jag rekomenderar det starkt! harry potter och de vises sten pc-spel! så jävla ballt. älskar harry p.

nu ska jag... kleta på mascara och platta håret! c ya! kanske i kväll? vem vet? ser ni mig ikväll så gå fram till mig och säg hajhaj! jag har ju så många läsare och vet inte vem alla är. kom igen! kan bli kul!


bLOGGEn

hej bloggisen!

igår hade jag en jätteskojsig dag. hade sovit hos madde natten innan och på morgonen (igår) tog jag bussen in till stan för att träffa Bossen min. jag fick vänta i en och en halv timme utanför barista (och en stund där inne såklart) när han till sist kom. jag fick beröm såklart och sedan frågade han mig om jag var sugen på att jobba på lite fler event. ABSOLUT, sa jag på ett nördigt sätt och vi kramade på det och fnissade lite.

när jag kom hem började jag plocka undan och diska. sen lagade jag lunch till sambolina och mig (negative calorie soup) och sedan diskade jag upp det också. senare på kvällen gjorde han små bullar och så värmde vi upp resten av soppan. sen diskade jag igen. jag gick sedan in på datorn och där fixade jag hem ett harry potter pc-spel! *gladaste i stan* sen ville sambolina ha kladdkaka så fick jag baka det.


roligaste dagen evaaaah! idag måste jag köpa nytt kaffe och fixa pass. sen ska jag nock skriva ett riktigt kul inlägg sen med massa bilder ;);)


wowowo

idag fick jag beröm av min chef via sms. då blir man så glad. idag sa min läkare "ja, men du är ju väldigt snygg". och den andra på det andra sjukhuset berättade hur jag lägger in filmer på min ipod. vilken dag alltså!

bilder från debaser i lördags tagna med min mobil




hejhej








här kommer lite bilder från igår tagna i martinas webbkamera. det är ballast när man är ful, men ändå ser ut som en riktig person. alltså som någon faktiskt hade kunnat se ut. vissa är ju serri. så JÄKLA BALLT.

rajrajlajlaj

nu har jag varit hos doktorn. för mitt öra. och där är tydligen ett litet hål på trumhinnan och lite annat snuskigt. kul va? klockan två ska jag till en annan doktor, men den är hemlig.

i lördags stack jag, tim och sara till debaser. det var kul så länge det varade... sara... mådde... ju... inte... så... bra... men det var kul ändå! sen gick jag i snöovädret och grät mig själv till sömns när jag kom hem för att mina fötter var så svullna. jättehemskt var det.

inatt sov jag hos tvillingarna för att min sambolina jobbade inatt. och igår hade vi vår första "halv 8 hos mig"! det var sara som började och vi åt jättegod mat. dock ska vi inte sätta betyg på varandra för det är elakt mot den som kommer sist. nästa gång är det min tur och jag vet inte vad jag ska bjuda på än!

sash

nu är tim på väg hit. ska dela på en flarre vin och snacka skit om honom verkar det som. jag har så jävla tråkigt. helt ensam. och här är helt mörkt hemma även fast jag tänt alla lampor. hoppas det blir lite bättre när tim kommer hit med sin ljusa aura. han lyser ju upp varenda rum han kommer in i. not. skoja. han är en riktig liten ängel. nu börjar jag få lite huvudvärk. och jag är torr i halsen. äckligt.

min älskling är lite sur på mig, men det får han sluta med tycker jag! jag som är så snäll så snäll.

här är lilla jag! hejhej!



så här ser mitt nya hår ut. lite mörk bild, men... det får ni tåla. det är i alla fall en bild!

no air

inatt sov jag hos madde igen. som på gamla goda tiden då våra män var i aussi. egentligen inga goda tider... men det var gott att sova över och kolla csi! igår blev det dock ingen csi, utan hemmagjord pizza och bara en massa tv och en massa gamla bilder. jag var en liten och kaxig 10-åring jag. gillar det.

imorgon blir det debban och lite senare ska jag se vad jag ska ha på mig. lägger in bild sen... så får ni säga vad ni tycker... *modebloggar för blotta livet* ska bli jävligt ball på debaser, det var ett tag sedan jag var där! och om sara och tim följer med blir det ännu bättre!

ha det heavy metal!

glad som få!



såhär glad är jag över att jag kan mmsa till bloggen!!! ursäkta mitt osminkade fejs!

kolla så fräckt!



eeeh. jag fattade precis hur man bloggar med min mobil. kommer ju dock till en störd blogg, men ändå! det gör ju att jag kan ta bilder med min mobil och lägga upp. HELA TIDEN VARJE DAG VARJE SEKUND. det hade ni väl gillat? en massa bilder på lilla mig. svara nu inget elakt, då bli jag faktiskt ledsen.

lånad av niotillfem

Jag är envis, jobbig, glad, positiv, fattig, slarvig 
Jag gillar hamstrar, kattungar, sambo, fbg, tim, festa
Jag äter kaviarmackor med gurka 
Jag säger ja till
 att gå ut och festa när som helst. det är bara tråkiga människor som säger nej och jag är långt ifrån tråkig!
Jag ger mig sällan in i något som är jobbigt
Jag duktig på att skratta högt och skrika högt. har lärt mig ett nytt skrik som äger. 
Jag stör mig på trångsynta människor. människor som tycker att allt måste ha en förklaring. bittra människor.
Jag läser harry potter 
Jag är vackrast när jag känner mig vacker 
Jag skrattar åt det mesta. förutom hemska saker. typ som det med minigrisen som sara berättade om och alla skrattade åt. förutom JAG. 
Jag är en typisk överdriven människa. pratar för högt, skrattar för högt, blir för full, blir för exalterad.
Jag har aldrig bajsat utomhus 
Jag är lycklig över allt jag har. människorna i min omgivning som är förstående och goda.
Jag trivs inte när jag måste vara seriös och vuxen. 
Jag är dålig på att ringa människor jag inte känner 
Jag är rädd för att bli vuxen och att dö och min största skräck är att bli kidnappad eller att drunkna. 
Jag älskar att kramas med min älskling och att festa med mina vänner
Jag uppskattar när människor oväntat gör snälla saker 
Jag tror på spöken och att ifall man vill att något ska vara kul och bra så blir det det.

hejhej alla

nu jobbar jag och tim på tidningen. han ifrån sitt stora hus i svedala och jag från min trånga lägenhet i malmö stad. men det går bra. han ska illustrera lite. vet inte varför jag inte tänkt på det innan, han är ju så duktig.

nu kollar jag på how i met your mother. och snorar ner lite. ska nog till svedala ikväll och jobba lite och stanna där. föralltid. för all framtid. forever. and... EVER!

skoja. men ska nog dit och jobba på. slutet av mars blir en riktigt stor fotografering! två dagars fotografering, styling, sminkning, posering och allt där till. ska bli riktigt kul. slutresultatet kommer nog bli jävlans coolt.

sitter och lyssnar på lasse. laddade när värsta feta paketet med alla skivor, massa live plus gamla skivor från när han var ung och cool. kan alla hans låtar utantill. verkligen ALLA. kommer ihåg någon lasse-konsert när en tjej framför mig skrek till sin kompis "MEN KAN HON ALLA LÅTAR ELLER?!!!??" riktigt lack. jag förstörde nog lite för henne... sen kommer jag också ihåg den konserten jag var så jävla svettig. genom kavajen... riktigt... svett...ig...


hejdå ungdomar ta det lugnt där ute!


you got growing up to do

igår var jag först med sarasve. hon fixade mitt fula jävla hår och gjorde det jävlar i det fint. tack sara... slängkyss.

sen var jag med tim i stan. han bjöd på lite fika och sedan åkte vi hem till mig, satte på i'm not there och jag lagade mat. sen åt vi, kollade lite på filmen tills jag blev rastlös. DÅ SKULLE VI SPELA IN EN LÅT! men vi kunde inte enas om vilken. så vi sket i det. sen började vi värsta bråka för han hatar blondinbella men jag tycker inte att det är rättfärdigat och blablablbablabla. det mest uttjatade bråket ever in life.

sen så kollade jag upp vad som händer på debban på lördag. så jag bara:
"ja, men det är fritt inträde innan klockan 10. och det är ju bra. då kan vi sticka dit då."
tim vänder sig då mot mig och gör typ en jättekonstig min och bara:
"jajaja ja. ja." såna snabba ja:n.
jag:
"men vill du dit då?"
tim:
"ja... men vad kostar det?"
jag:
"aaah du lyssnade inte på vad jag sa innan, utan låtsades bara lyssna och så såg du skitkonstig ut."
tim:
"MEN JAG KOLLADE JU PÅ TV!!!!"



nu verkade det inte så ball... man måste nog varit där.

IDAGGG

DAGENS VILL HA: mat i magen... kaffe.
DAGENS KLÄDSEL: trosor och hoodie. har ju precis stigit upp... *skäms på mig*
DAGENS SMINK: inget
DAGENS FRISYR: ful tofs
DAGENS HÄNDELSE: har inte hänt så mycket än...
DAGENS LÅT: säkert joshua radin - you got growin' up to do
DAGENS PLANER: har inga
DAGENS SAKNAD: beben
DAGENS DUMMASTE: att sambolina ska jobba
DAGENS SJUKA: så jävla snorig på morgonen
DAGENS DROG: kaffe
DAGENS ROLIGASTE: ska se om twinsen vill leka
DAGENS FAVORIT: jag själv
DAGENS KÖP: kanske blir något ohällsosamt later
DAGENS GODIS: valnötter 
DAGENS HUMÖR: braaa, för igår fixade sarasve mitt hår och det blev jättefint
DAGENS ORD: *snörvelsnörvel*

sundance

nu sitter jag hemma. gjorde en liten spontanresa till svedala igår för att sova hos madisco. försökte hålla oss vakna till kvart över tre för att kolla på spökhusen, men det var förgäves. jag somnade halv 3. surt sa räven.

så nu sitter jag här. med min nya ipod! fick den igår för min gamla hade gått sönder. slutat ladda. bara sådär. hux flux. min fina lilla rosa ippe. så nu har man ju den senaste modellen av nanon... mörkgrå... 8 gig... jaja... man är ju inte den som är den... he he... ha ha... hade dock hellre haft en rosa igen, men de hade inga inne. OCH INTE FAN TÄNKER JAG VÄNTA PÅ MIN IPPE. här är balla spel på denna också. och man kan se på film *älskart*

nu ska jag nog äta frulle. och göra kaffe.

ha det gott ungdomar

gissa

I've been down this road before.
I walk out the door.
Leave you on the floor.

So the best thing I can give to you
is for me to go, leave you alone.
Cause you got growing up to do

idag

Är jag: lite stissig
Gör jag: dricker litta kaffe 
Har jag på mig: tights och hoodie
Ska jag: hem till mama och till on off och få ny ipod
Borde jag: jobba
Äter jag: fika hos mama
Lyssnar jag på: joshua radin
Längtar jag efter: sooooommar som vanligt. och pengar. och london.

jag vet att du läser min blogg i smyg...

till min lilla favoritsambo

jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig
jag älskar dig

du är världens sötaste lilla baby. blir varm i hjärtat när du gör små låtar till mig. när du skrattar åt mina balla skämt. när du blir för full. när du vaknar bakfull, varm, rosig och rufsig. när du går med på att kolla på skräckfilm om jag bj:ar samtidigt. när du pussar mig och kramar mig och tittar på mig och ler och säger att jag är världens sötaste. när du frågar om du är fin i dina kläder. när du använder mitt ros-schampo och luktar gott som fan. när du säger att ditt favoritljud i hela världen är när jag skrattar.

när du bara är dig själv; världens mest underbara, fantastiska, söta lilla, snart 23-åriga man!

there were times when I could have strangled her

heeeeej bloooooggen!

om cirkus en halvtimme ska jag och sara och martina åka till lund och fixa något bokskit till sara. efter det ska vi hem till min mamma nidemyr och träffa henne och beben. och fika lite. och sara och elin ska se mammas och frettans nya hus som de byggt alldeles själv! och sara och elin ska träffa beben för ANDRA gången i deras liv... och beben är ett och ett halvt år... kan bero på att jag flyttat hemifrån. FLYYYTTAT HEEEEMIIIIFRRÅÅÅÅN. har inte bott hemma på 8 månader! vi klarat!

nu ska jag... kleta på lite mascara. och kanske ta en till ciggeluring. sen beger vi oss till lilla svidala!

turn around, walk away

the one thing that my heart reqiuers is that you admire me.

jag och tim ska spela in låt. hoppas jag. tror det kan bli fint. har redan gjort en cornelis-låt som blev uppskattad av mamma och mormor.

tim var sur idag.
jag har en cigg kvar.
jag är ensam.
det var rätt varmt ute innan.
vill äta rolig middag idag.
är trött på quorn och soja.
har inte ätit kött på två år.
jag behöver städa.
och duscha.
lyssnar på joshua radins "simple times".

vill åka europa runt NU. london är spikat i alla fall. sen blir det roadtrip till amsterdam och lite andra coola ställen.

no envy, no fear

nu är sambolina och tränar. jag borde väl göra lite grejer... men jag är så slö. varför så slö? sov ungefär 12 timmar inatt. måste vara något slags rekord för mig. helt galet. håller på att ladda ner ett deckarspel som jag och sambolina ska spela inatt! *längtar som fan alltså*

i morse åt jag omelett som vanligt. det var gott. jag måste ha världens mest intressanta blogg. förstår verkligen inte hur jag ändå kan ha hyfsat många läsare... det är helt ofattbart. missförstå mig inte, i love it, men jag fattar inte.


nu ska jag nog se en liten skräckis... om jag vågar det när jag är hemma själv. det återstår att se.


daria i mirage


mitt svar

från rohvol.blogspot.com


"sanna martina, har precis som jag problem med alkoholen ibland (ibland=ofta) och det ser vi bäst i hennes sms. ett visst sms, vi aldrig kommer glömma, som gick till en viss man, löd bland annat såhär: "slutta våra taskig" mm, okej martina. slutta. alkoholvanor har också innehållt: strul med fula män, strul med snygga män, min skateboard, vit spya i en vask, strul med tjejer, sjuka sms och min tunga i hennes näsa. våra djupa konversationer när vi är fulla (djupa på grund av en hel jävla del vin och vodka) och våra kärleksfulla lovord är något jag håller varmt om hjärtat och trots att du är en pessimistisk, självisk, argsint slampig slyna, är du MIN pessimistika, själviska, argsinta och slampiga slyna och jag vill aldrig att du ska ändra dig!"

det här skrev martina till mig för tre år sedan. tack... eller... nä... va...

åh nathalie, gärna aldrig någon annan än du


hon är alkoholiserad, nedgången och absolut använd överallt och enligt rohvol.blogspot.com består hennes liv av kaffe, cigg och vin. och aldrig i mitt liv att jag skulle kunna motstå denna skönhet. visst blir jag trött och deprimerad av hennes ansvarslöshet, lathet och någon enstaka gång har jag kanske tänkt att jag gillar henne så mycket mer när hon är full. och när jag är full. under alkoholens rus säger vi gärna att fyfan vad jag älskar dig, jag älskar dig mest i hela världen och jag skulle aldrig vilja ha en annan bästa vän än du. snälla nathalie, du har själv erkänt att folk sagt att du är tråkig nykter, och rolig full. har du valt detta liv själv, eller är det bara som det blivit? och att skryta om ditt kaffe, dina cigg och ditt vin. har du valt detta själv eller är det bara som det blivit? i vilket fall som helst gillar jag dig. och jag gillar ditt kaffe, dina cigg och ditt vin, din livlösa hora.


när sara trampade i en blöja för ex antal år sedan



idag har jag och martinalina varit i stan. vi testade bh:ar i samma omklädningsrum (riktigt mysigt...) och de passade henne men inte mig. så jag väntar tills min storlek kommer in. förhoppningsvis redan imorgon eftersom att jag och martina ändå ska ta en långrunda då och söka jobb.

nu ska jag börja jobba lite. har precis ätit omelett. min mage är lite tjock för jag har ätit chili cheese också. igår skulle ni sett min mage. jag gjorde den "gravid", alltså blåste upp den. sheisse mackedajse, största magen ever.

vem vill skicka kärlekssms till det här monstret



nyss fick det här smset

"lenny kravitz - again"

av en människa jag inte träffat på år och dagar. jag kollade upp texten. vad svarar man på något sånt?
"eh aj häv a bojfränd naow". eller ska jag svara med att mmsa en bild tillbaka på en skitful bild på mig? jag kan ju lova att jag har en hel del. eller egentligen inte fula... mer riktigt jävla fulstört äckliga.

nu ska jag sticka till tvillingarna och laga mat! ha det goth allihopa.

idag

Är jag: glad
Gör jag: tvättar, jobbar
Har jag på mig: strumpbyxor och magtröja från weekday
Ska jag: jobba, städa, hem till twins och göra middag
Borde jag: dammsuga
Äter jag: omelett
Lyssnar jag på: bob dylan - black crow blues
Längtar jag efter: london och bob dylan!


love

hittade nyckeln. nu är två maskiner på gång. nu ska jag göra upp en kontaktlista. på torsdag blir det en fotografering med madde! tim är fotograf.

honey if im honest i still dont know what love is



jag tänkte JAG VILL MINSANN OCKSÅ SKRIVA OM DE MEST ROMANTISKA ÖGONBLICKEN I MITT LIV PRECIS SOM NIOTILLFEM. sen satte jag mig och skulle skriva. och bara... romantiska... ögonblick... hm... rom... an... tis... kt... nä... va... klart jag har något liksom... och bara... nä... så tänkte jag men gud vad tråkigt! inget romantiskt i mitt liv! men så kom jag på att varje sekund med min älskling är romantisk. och då blev jag ju plötsligt helt romantisk.

nu ska jag göra frukost, en till kopp kaffe och börja jobba. skulle egentligen tvätta. men hittar inte nyckeln. röv.

oh la la la

jobbet går bra. jag jobbar ju hemifrån. lyxigt värre. nu ska jag göra en liten lista på vad jag ska göra idag, så att jag inte glömmer det:

bestämma datum till två fotograferingar
maila fem företag till
gå och handla gurka, svamp, paprika, ost, någon rolig pasta, olivolja
skriva två kapitel till boken

det var nog det. jag har lite ont i huvudet. jag har bruna linser. klå det.

kram från världens bästa bloggerska

stay lady stay



i lördags började vi med förfest hos mig. sedan tog vi till inkonst. men vi... ångrade oss... ja... så var det! madde blev lite ledsen och gick hem men jag och dino styrde fötterna mot indian curry hut och tog vars en shot och lite öl. det fick vi dricka upp snabbt och sedan sprang till till retro. på retro dansade vi mycket på det lilla dansgolvet och sen gick jag och min sambolina, som kom och hämtade oss på retro, och köpte falafel. riktigt gott. igår mådde jag inte alls bra faktiskt. var full ända tills 18.00 ungefär.

förresten. jag har fått ett jobb. inget märkvärdigt sådär... bara ett jobb... som har att göra med ett stort modeevent... inget märkvärdigt sådär... bara... JÄVLIGT FETT.

do you take me for such a fool?

med inspiration från tims blogg som i sin tur fick sin inspiration från en annan blogg; här är sex avvikande företeelser med mitt beteende.
  1.  Jag blir väldigt lätt beroende av saker. Därför borde jag egentligen aldrig börjat röka, dricka eller spela gh.
  2. Jag hjälper ofta folk med hur de kan göra sitt liv bättre. Till exempel hur de kan spara pengar, göra sitt liv roligare med mera och det brukar vara väldigt bra tips. Men det funkar inte på mig själv. När det gäller mig själv suger jag på att spara pengar och att "göra något av mitt liv". 
  3. Jag har jobbiga identitetskriser vilket kommer ur mitt dåliga självförtroende.
  4. Jag måste ha bekräftelse. Hela tiden. Av alla. Annars mår jag inte bra. 
  5. Jag sket i skolan rätt så hårt för att jag visste att ska jag bli något stort så kommer det inte att ha något att göra med mina betyg. Detta ångrar jag gravt då jag gärna vill börja nya skolor nu.
  6.  Jag säger ofta "det blir vad du gör det till" och menar på att jag alltid mår bra bara jag gör det bra. Ljuger rätt ofta om detta för att folk i min omgivning ska må bättre.

rave



eller så kör vi på the rumble!?!?! jag vill rejva.

kbkbkbkbkbkkbkbkbkbkbkkbkbkbkbkbkkbk

ikväll blir det nog kb med lite förfest hos mig. kb = blä, men det är gratis så jag tackar inte nej! nu är bara frågan vad jag ska ha på mig. EN RIKTIGT STOR FRÅGA. får väl låna kläder av dino. eller madde.

igår var jag och sambolina och åt middag hos mamsen. och beben var lika söt som vanligt.

leta efter mig i badkaret



IMORGON SKA VI UT OCH SLÅ KLACKARNA I TAKET SOM DE SA I MONCHICHI.

snodd av michelle

Favoritcafé: har inget. men kafferosteriet på sommaren är nice.

Favorittidning: mirage (NY favvis!) och Tidningen

Favoritplagg i garderoben just nu: inget

Byter gärna garderob med: hm... kanske någon klyschig som... kirsten dunst?

Vanligaste färgen på mina kläder: svart

Sminktips till allmänheten: skaffa rätt färg på din foundation!!!!

Mitt rum kan beskrivas som: min LÄGENHET (har inget eget rum...) är liten och mysig

Mig själv med tre ord: cool cat pålsson

Jag tränar: önskar jag 

Jag ville bli när jag var liten: cool. vilket jag blev också, woho!

Nu vill jag bli: rik, snygg, smal

Humör just nu: kul

Är det nåt du absolut inte äter: djur

Hur många kuddar sover du med: 1 

Morgon- eller nattmänniska: nattelinattnatt

Sparare eller slösare: slösarn nr ett

Bästa film: donnie darko kanske

Hur många barn vill du ha när du blir stor: ett

Bio eller promenad: promenad (L) 

Är du kittlig: ja ibland

Största svaghet: äter för mycket, dricker för mycket, röker för mycket. och män med skägg!

Det här är jag bra på: inget

Chips, morötter eller godis? chips!!!!!! men morötter vill jag att det ska vara

Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : städat

Kaffe, te eller inget? kaffe

Har du en besatthet? jättemycket


no stress



bild tagen av anna ådén som ska ha mer lite bilder i vår tidning. superduktig är hon. nu ska jag se om jag kan komma på några kapitel till boken. och sedan ska jag kanske kontakta lite people till tidningen. kanske sätta några datum på fotograferingarna. förresten så gick ams bra tack som frågade.

DA GENS OUT FIT

DAGENS VILL HA: ett jobb, pengar, beach 09-kropp, fint hår
DAGENS KLÄDSEL: lacktights och bh
DAGENS SMINK: foundation och solpuder än så länge
DAGENS FRISYR: ful tofs
DAGENS HÄNDELSE: har inte hänt något än, men ska till ams sen. det kommer vara DA GENS HÄND EL SE
DAGENS LÅT: black eyed peas och jack johnson - gone going gone
DAGENS PLANER: ams och ida ska hit ikväll!
DAGENS SAKNAD: michelle såklart!
DAGENS DUMMASTE: har inga cigg 
DAGENS SJUKA: nös innan så det kom en massa snor
DAGENS DROG: cigg och kaffe
DAGENS ROLIGASTE: JAAAAG
DAGENS FAVORIT: JAAAAG 
DAGENS KÖP: inget
DAGENS GODIS: inget
DAGENS HUMÖR: trött just nu. vill bli piggare
DAGENS ORD: fan 

hello darkness my old friend



idag ska jag till arbetsförmedlingen! är jag inte duktig, så säg? igår skrev jag också klart kapitel på boken. jag skriva mer idag. och jag fick precis reda på att min älskling inte alls ska åka iväg på söndag och vara borta jättelänge. gissa om jag blev glad! jag visade kanske inte det för honom dock, eftersom han ringde och babblade jättemycket klockan 8 i morse... men jag gillar ju honom ändå såklart! på lördag ska jag hem till madisco och det ska bli jättemysigt.

inatt drömde jag jättemånga sexdrömmar. om en massa olika människor. det var jätteäckligt. verkligen jätteäckligt. vet inte om jag vågar berätta om vem drömmarna var. det var i alla fall fyra olika personer.

mums


it's all down hill from here

jag köpte faktiskt bara en ljusstake, hörlurar, två ljus och en sak till jag inte minns. jag och martina lämnade cv'n på elva ställen och tisdag nästa vecka blir det 10 till. imorgon ska jag till ams och på kvällen kommer ida hit här och sover! tror jag? nu ska jag skriva boken. ciaoZer.

jag vill haaaaaaa paaaaappaaaaaaaaaa

vad jag ska köpa imorgon helst:

haremsbyxor. har velat ha ett par från zara i ungefär 3-4 månader. men det har ju gått lite segt med det. har sett ett par fina på bik bok som jag vill ha. men vad ska man ha för skor liksom.
hörlurar. mina går bara itu hela tiden. sedan jag fick min ipod, ca två år sedan, så har jag nog haft 10 hörlurar.
skor från monki. svinasnygga.
tshirt från weekday. svinfin är den.

så nu vet ni

ni kanske undrar hur jag har råd att åka utomlands, festa varje helg och att köpa kläder. ni kanske inte undrar alls, men jag tänker ändå berätta.

festa varje helg: kostar faktiskt inte så jävla mycket. blir man bjuden ute och om man blir bjuden på gratis dricka på förfest (vilket jag alltid blir av min kära sambo) så blir det aldrig dyrt.
åka utomlands: london har jag råd med på grund av att resan är jävligt billig och vi ska bo hos en vän. och pengar till resan då och fickpengar får jag i födelsedagspresent. vad gäller amsterdam så ska vi köra dit = svinbilligt. och eftersom att jag ska åka med min sambo och hans vänner så kommer han betala resten. HEAVY METAL.
köpa kläder: jag har helt enkelt en sugardaddy som tycker om när jag ser fin ut.


så heff

i år har jag bestämt mig för att göra livet till ett... liv. förra året hann jag göra en massa saker jag inte gjort innan:

vara i bulgarien
åka utomlands med fbg (minus sara)
tatuera mig
flytta hemifrån
ta studenten
komma in på debaser (heh)
jobba som telefonförsäljare

jobba på ett ålderdomshem

tjäna pengar!

spräcka ögonlocket

tjäna pengar som dansös på ett bord


och lite andra småsaker. i år ska jag mest bara vara cool. vara lite seriös. festa lika mycket såklart (om inte mer när jag får pengar) och ha jävligt kul.


ciaoZer

jag ska lägga upp bilder som ska vara med tidningen så fort jag fått efternamnet på den duktiga damen som tagit dem! jag ska snart köra i gång några fler photoshoots. tror jag blir mer sugen när jag verkligen ser outfitsen framför mig.


when the rain gets to my brain



idag har vi shoppat till sambon. fem timmar i stan tog det för honom att hitta kläder. och vi fikade såklart också. och han klagade och klagade. sen köpte han tidninge mirage till mig. värsta boken. svintjock. 250 spänn. whatever, han är min sugar daddy.

imorgon ska jag lämna cv'n i stan och förhoppningsvis träffa tim. vi har världens grymmaste fotografer och illustratörer som ska vara med i tidningen. ni kommer tappa hakan.

jag ska tatuera mig igen...



... denna gången den här bilden på magen

jag kan lika bra lägga mig ner och...

nu försöker jag sälja lite kläder så jag kan ha lite pengar till london. jag måste ju i alla fall ha råd att köpa... något. får se hur det blir med det. och nu vill jag bara ha jobb! jobbelijobbjobb. men ingen kan hjälpa mig. och det kvittar hur många jobb jag söker, jag får ändå inga. jag suger antar jag.

i hope we both die



idag har jag varit med tim. vi gjorde några bra grejer till tidningen. och drack kaffe. och rökte. och han var snuskig i min hall. men det gick bra. min älskling är iväg och lanar. så jävla nördig.

don't think twice, it's alright

nu ska jag boka biljett till london. klyddigaste i hela världen. och vi måste åka nu! för det är så ruskebilligt.

sarasve
kan inte innan 25 mars och inte efter 9 april
madde
kan inte 1-7 april

då tänkte vi jaja, då åker vi mellan den 25e till den 1. sen kom jag på att jag ska se bobby dylan den 28e. skrek gjorde jag. grät lite. men vi löste det såhär:

vi åker den 24e (sara kunde flytta litta) och sedan åker jag hem 17.30 den 27e och de stannar kvar till den 30e. så det blir jävligt bull för mig, men det får väl gå ann. jag får dock flyga själv från london till köpenhamn... kommer vara så jävla rädd. kommer nog gråta.

nu ska ni få se på skoj

Senaste bokköp: "tillsammans är man mindre ensam"
Senaste bibblolånen: jag har ingen aning
Favorittidning: elle, id och Tidningen såklart
Plats där jag helst läser: sängen
Så sorterar jag min bokhylla: alla harry potter i en egen ruta och resten lite hur som helst
En bok som jag minns att jag läste när jag var liten: allra käraste syster
Vilken bok i min bokhylla har jag ägt längst: "min vän emily"
Vad ser jag mest fram emot att läsa i vår: per nilssons "best of"

blA



idag vaknade jag lite senare än vad jag gjort den senaste veckan. halv 12 sprang jag upp ur sängen och gjorde kaffe. tog en cigg, men eftersom att det va så freakin kallt ute kunde jag inte njuta av den utan höll på att dö lite. jag har kommit på världens bästa idé till tidningen och försöker få tag på tim, men han sover nog. som vanligt. min sambolina jobbar och jag kollar på pussycat dolls. det är riktigt mysigt! och mitt kaffe börjar bli kallt. mindre mysigt.

nu vill jag skriva klart boken! ingen inspiration har jag dock. och tim har min ena per nilsson-bok. och den brukar ge mig en massa. OCH JAG SAKNAR SOMMAREN. kolla bara så vackra vi var för två och ett halvt år sedan. heh.