magmag



om cirkus två timmar ligger tidningen uppe, färdig och READY TO BE READ.
lägger in länken här då. kommer bli fett. är lite pirrig. woho. vi börjar direkt med nästa nummer. har redan rätt bra med material. känns skönt.

tim pillar med allt och jag ligger här och skriver bloggis. duktig jag är. NEJ, nu ska jag skicka runt en massa mail! kommer bli fett.

in case god doesnt show



på tisdag ska alla vi mysa för då tar elin studenten! lilla elin va! pyttelilla elin! elin som bara är ett år! bebiselin! känns konstet.

i was born by the river

idag ska tidningen bli klar! vi har alltså några timmar på oss. innan det smäller. och det är rätt mycket som ska göras. vi kommer stressa. tim kommer lacka. dino kommer sega. jag kommer böla. NOT. jag är så lugn. chillad person. en som tar det lugnt helt enkelt. ja, det är jag faktiskt. nu hade jag velat ner i solen och läsa. men jag har läst så mycket de senaste två månaderna att jag faktiskt inte tror att jag kan läsa mer. känns jättejobbigt.

men att ta första ziggen och första kaffet känns ju gött! och det ska jag göra nu!

ps. ikväll kommer alltså tidningen upp på NÄDED. då lägger jag in länken här.

så jävla bra

http://open.spotify.com/track/2zlSarFQ4tkRj03bxlnAUB

måz

igår jobbade jag. sen sprang jag och älsklingen till folkets park och grillade och drack öl och vin med lucas, raz, jon och saCKe. det var mysigt! sen stack vi till möllan och skulle egentligen dra till the rumble, men vi orkade inte.

på vägen hem var jag och älsko så busiga! vi spejade efter prostituerade (hittade en och jag sprang närmre för att tjuvlyssna), ringde på portdörrar, spottade på bilar, välte en cykel (råkade faktiskt), plingade på cykelringklockor, skrek fittmås efter fiskmåsar och skrek fitta efter fittor. med mörk röst då. hihi fnissfnoss. fnissade gjorde vi också.

nu ska jag snart hem till mamma för att hon har mors dag idag och sen ska jag hem till tim OCH GÖRA KLART TIDNINGEN. en sån grej.

people are strange

hallå people!

igår var jag, älsklingen, therese och pontus på förfest hemma hos pamp. innan det var jag var med martina ute i solen och drack EN öl och snackade en massa SKIT. efter förfesten stack vi till möllan där vi satt resten av kvällen. sen åkte jag hem och sov.

nu ska jag snart åka och jobba. mår lite illa, men det ska nog gå bra. ikväll skulle jag nog egentligen hitta på något, men jag tror inte jag orkar.

sleep in peace



ikväll tänkte vi dra ut. men ingen verkar vilja/kunna/orka. tråkigt värre. så nu verkar det som att vi landar på röv-möllan. ÄR SÅ TRÖTT PÅ MÖLLAN. likförbannat vill alla alltid dit och jag kan ju inte sticka själv någon annanstans........ kan och kan kan jag. men. ja.

nu har jag svintråkigt. älsklingen pallar inte gå till systemet. jag är svinhungrig. vi har inget att äta. jag röker igen.

och så ska jag smörja in mig också. och fixa rövfrillan.


myspys med mig på bilden.....



idag har jag jobbat. i åtta och en halv timme. stack hemifrån klockan 9. kom hem precis. JAG ÄR JU EN RIKTIG JOBBEKVINNA. egentligen skulle jag följt med ida ut ikväll som fyller 21 bast!!! men jag hinner inte. men jag vill egentligen! imorgon ska vi dock till debaser och fira att le magazine är klar om ett par dagar. så jävla sköööönt. men då ska vi ju börja med ett till nummer hs dirr! jag kommer bli utbränd inom en dag.

på tisdag tar eeeeeeeeeeelinpelin studenten! så jävla gött för henne. och för oss som kanske kan få träffa henne lite!

igår var jag och tim hos mormor rätt länge. sen skulle vi fota madde, men det gjorde vi aldrig.

nu måste jag duscha och kanske äta. kanskelanske.

jag. är. så. slö. hej. då.

and if you want me

jag kan inte se the hills-avsnittet... det står att det är fel på sidan hur jag än gör... jag vill SE DET. gråter snart. nu sitter jag och samlar mailadresser igen från ungefär alla bloggar jag läser. sen kommer de få mail. woho.

nä, nu är det nog dags för mig att fixa frillan. min lena lilla frilla som jag dränkte i balsam.

här kommer en pic från fotograferingen igår



fotograf: tim hardenstedtjörgense
modell: madde jönsson
stylizzzta: lilla jag


ikväll ska vi som sagt fota mer.
på måndag är deadlinen. vår egna deadline då. nu ska jag dricka mitt kaffe, ta min första cigg, sen föna håret... sen ta tåget till svidalla. städastädastäda. kanske ska ta med mig lite kläder och tvätta där också. ja, det låter som en idé.

oh but im only pretending you know

idag har jag varit hos tim och planerat en MASSA TILL TIDNINGEN. som vi brukar. sen har vi fotat madde också. blev nog skitbra! hann dock bara ta hälften av alla bilder eftersom att det började regna och för att tims minneskort till kameran fuckade sig. menmen, vad ska man göra alltså!

nu har jag precis kommit hem och slänger i mig lite mat och är skitstressad. ska maila intervjuer hit och dit och ska hitta en masssssssa mailadresser. men det är ju detta vi vill göra. så det är worth it. jag kanske får sova i alla fall ett par timmar inatt.

imorgon ska jag och tim till mormor och städa och på kvällen ska vi fota madde igen. på torsdag ska jag jobba. puh.

bild från... någonstans i sverige... när vi kört vilse utan att förstå det än



nu är det fan dags för tim att vakna och skicka lite bilder till mig på hur fotograferingen ikväll ska se ut. NU. ÄR. DET. FAN. DAGS. ALLTSÅ.

jag känner mig så otroligt rastlös. men jag orkar inte göra något. CLASSIC. kanske jag ska åka hem till tim redan nu och mysa? vet inte... egentligen borde jag hämta alla mina kläder från den förra fotograferingen som ligger och har det gött hemma hos idapida.

nej, nu ringer jag tim. FAN ASSO.

parka öla jazza jamma cigga



tjabbadabadoo!

igår hade jag en fullspäckad dag känns det som. började med att jag steg upp och fixade mitt effin löshår och sen rakade jag älsklingens skalle. efter det begav vi oss till pildammsparken och grillade och drack öl med lucas och pamp. det var hur mysigt som helst!

på kvällen stack vi till carib kreol och lyssnade på en massa högljudd jazz och drack lite öl till med lucas, pamp, raz och ullizzz.

nu har jag precis suttit ute i "solen" och läst en bok och druckit lite kaffe och rökt lite cigg. ikväll ska jag till svedala och ha en fotografering med madde och tim. kommer nog bli hur fett som helst!

saknar det så mycket!!



här tvingade madde oss att låtsas att vi var i new york. på grund av taxibilarna då. mm, det var kul.

saaaaknar bulgarien



kom precis hem till tim. vi har klurat på en massa listor, bränt popcorn, ätit sallad (jag), rökt en massa cigaretter, skrattat en massa och han har klagat på att jag är äcklig. mycket mer har jag inte gjort idag. det hade ju varit kass väder fram tills jag satte mig på tåget.

nu ligger jag i soffan och kollar på tv med min lilla älskling och snart ska jag väl sova. imorgon ska jag kanske jobba. nej, det tror jag inte. men kanske träffa nahar! glömde dock svara på hennes sms. det kanske jag borde göra. nu snart.

imorgon tänkte jag kanske fixa något mer till tidningen, bestämma fotograferingar och så vidare. jag tänkte köpa en webbkamera. det hade varit så jäääkla sköööj.

godnatt vänner!

good 1

http://open.spotify.com/track/7ErSnp1tctABV23fxbYdn4

datorschmator

vill riktigt riktigt riktigt gärna köpa en ny dator! vill för det första ha en egen, som jag kan ta med mig när jag vill och var jag vill. och också för att jag inte vill att den ska sega ner sig av älsklingens alla program. och så vill jag ha en inbyggd webcam... saknar det riktigt mycket. och så ska den inte vara så jävla stor!!

det kanske jag kan köpa när jag fått min första lön. får se får se.

tina o jag



en gammal bild som är ful, men ändå söt

alla snubbar

hej buskatter!

jag känner mig bakfull. det gör jag varje söndag. även om jag inte ens varit ute på lördagen utan kanske på fredagen. jag tror att min kropp är inställd på att vara bakfull varje söndag, så nu är den det. rolig kropp! ha ha.
just nu sitter jag i soffan och dricker kaffe och har precis läst alla bloggar. SUCK. men jag älskar dem.

ikväll vet jag inte vad jag ska göra för älsklingen ska spela in (musik) med sina bröder någonstans och då suuuuuuuuuuuuuckar jag och säger VAFAN SKA JAG DÅ GÖRA KANSKE. meeeen, jag får se.

kanske ska till martinas jobb ikväll och ta en drink kom jag på! hejsvej!

snyggenatha



här är en bild på mig när jag och sara, martina och madde och en till klädde ut oss en kväll. vi var nästan nyktra! läskigt! sen var vi väl i och för sig typ 14. då fick man kanse göra sånt... eller...

pop

yo mofos.

idag har jag jobbat. JOBBAT???? så sjukt det känns att skriva. för er som bryr er, så jobbar jag på ett kafé i skanör. göttans gött! innan det stylade jag lite till en fotografering med ida. hann i princip slänga ihop outfitsen och sen åka till jobbet! men det blev nog bra ändå.

efter jag slutat satte jag och sarasve oss och tog två glas vin på uteserveringen. det var jättemysigt!

nu har min älskling gått och lagt sig. och jag ooorkar inte gå ut ikväll. liksom va... JAG? INTE? ORKA? GÅ? UT? jag är nog fortfarande skärrad sen onsdags. det var en morgon efter då jag definitivt sa "jag ska aldrig mer dricka."

lajlaj

nu har pappa gått! vi drack kaffe och snackade skit. och jag fick ett busskort av den lilla spjuvern! men det var jättemysigt!
snart kommer min älskling hem och lite senare ikväll ska jag hem till tim. vi ska mysa loss.

imorgon ska jag upp tidigt och styla till en fotografering med ida och efter det ska jag jobba! mysigt.

nu kom älsklingen hem med sin pappa. woho!

så gött


denna är bra

http://open.spotify.com/track/3SIkMhyoA2TctICp7rN8Cu

här är en till ful gammal bild



madde, sjätte, JAG!??!? och sara... 2004 måste detta varit. min 14-årsdag tror jag till och med. haha VAD VAR MITT PROBLEM? måste hela tiden vara så ruskigt ful :( inte ens mamma och mormor kan tycka att jag var söt då.

i am a rock

hallojsan i bojsan allihopa!

jag har precis stigit upp nästan. hunnit duscha och sminka mig. snart kommer min lilla pappa på besök! vi ska dricka kaffe och snacka skit. idag är jag inte längre bakfull och det var väl för väl. i morse är jag vaknade, blundade jag och tänkte på karuseller (minns inte varför) och då höll jag på att spy och trodde att det var bakfyllan igen. men icke. och nu när jag bara skrev KARUSELLER började jag må jätteilla... känner mig snurrig nu.

ska nog... lägga mig... igen...


rövpojkvän

HAN ÄR INTE HEMMA ÄN OCH DET REGNAR OCH REGNAR OCH REGNAR. han är så dum. han sa han skulle komma hem NU för typ 2 timmar sen? vad gör han? leker mamma pappa barn med sin mamma och pappa???? HAN ÄR JU SJUK. hejdå vänner

blablabla

nuuu är middagen klar för den här gången. det var mysigt och gick rätt smidigt! förutom att jag brände några mackor och fick göra om det, men det  visste inte de andra. nu vet ni!

snart kommet min älskling hem HOPPAS JAG och då ska jag krama ihjäl honom. fan vad det känns som söndag idag. ångest.

nu somnar jag snart. puss och kjam

summer in the city

JAG HAR ETT SOMMARJOBB! woho. på ett kafé i skanör där jag ska göra mackor och sallader och sånt megaskoj. allt tack vare sarasve! så nice!

igår stack jag och älsklingen till möllan med raz och lucas och sen till kb. har inte haft roligt på kb på typ två år, men jag träffade thessi så det var ju trevligt! riktigt berusad var jag i alla fall :( och nu mår jag dåligt. och jag ska ha halv 8 hos mig-middag om ett par timmar. woooooooo-hoooooooooooooooo. jag längtar tills jag får mina topshop-saker!

nu är det dags att städa upp här hemma. kyss.


mår illa som en liten gris

tja allihopa!

svintrött är jag. har nu gjort mig i ordning och suttit nere i det fula vädret och tagit min första kopp kaffe och min första cigg. det var inte jättenice. mår faktiskt ganska illa. och idag ska jag göra en jätteskojig grej! får se hur det går helt enkelt! så snart ska jag bege mig till skanör. skanör som ligger en miljon mil härifrån känns det som.

usch usch usch vad jag mår illa! allt är som vanligt då antar jag! hehe. menne..... hejdå!

THE HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLS



det senaste the hills-avsnittet ägde! och vad som kommer hända i nästa... det jag väntat på enda sedan jag såg vad som skulle hända i säsongen för 9 veckor sedan... AAAAH. jag är så excited!! nu tycker du att jag är töntig va, tim?? nu är du sur va? HA HA HA. woho! yeahyeahyeah!

imorgon ska jag till skanööör och göra en skojig sak! lajlajlaj. och efter det ska nog jag och sarasve soooola! ifall inte klockan blir för mycket. göttans gött!

nu har jag beställt från toppi!

cykelbraxor
klänning
och sen beställde jag en ring också




locked in each others arms

nu är jag heeeemma. har precis ätit middag nästan. så läskigt sent! efter jag varit hos mormor idag åkte jag nämligen in om stan och träffade dino! vi gick lite på h&m och skrattade åt alla fula kläder och sen satte vi oss vid kanalen och drack kaffe. det var supermysigt!

snart ska älsklingen gå och jobba och då är det dags för mig att se det senaste the hills-avsnitteeeeet! woho!




doin buissnes with ya

nu är jag hemma hos mormor med tim! vi har druckit kaffe, jag har städat och tim har fixat i trädgården. supernajs! men nu börjar det bli kallt och jag ska snart ta bussen.

när jag kommer hem ska jag beställa från topshop! vem vill beställa med lilla mig? kysskyss

fjortis två/tre år för sent



okej här får ni en till bild på mig och madde. valborg 06... kanske? JAG SER UT SOM DESSIE. och jag gillar det! hon är ju sötare förstås. för särskilt söt är jag inte där. madde ser faktiskt hyfsat normal ut. inte som lilla monstret jag... nu ska jag snart ta bussen till svedala. eller ska jag ta tåget? KAN. INTE. BESTÄMMA. MIG. så jäkla jobbigt. borde kanske äta något. eller ska jag vänta tills jag kommer hem till mormor? seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!??? som madde brukar säga.

please sister help me



JAG HAR FAKTISKT PRECIS VAKNAT. och hunnit klä på mig och sminka mig på fem min. sån naturlig va...
nu tänkte jag bara kolla när bussen går till svedala hem till mormor och sen går ner i skuggan, läsa bogen, drigga kaffe och röga cigg. GOTH SNACK.

hmm... vad mer ska man säga. hittade min blommiga acne-klänning igår och tänkte O BOY. den kan nog vara cool till cykelbyxor och min jeansjacka. japp, det tror jag på.

nej, nu ska jag göra kaffe.

kissin n huggin

letar cykelbyxor! hittar ej. hittar noll. precis var det project runway. jerrell är så ruskigt snygg. fäller några tårar.

på torsdag ska jag förhoppningsvis ha middag. hade varit gött.

på lördag ska jag styla till en fotografering med ida! kommer bli sköjans sköj!

nu är det dags för en cigg.

polaren pelle e kärlekskrank

hej polarn och pyret!

idag har jag tvättat, suttit ute i solen och läst min nya bok och varit med sara! jag och sara gick först till entré där jag köpte en ny randig tröja och torrschampo! sen satte vi oss på redfellas uteservering och fikade lite och SVETTADES IHJÄL. efter det gick vi till coop och köpte hallon och jordgubbar och satte oss på min bakgård! när vi blev hungriga igen gick vi hem till henne och lagade middag och åt sen efterrätt! och nu har jag precis kommit hem och har gjort det lite fint här hemma. HÄR ÄR SÅ EFFIN SMUTSIGT. dör.

imorgon ska jag och tim hem till min mormor och städa! woho! sen ska vi leka!

spy inte nu



när togs den här bilden? typ 2005. fyra år sedan. jag och madde. så. jävla. SKABBIGT. jag har fler såna på lager. säg till om ni vill se mer. men det vill ni väl inte...

nu ska jag fixa frillan och sen ska jag till entré med sara!! vi ska också äta middag tillsammans ikväll! ska bli mysigt eftersom det var så längesedan vi sågs... förutom i bilen då i torsdags ;)

riktigt ful bild...



eftersom att vi glömde vår tvätt-tid förra veckan fick jag springa ner i morse och se när där var ledigt nästa gång. och jag fick en tid hs dirr! så nu tvättar jag för fullt och har också hunnit läsa en massa i min nya bok och dricka två koppar kaffe. om ett par timmar ska jag till stan med min älskepälske och så ska jag fixa frillan när jag tvättat klart också. FÖR DEN E ENTE SCHNYGG.

jag somnade vid 4 inatt. det är INTE bra för mig att dricka kaffe på kvällen. blir helt knasi i bollen.

på onsdag ska jag göra en spännande sak! tack vare shakirashakira!

igår när jag var på väg till tim i svedala hör jag två tjejer skrika mitt namn. flera gånger. RIKTIGT högt. man hörde nästan hur det gjorde ont i halsen. och när jag tittade dit vände sig båda tjejerna om och gömde ansiktet och fnissade? och av det lilla jag såg var det ingen jag vet vem det är... vad händer. är jag känd nu som den som lyckades fly från svedala till storstan????? JAG ÄR RÄDD.

shout hallelujah get happy get ready for the judgement day

kom typ precis hem från tim. vi satt inne lite på hans rum och myste och sen gick vi till Stället, rökte en massa cigaretter och pratade om tidningen. vi är båda så pepp! gött!

när jag satt på bussen hem ringde min älskling och berättade om en idé. han vill spela in en film på vår roadtrip... alltså en riktig film, med handling och han tycker att "vi har ju tid på oss att skriva ett manus". SÅ JÄVLA KNÄPP. och så jävla söt. älskar den killen alltså heheheh!

nu ska jag kolla på hemsökta hus och kanske ejda en magga.

godnatt vänner.

massa piiiiccczzzz




håller på att framkalla lite bilder från digitalkameror på fujidirekt! ska fylla på mitt stackars fotoalbum som inte fått bilder på länge. nu är det klart så om ett par dagar kommer 63 foton trilla ner i mitt brevinkast! gött snack!

nu ska jag faktiskt sortera lite bland mina bilder och sen är det kanske dags att laga mat. vi ses vänner!

såna fynd alltså!

vi stack till loppisen i alla fall och jag fick med mig lite saker. två böcker för 10 kr, en SKRIVMASKIN!!! för 250 kr och en gammal kamera för 25 kr. sen stack vi till lilla kafferosteriet och tog en kaffe och en macka. och nu precis satt jag där nere och läste min nya bok och tog en kopp kaffe till.




bilder dino tog på mitt hus och på mig




fan vad gärna jag vill till drottningtorget på loppis!!!!


tycker du som jag tycker du som jag



jag fick glass igår!

och istället för att se melodifestivalen så såg vi sleepy hollow. det tycker jag var bra ändå. jag hade ändå inte hört några av låtarna på mellisen förutom sveriges. jag såg dock slutet då norge vann. den var väl inget speciellt. menmen! så kan livet vara!

idag vill jag skitgärna till loppisen på drottningtorget, men går gärna inte dit själv. älsklingen ska sova hela dagen för inatt ska ha jobba den lilla spjuvern!

dummekillen

jag hade faktiskt velat kolla på melodifestivalen idag och äta en massa skit. men jag antar att min sure älskling inte vill. och jag får aldrig som jag vill. för han är dum.

önska mig lycka till! jag vill ha glass!

igår höll tim konsert för mig. sen stack vi till möllan





"jag ska kniva nån. and they will die."

nu är tim här hemma. vi gjorde egna feta mackor med vitlökssmör, soltorkade tomater, pesto och lite annat gött. nu dricker vi lite öl, har kommit på frågor till intervjun med det coola bandet och bestämt datum till en fotografering.

nu spelar han gta4 (såklart) och jag skriver blogg (såklart) och snart ska i gå ner i trädgården och festa med grannarna. hoppas det blir sköjelisköjsköj!

jag är så pepp på tidningen! tror det kommer bli riktigt fett. har redan en massa bra material! woho! scoresius!

i aint gonna work on maggies farm no more

äntligen ska jag få gå och möta tim vid tågstationen! om ett tag. ska först fixa frillan och kamma ögonbrynen. skoja. de rufsar sig aldrig. är alldeles för korta! det är tråkigt tycker jag. solen börjar försvinna lite och kaffet är som sagt slut. känns konstet.

ikväll är det fest nere på GÅÅÅÅREN. hoppas det blir sköj. mysigt? kanske något av det.

nu är det dags för lite alonetime med mig och frillan. i och för sig ska borsten, plattången och locktången också vara med. men ändå. kyss hej.

vamos a

jag har bull. vem vill gå med mig och köpa kaffe och mat? ingen? nej okej.
tim måste vaaaknaaa nuuu! I'm dying ovah here! plis! snart ringer jag nog och väcker honom. förväntar mig ett anfall.

legzzz



här är en bild på idas ben som dino tog i onsdags när vi fotade! de blev hur coola som helst!
snart kommer tim hit och jag ska väl gå ner igen snart och läsa klart min elle. men kaffet är slut. VAD GÖR MAN???!?!? GÅR OCH KÖPER NYTT?!?!?!? pallarente.

nu är där både celine dion och ett barn som sjunger tillsammans... vill någon att jag ska drunkna i mina egna tårar eller?


men detta är min favvistjej


barn alltså



alltså jag tål inte små barn som sjunger fint... jag kan inte sluta... böla... ungefär som med celine dion... kan. inte. sluta. plåga. mig. själv. genom. att. lyssna. på. deras. små. vackra. stämmor. kan inte sluta tänka på att det är någon av mina baby sisters som sjunger så fint. om beben kommer kunna sjunga så vackert när hon är fem år så kommer nog mitt hjärta stanna.

lacke natha

har precis kollat på det senaste the hills-avsnittet. får helt ont i magen när stacy är cp. så jävla passive aggressive. HATAR SÅNT. sånt höll man på med när man var typ 12 och bråkade på lunar? jag stör mig. och på inkompetenta stephanie. hade jag fått det jobbet hade jag gett upp allt annat och bara fokuserat och varit så jävla lycklig över att jag jobbade där. stör mig så fruktansvärt mycket.

jaja, det var det om the hills.

jag har så tråkigt. har verkligen nothing to do. vill sitta där ute och läsa klart elle och dricka mer kaffe. men nej, för där nere sitter mina tråkiga jävla grannar som är över 30 och inte ens hälsar. LÄR ER HÄLSA. och lär er lilla jävla fula unge att sluta sparka sina bollar ÅT MITT HÅLL.


vad lack jag är. det får jag sluta med! JAG ÄR JU SÅ LYCKLI O GLA VAR DA


mumsfillibaba

kom precis hem från ikea där jag åt med mamma. innan dess var jag hos mormor och städade och fikade och träffade beben. en supermysig dag helt enkelt! nu ska jag sätta mig i fönstret, dricka mitt kaffe och läsa elle. imorgon kommer tim hit och planerar och dricker lite vin! längtar redan!

ps. idag slog jag mitt simningsrekord! förra gången simmade jag 64 x 25 m på en timme och idag simmade jag 68!! woho! jag börjar lära mig att simma! en sådan grej alltså. hejdå vänner!

långe jag



nu ska jag iväg och simma! sen hem till mormor och städa! sen hem till tim och sätta ihop lite frågor och sidor och sånt där sköj.

ha det goth alla! keep rockin'!

jag vill ha en ny hamster som stefan :'(


jag fick också vara modell idag... så sött va


thank god its friday!!



hin håle vad mätt jag är!

nu har jag och elin precis varit på martinas jobb på tgi fridays och ätit en massa för halva priset! för en fet varmrätt, en fet efterrätt, en fet strawberry daiquiri och en fet mojito fick jag betala cirkus 200 spänn! så jävla gött! och de som jobbade där var jättetöntiga, men det var ändå ball! och det var jättemysigt att få vara själv med elin lite, eftersom att det är så sällan vi träffas! så det var gött!

nu ska jag sitta och låta magen smälta all mat och sen ska jag DISKA. en sådan grej alltså.

nyvaken jag på bilden




idag har jag och dino fotat ida! en benfotografering som jag tror blev riktigt grym! en massa kaffe och cigaretter förtärades också och det är ju alltid välkommet! i morse sken solen som en riktig jäkel men sen försvann den helt plötsligt och det började regna. surt, sa räven.

nu sitter dino och spelar gta4 bredvid mig i soffan och jag har precis gjort mig i ordning. för ikväll ska ju jag till tgi fridays för en härlig middag!

NU: kaffe

igårk väll efter ölen i parken stack jag och sambon till volym och åt middag och drack öl. en ROMANTISK middag. supermysigt. när middagen var uppäten kom pamp, daniel och peter och joinade oss igen och efter ett par timmar stack jag till indian curry hut för att träffa ida!

idag ska vi nog fota ida, får reda på det om några minuter och  jag har lite ont i halsen. menmen! solen lyyyser! och igår var vi på biblan och lånade lite grejer.

jag lånade:

kitty och den mystiska stjärnskådaren
en kalla kårar-bok
cornelis vreeswijk - poem, ballader och lite blues: återbesöket
cornelis vreeswijk - live
ella fitzgerald - the complete ella in berlin: mack the knife
hello dolly!
monica zetterlund - monicas bästa

sommar

efter jag varit på lilla kafferosteriet med dino idag åkte jag, sambon, daniel och peter till kungsparken och drack öl och pratade om skit. supermysigt sommarväder!

nu ska vi till möllan och äta och dricka öl och efter klockan nio joinar ida oss! en sådan dag alltså. det är ju sommar! kyss på sommarn! jag älskar dig sommarn! du är välkommen! dig har jag väntat på! som jag har längtat efter dig!

oh oh the rainbow desire

inatt stod jag nere på gården och pratade med tim en stund. som gamla goa tider. jag hörde en bomb också. kanske jag kan läsa om det i tidningen idag? inte för att jag läser tidningen, men någon annan kanske gör!

idag är det jättefint väder, men jag är inte alls sugen på att sitta nere i trädgården och läsa!!?!? VAD HÄNDER MED MIG?!?!? JAG VILL BARA SITTA VID DAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOORRRRRRN, MAMMAAAAAAAAAAAAA.

om ett par timmar ska jag bege mig in till stan och träffa dino och ikväll ska jag och ida catcha up lite! göttans gött!

skön



nu ska jag se en film på tcm som heter "the last time I saw paris" med vackra elisabeth taylor!

bläää sååå buuull

jag har så ruskigt tråkigt! vill åka till svedala och vara med tim, men han är upptagen. alla vänner är upptagna! dör av tråkighet! blä och usch och fy och tvi!

wowohoo

i veckan ska jag och sambolina till baskemöllegatan och boka tid till mig hos spågumman! är rädd och uppspelt och mest förväntansfull. det här har jag väntat länge på att få göra!

kitten!

jag sitter och googlar "kittens" och har hittat en massa söta bilder. VILL SÅ GÄRNA HA EN LITEN KATTBEBIS, men min älskling är dum. en minigris vill vi också ha, men det får väl vänta lite.




locked in



hej vänner och ovänner!

satt precis nere i solen med mitt kaffe och läste slut "fjärlien i glaskupan". ger mig ett bra perspektiv på livet och får mig att inse hur bra jag har det. den rekomenderar jag!

idag skulle jag egentligen till stan med dino men han har "bättre saker för sig" så här sitter jag nu helt ensam i min stora soffa. om en och en halv timme kommer min sambo hem och då vill jag kolla på film. eller åka till stan. eller pussas och kramas, jag vet inte.

imorgon ska jag nog ut och öla med ida och det ska bli hur mysigt som helst! och på fredag är det fest för alla grannar nere på gården. GÖTT!

.

tim svarar inte när jag ringer och jag vill snacka skit.
snart börjar hemsökta hus.
jag vill ner och röka, men vågar inte, för jag var precis nere.
jag vill träffa dino imorgon.
jag längtar efter att träffa elin på onsdag.
på onsdag ska vi till martinas nya jobb på tgi fridays (blir vipade, för de har inte öppnat än) och smaka mat och sprit.
vill läsa böcker.
vill ut i veckan med ida.

jag har tråkigt.

älsklingen spelar halo (suck).

jag är torr över ögonbrynen.

jag vill köpa massa nya kläder.

jag vill sova.

men är inte trött.

jag vill åka nu.

jag vill inte vara kvar i tråkiga sunkiga skitmalmö.

jag gillar malmö ibland.

men just nu är jag trött.
på torsdag ska jag och tim hem till mormor.
på lördag ska jag ha halv 8 hos mig-middag.
jag vet vad jag ska bjuda på.


snart kör vi!!!

bland annat hit



och hit


lalananalalanaaalal

idag har jag och älsklingen varit hos hans föräldrar i klagshamn. jag har suttit ute i solen och läst min bok och druckit lite kaffe och samboso satt där inne och spelade sitt ruttna gta som han tagit med. det där tar jag förresten tillbaka. gta är bäst, men jag saknar cj.

efter vi läst/spelat klart åkte vi och hans föräldrar till mongolian bbq där vi åt middag. och nu är vi hemma. och han spelar gta. och jag har bull. ciaociao.

igår grillade vi där nere och drack vin och gin och öl



lite av gänget och jag som skriker lite



nästan hela gänget minus martin och elin



vårt vackra gula hus



jag åt en gurka



jag och tim gör modelpose i köket



storarummet



vi kramades



jag försökte tim ge pannlugg

nahar

nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar
nahar

nahar super mig full på folköl

en liiistaaaaa

Jag heter: Nathalie
Min ålder är: 19

JAG ÄR
Nöjd med min kropp?
pass
Nöjd med mitt utseende? när håret ligger som det ska och jag inte är ful, helt enkelt!!
En typ som gillar att bråka? nej
Längre än 175 cm? nej...
En person som älskar att retas? jaaa!
Alltid glad? varje dag i alla fall!
En kille? nej.
En tjej? jadå ;)
Positiv när det händer tråkiga saker? ja, det försöker jag vara

JAG BRUKAR

Se på tv? på kvällen
Vara med vänner? ja!
Låtsas att jag är superman och kan flyga? mm, det händer
Sova? ibland
Hålla koll på om dina föräldrar har sex? eh, ja ringer varje dag och kollar upp det
Tänka på ditt ex? är tvungen
Sjunga i duschen? ibland
Skutta runt på stan som lilleskutt? nej?
Knulla? JA JAG KNULLAR 
Gå till stan för att stila? haha ja
Åka buss? när jag ska till skittia svedala


JAG HAR
Hamnat i bråk?
jag har blivit bråkad MED
Blivit slagen? ja
Fått komplimanger av okända? jadå
Druckit dig full? ja
Skrikit åt okänd? nej, jag är snäll
Klarat ett prov? ja ett har jag nog klarat
Sårat någon? ja
Ramlat ner för en trappa? inte hela vägen, men en bit säkert
Slagit någon tillbaka? ja, en liten bit tand flög ut. i'm a bad girl loves my mama
Hamnat på sjukhus pga slagsmål? ja
Haft samlag med en som är 10 år äldre? nej
Slagit en vän? ja när jag var liten
Druckit te? ja det har jag du
Kallat din vän för sexbomb? klart!
Stått på ett tak? ja på roslättsskolan
Klagat på dig själv? ja
Sagt fula ord till dina föräldrar? ja, när jag har varit riktigt trotsig
Rymmt hemifrån? ja
Fuskat på prov? många gånger
Rökt? kanske
Gillat samma kön? ja?
Tagit på dig jättelite kläder fast du visste att de var kallt? ja, jag är så varm i kroppen

another one


ännu en gammal goding


en gammal goding


she's gone since the day we kissed



igår stack jag och älsko till sapla på möllan. det var supermysigt ända tills sen blev storm och sinnessjukt mycket regnskur. då fick vi gå innan och sätta oss, men tröttnade till sist på den höga rockmusiken och gick hem.

ikväll kommer elin hall, tim, dino, kanske emil och kanske ida hit och grillar och dricker vin med mig. ska bli så himla mysigt! solen lyser rätt varmt nu, så hoppas att det håller. nu ska jag städa här hemma och sen gå och handla något att grilla. PUSSL.

a perfect sonnet



nu gör vi pizza. och mms-funktionen på min mobil funkar inte, så jag har inte kunnat se vad mamma skickat för söt bild på beben idag! blir så less på det.

jag vill så fruktansvärt gärna ut ikväll. JAG HAR MYROR I BRALLAN. vill dricka en massa och bara slippa sitta inne i denna röviga lägenheten, som egentligen är hur älskvärd som helst. MEN INTE IKVÄLL SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA.

all of the girls

nyss satt jag där nere i TRÄDGÅRDEN ELIN HALL och läste istället Postverket av Charles Bukowski. drack mitt alldeles för svaga kaffe och rökte lite. det var inte outhärdligt kallt, men inte jättehärligt heller.

ikväll vill jag gå ut, men ska höra med min älskling vad han tycker. han är så fin så fin så fin när han ligger och sover i sängen. alldeles varm och mysig och älsklig. när han vaknar kommer han säkert bara sätta sig och spela gta 4 på sitt nya xbox. en söt liten nörd är vad han är.

nu vill jag städa för vännerna som kommer hit på lördag vill säkert sitta lite i min lya också. NCNC.

tim vågar inte se det ha ha ha ha



något jag tycker är lite tråkigt är att hemsökta hus nu bara går på söndagar. innan gick det varje dag! tre på natten dock, men det var helt ok då jag inte sov på ett tag. jag saknar det jättemycket och vill bara att det ska komma tillbaka.

nu ska jag ner i det fula vädret med kaffe, cigg och en bok jag börjat läsa som heter "fjärilen i glaskupan".

and I know that everyone gets scared



önskar jag var ute nu. och dansade. och skrek. och skrattade. och grät.

men istället sitter jag hemma ensam och saknar min älskling och dör lite.


wowowo



vill göra en portfolio! men måste då fylla på den lite med en massa fotograferingar. är pepp! vill göra det nununununu! woho!

party!!!

snart ska jag se the hills! men jag vill uuuut ikväll! VARFÖR SKA ALLA "JOBBA"? jobbajobbajobba. varför jobba när man kan festa, fattar inte jag. woho!

idag städade jag och tim hos mormor



här hade tim precis en massa spott i munnen och då såg han ut såhär



sen började han dansa



jag skrattade i morfars gamla hatt



då dansade tim lite till



jag blev så paff att jag fick sätta mig ner

no words


simmelisimsim

hej mina stora och små vänner!

i morse simmade jag och martina. det var kul! och jobbigt! men jag klarat och simmade 1,6 km på en timme! bra för en tjej som inte ens kan simma. eller simma kan jag, men jag är inte ALLS bra på det.

mer har jag inte gjort idag och om en kvart ska jag springa till tåget och åka till madde i svedala. vi ska göra en massa skojiga saker! jag hoppas att hon har planerat en massa roliga saker till oss. annars......!!


hoppas det är fint väder på lördag för då ska vi dricka oss fulla i min trädgård! ciaozer everybody!


på tunnelbanan i london town



idag har sarasve fixat min lilla frilla! det blev superduperlångt, så jag ska nog klippa till det litta! men annars blev det nice. samtidigt tittade vi på twilight och gjorde en egen sallad! så jäääädrans gött alltså!

nu har jag precis städat hela lägenheten och ska nu skriva lite personliga brev och söka skitjobb. gött liv alltså... hehe, ja såklart!

ledsen firre på bilden



DET ÄR FORTFARANDE ETT SNUSKHUMMER-VÄDER!! dör lite, kan inte sitta ute och läsa. trädgårdsmöblerna är alldeles blöta. idag har jag och martina varit på entré och hon köpte arbetskläder och ett lås och jag köpte ett par tights. snart ska jag träffa sarasve och vi ska sticka till frisörgross och köpa hår till mig, sen sola och sen hem till mig och kolla på twilight! supersnajelesnajset!


i helgen känner jag för att ha fest i trädgården om vädret tillåter. kyss på er alla där ute!! hajsvaj


bloggtipser

http://bloggtipsaren.blogg.se/

en bloggare som tipsar om bloggar! det är ju supernice, speciellt för mig som läst samma gamla bloggar i hundra år!

om några timmar går "min granne totoro" på tv!!!

nu när jag alltid sitter ute i solen har jag hunnit läsa en hel del. på en månad har jag hunnit läsa:

om jag kunde drömma - stephanie meyer
Dikter för döende vilsna och döende veka stolta och sköna - charles bukowski
en tredjedel av Postverket - charles bukowski
en tredjedel av Sonat till Miriam - linda olsson

mary and joseph

hejsan!!

i lördags grillade jag med älsklingen och pontus och drack lite öl och åt lite burgare. efter det åkte vi hem till ponta där tessan väntade och de spelade gta 4 i flera timmar. egentligen skulle jag följa med madde till möllan efteråt men jag bangade. tim ringde sen och sa att han var hemma själv och hade tråkigt, så jag åkte till svedala med vin och ett glatt humör. när jag skulle ta tåget hem kom tåget aldrig så jag fick sova över hos tim. knäppt!

igår hade sara halv 8 hos mig-middag och det var superdupergott! hon hade gjort ett eget vitlöksbröd till förrätt, kycklingspett (quornspett till mig) med en egen jordnötssås och jasminris till varmrätt och till efterrätt stekte hon bananer och hade vaniljglass och en egengjord kola/kokossås!! så sinnessjukt gott  och efteråt trodde jag att jag skulle spy så mätt jag var.

nu håller jag på att tvätta och idag vill jag gå till spåtanten med madde och boka tid! hajhaj!

bilder från valborg och när jag grillade med pontus och älsklingen







valle

i torsdags var det ju valborg och då började vi med grillning och vin, cigg och musik i parken vid oss. det var supermysigt förutom att jag skar upp hela min tumme. efter det satte vi oss inne hos twinsen och drack lite till och snackade bara en massa skit hehe ;)

igår mådde jag sådär och jag och älsklingen gjorde inte så mycket. nu har vi alla kanaler och då kan man kolla på en massa filmer. därför såg jag marie antoinette idag. love it!

nu är älsklingen ute och joggar men snart ska vi iväg och grilla lite. jag vill ha viiiin också!