blood and wine

herre jistanes vad varmt det är ute. svettas i min t-shirt medans jag lyssnar på billie, röker, dricker kaffe och läser en diktsamling av charles bukowski. det känns som att det är detta min blogg handlar om. att det är varmt ute, att jag röker och att jag... är HAPPY CHILD.

snart kommer gubben hem med vårt nya telefonskit, bredbandsskit och tvskit! så härligt! vill köpa en cool telefon. en hamburgare kanske. så kaxigt "ha ha så kul hon äter inte hamburgare men så har hon en hamburgartelefon så ironiskt ha ha ha!"

imorgon är det ärtsoppa egentligen (det är ju torsdag, hallå?) men istället blir det grillning och en massa öl och vin! så jävlans gött alltså! hejsvej!

am I drinking 2 much?

i kategorin "allmänt och personligt" på bloglovin ligger jag på plats 1713!? av typ en miljon. jag är snart ikapp paow och dessie... love it! känner för att åka till stockholm bara för att få träffa dem. jag är jättetöntig. här kommer vad jag gjort plus ska göra i veckan!

måndag: var med nahar vid kanalen
tisdag: var på ikea med martina, sprang i pildammsparken, var på konsert, stack till lilla torg
onsdag: KANSKE till stranden med madde, cykla träningscykel hos twins
torsdag: städa hos mormor, grilla i parken sen party!
fredag: vara bakfull!
lördag: fota rebecca, plus springa en runda
söndag: halv 8 hos mig-middag hos sara!!! GÖTTTTT

hur känns det nu när ni vet detta? jävligt bra va?

heeej vääärlden gooodnattt vääärlden



jag är så pepp på livet. jag är så positiv, så lycklig, så glad, så harlig, så go´! nu tänkte jag gå ner i trädgården, slå tim en signal och röka en cigarett. på torsdag är det valborg. ska bli kul! mitt första roliga valborg ever, kanske? vem vet! det återstår att se! så är livet på en pinne! se där!

red light



idag var jag och martina på ikea! jag köpte ljus, skålar och... batterier! en sådan shopping alltså. efter det satte jag och martina oss i min trädgård och skulle läsa och dricka kaffe/te. men det blev mest en massa garv ;) HA HA!!

efter det begav jag mig till arena för att möta upp tim... och där finner man också madde och matilda! vilken ÖVERRASKNING skrek vi allihopa och vi dansade och skratta och grät och grovhångla. vi kollade på när elin hall sjöng på konsert. the voice of an angel... riktigt vackert!

jag sprang också i pildammsparken i morse! vilket piss alltså. imorgon ska jag cykla träningscykel istället.

flyyyg

igår flydde sarasve landet. inget konstigheter för henne. jag river hål i soffan så knäpp hon är!

på torsdag ska alla (utom dumma sarasve :( ) dricka öl och grilla i någon park och sedan blir det lite partaj! det låter som en alldeles fantastisk valborg. nu har jag läst slut twilight och den var rätt bra. vet inte om jag känner för att betala för de andra böckerna. känns lite overkill. ikväll ska jag och älsklingen jogga i pildammsparken! det är gratis att titta på om du vill se en galen show! det rimmade!

never never never never coming back-io

nu ska jag snart träffa nahar vid kanalen och dricka kaffe. sen ska jag träna... är lite rädd, lite skärrad. vet inte vad som kommer hända. kommer jag få träningsvärk? kommer jag bli supersvettig? det tål jag inte. haha, jag både TÅL inte det och jag "tål" inte det ;) om någon förstod.


jag saknar också er, mamsen!!!


i've been around this whole country

imorgon ska jag träna. t r ä n a. träna! TRÄNA?! träna...? trä-äna... TRÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNA! yes! träna! träna! undrar hur jag kommer må efteråt då jag inte tränat på flera månader. hehe. förutom att cykla på martinas cykel.

nu ska jag ner och röka, men innan det springa in till min gitarrspelandes älskling som sitter in da kitchen!

tokyo

nu har jag varit i klagshamn och ätit hemmagjord pizza och druckit kaffe. och läst lite twilight. ja... jag får väl säga att jag fastnat... lite... verkligen inte besatt. men vill ju fortsätta läsa. men nu var jag tvungen att sluta. för hennes familj är i fara. hon var elak mot sin pappa. jag får så jävla ont i magen av sånt. tänker på om jag gjort så mot min lilla stackars pappa. då vill jag spy och får tårar i ögonen. och får sluta läsa såklart. jag klarar heller inte av när hon mår illa och blir yr. jag mår illa bara att läsa det och känner att jag blir lite snurrig i huvudet. icke bra icke bra.

på tisdag ska jag kolla på när ELIN IN DA HALL sjunger (på konsert då) med tim och det ska bli toppen att få höra lite skönsång. och imorgon ska jag fika med nahar. jag har blivit så duktig på det här med att vara arbetslös!

for the times

hela helgen har jag varit i kungsparken med olika vänner. fredagskvällen slutade dock på möllan och lördagskvällen i soffan med min älskling. jag har druckit mycket öl och vin och åt lite grillad quorn-korv i fredags. solen är ju helt sjukt underbart skön. jag måste bara vara på bra humör. blev nästan lite svettig när jag satt i trädgården idag. en sådan dröm alltså.

om en stund ska jag hem till älsklingens föräldrar och mysa.

you cry until you laugh


(bilden är från london utanför the shitty house. MISS IT)


igår var jag hos mormor och morfar med tim! jag hjälpte min ÄLSKADE UNDERBARA FANTASTISKA mormor att städa huset och tim gjorde vid i trädgården. det var faktiskt supermysigt och även fast vi var där i flera timmar kändes det som en. det var också jättefint väder vilket gjorde det hela så skönt! på kvällen åkte jag hem till martina och sara och cyklade på träningscykeln och tittade på tv.

nu ska jag städa hela vår lägenhet (på min älsklings begäran) och ikväll ska jag, tim och dino träna inför valborg! någon park, öl, cigg, musik och grilla! så fucking mysigt!

lalalala long

nu ska jag sätta mig där nere med en kopp kaffe och en bok. jag gör ju det varje morgon nu. vad tråkigt. jag är typ 50 år i sinnet. haha nej, så skönt att jag inte är det! folk gissar ju på att jag är 15 bast! score!

om några timmar ska jag hem till min kära mormor och morfar och städa och tim ska hänga med! det ska bli supermysigt! och jag tror vi har bestämt vad vi ska göra på valborg! eller jag och dino i alla fall, så jag ringer FBG sen!

love ya'll

hihi, nu blir jag så rörd. trodde inte någon skulle svara på mina små frågor där nere. men det gjorde sex av er (okej, tims räknas egentligen inte men) och ni är så gulliga!!

jag förstår inte ett ord men du är fortfarande världens vackraste människa!!


changing of the season

http://open.spotify.com/user/jonasaldin/playlist/5LDXsFbTXo72nPkcibygDl

http://open.spotify.com/user/jonasaldin/playlist/17cFgrHKPjZw9FlLHVn9Tl

här har ni länkar igen till mina spotify-listor ifall ni inte tagit dem än. ha det extra goth!

om nu jag har några snälla läsare så kan ni väl svara... anonymt om ni vill...kyss på er.

1. Vad är mitt hela namn?
2. När fyller jag år?
3. Vart bor jag?
4. Är jag kär?
5. Har du sett mig gråta?
6. Hur är jag som person?
7. Vad/vem hatar jag mest?
8. Nämn tre saker du vill göra med mig.
9. Betyder jag något för dig?
10. Du och jag är...?
11. Skulle du gråta om jag dog?
12. Har vi träffats?
13. Vad älskar jag?
14. Kan du mitt mobilnummer utantill?
15. Hur mycket känner du mig?

skrattarn!

tim säger att när han gör ett skämt som jag inte skrattar åt då VET MAN att det är tråkigt. för att jag skrattar åt allt. och det är väl härligt! kram på mig själv! kram kram! hejdå!


lilla jag lilla jag

ibland läser jag igenom mina gamla blogginlägg när jag inte har något att göra. och för att få mig ett gott skratt som förlänger livet! och jag saknar mig själv lite. jag var så rolig! så jobbig, så äcklig, så vulgär, så störd och bara så underbart, befriande pinsam! men det är så kul. jag önskar att jag fortfarande skrev så. men nu har jag väl blivit gammal... gammal som gatan. något jag dock aldrig gjort är att skriva ett fylleinlägg. så jävla pinsamt. liksom "KOLLA MIG JAG ÄR SKITFULL SÅ JAG KAN INTE ENS SKRIVA". bara va? så jävla töntigt. jag skäms när folk gör det. om de då ska skriva överdrivet "dåligt". åh, varför liksom?

istället skrev jag bara dagen efter om hur full jag varit. det är ju mycket ballare.

the signs you wear are making me so confused

nu ska jag försöka vara lite verksam på det där "twitter". såg ju att man både kan titta på tila tequila och ellen degeneres där och de är mina favoriter! nu kommer tim hata mig ännu mer, för att jag älskar tila också... inte bara lilla balla ellen. han gillar inte att jag brukar säga "åh men ellen då" och skratta högt när hon säger något kul (vilket hon gör en gång i sekunden) som om vi vore gamla vänner.

nu ska jag ner i tvättstugan och sen ska jag sätta mig här igen och leta lite inspo till tidningen. vi behöver en massa modeller, så om du känner dig snygg så säg bara till!

snejana



smalast, bäst och vackrast

she's mine

min lilla söta, mjuka älskling ligger och sover och luktar varm i sängen. jag satt precis ute i solen och drack kaffe och rökte lite och läste... den första twilight-boken. fattar verkligen inte grejen. den är inte särskilt bra skriven, inte särskilt spännande och helt enkelt bara inget särskilt. kanske jag ändrar uppfattning när jag läst lite mer, men jag vet inte. det är i alla fall inget emot harry potter. harry potter är ju bara galen. galen galen galen och alldeles underbar!

idag har jag inget att göra. känns lite konstigt. igår fick vi bilderna av robin jonson som ska vara med i tidningen, så den kan jag kanske jobba lite på. snart har vi två photoshoots. ska bli fett.

här får du mest för pengarna









IDAG HADE MARTINA HALV 8 HOS MIG. så jävla gött alltså. förutom att elin inte var med :( hon hade massa snusk i ögonen... middagen var god som fan i alla fall och efter vi ätit upp tre rätter (tog ca fem minuter) körde vi till västra hamnen och "MYSTE GALET" som dessie hade sagt. och madde somnade mitt på stenarna...

innan middagen (alltså på morgonen) kom madde hem till mig och drack kaffe och lyssnade på musik i min trädgård. sen gick vi till taboo och efter det gick vi och åt. blir alltid så sugen på att få stoppa något i munnen efter jag varit där inne.

nu är jag ensam och ledsen. och snart börjar medium! men jag är hungrig igen. vad ska man göra... ledset.

pussen

jag är så dålig.

i fredags satt jag, ida och nahar ute i min trädgård och drack vin och öl och lyssnade på musik hela kvällen. det var supermysigt tills det blev kallt och vi fick gå in.

i lördags var jag med tim och tim på idol och han kom vidare men nu skiter han i det. okej.

idag har jag varit med madde när hon fixade tims och saras hår.

nu ska jag spela på betapet med dino.

imorgon ska jag fika med nahar.


hejdå!!

bilder från igår









bloggiiizzen

hihihiohohoho hallå allihopa!

igår var jag utomhus i jättemånga timmar i svedala med tim och dino. vi kramades och lekte på lekplatsen och satt ute i blåsten och drack kaffe och ville aldrig gå in. vi tog en massa skakbilder med min mobil och skrattade och fnissade och fnossade.

nu ska min lilla fis gå och jobba. och ikväll verkar det som att jag ska leka med maddelina.


JAG VILL KÖPA KLÄDER :( hejdå blogen

IDAG KÄNNER JAG LIVET I MIG!

idag har jag och martina gått till erikshjälpen vid rosengård och sedan har vi också varit på LIDL för första gången i våra liv. galet värre.

ikväll verkar det som att vi ska till lilla torg och dricka litta gott! härligt härligt men farligt farligt.

COME ON GIRL



nu var det ett tag sedan jag träffade timpan hardenstedt. även fast vi pratar i telefon i princip var dock (bara en massa nonsens dock) så kan det ta veckor mellan att vi träffas. bara för att när vi lägger på i telefonen säger vi alltid "ja, men vi kan ju höras senare, eller imorgon". och så hörs man imorgon. och så pratar man lite om ingenting. och sen säger man "ja, men vi kan ju höras imorgon".

och även fast jag efter ett par timmar med honom klättrar på väggarna, så är där ju något speciellt men den där lille tim. han är ju en ungefär lika härlig människa som att bajsa i en kopp.

I just need a second chance



i lördags slutade vi på retro. där var inte svinball så jag var hemma redan halv 2. sen i söndags stack jag och älsklingen till parken igen och hade med oss bagels, kaffe, cigg och böcker. det var ruskigt mysigt! men nu har jag varit med honom en hel vecka i sträck och nu får det vara nog. så idag ska jag vara med martina och sticka till erikshjälpen och sen ska vi se det senaste the hills-avsnittet ikväll! dör, så spännande!!

på lördag ska vi kanske till inkonst, det kan bli riktigt fett!


and im no pair



igår började jag dagen med att stiga upp. sätta mig i vår trädgård och dricka kaffe och lyssna på musik med min älskade. senare på dagen begav jag mig till stan och satte mig vid kanalen och tog en kaffe till med sarasve. kvällen slutade med att jag och sara p (som kom sen) satte oss på gökboet och tog några öl/cider. det var supermysigt!

den här dagen har börjat med att jag och älsklingen satte oss i solen och drack kaffe, rökte och läste bok. och om en liten stund kommer mamma och hämtar oss och vi ska åka till svedala och äta middag! ikväll ska nog jag och madde pimpla lite vin i hennes hem.

tell it to me straight

det verkar som att vi ska dricka lite vino ikväll! jag dör så mysigt. jag satt precis i solen och avnjöt lite zoegas och rökte lite ciggelurings. det är fan nästan sommar. jag kan inte vara på dåligt humör nu. inte ens när älsklingen skriker. då ler jag bara och skrattar och kittlar honom lite. han har precis kommit på att han är kittlen? har aldrig vetat det innan? hur sjukt är inte det? han är så konstig.

she holds a key



love u


so I don't have to try so hard



jag är sjuk. min älskling tror att han är sjuk. hela världen är sjuk! så sjukt att jag är sjuk. jag är aldrig sjuk. men ibland blir man sjuk. vilket jag är nu alltså. sjuk.

nu ska jag och älsklingen ut och gå. han vill egentligen städa. det tycker jag låter som en horribel idé.

på fredag är jag bjuden på hemmafest (woho! det var år sedan folk slutade bjuda mig och fbg. hehe) och sen efter det luktar det kb. luktar unket, men jag får väl offra mig!

nu ska jag ut och röka till mig lite mer hosta!


mina gråtlåtar

jag har lite olika gråtlåtar har jag kommit på. kanske inte låtar som jag gråter till, men som jag tänker att "DE låtarna ska jag lyssna på nästa gång jag är hjärtkrossad, uppriven, ledsen, blödig, trött och uppgiven". eller låtar som bara är så fina att jag blir lite snurrig i huvudet. jag gör en spotify-lista, men för er som inte har det kommer här en liten fin lista.

lars winnerbäck - fru hjärter dam (finns inte på spoti)
lars winnerbäck - en svår och jobbig grej
jeff buckley - satisfied mind
joe purdy - isnt love (finns inte heller...)
ray lamontagne - lesson learned
ray lamontagne - burn (de har dock döpt den fel på spotify där de blandat ihop den med "narrow escape")
john mayer - i'm gonna find another you
feist - brandy alexander
bob dylan - my back pages
jack johnson - all at once

joni mitchell - my old man
gavin degraw - nice to meet you anyway (the stripped version)

sen får jag vara lite töntig och lägga till:

kent -utan dina andetag
regina spektor - samson

de är ju så givna.

här är länken
http://open.spotify.com/user/jonasaldin/playlist/17cFgrHKPjZw9FlLHVn9Tl


fler bilder från lilla london. vet inte hur kul ni tycker det är men... här kommer de i alla fall!






rumble





books and pens

nu har jag suttit i solen och druckit kaffe och rökt en liten cigg. världens mysigaste. om ett par timmar ska jag träffa sara och gå och handla räkor och mysa med henne. vid fyra ska jag ta bussen in till trelleborg och träffa madde sen åker vi till sarasve i skanör och fikar. ska bli jättemysigt!

igår var vi på halv 8 hos mig hos elin. det var helt sjukt gott. grillade räkor och grönsaksspett och svingod "hamburgare" gjord på toast och skagenröra till förrätt. hon får 10 av 10!

rumble

igår var jag, madde och sarasve och rumblade på inkonst! det var superball och vi dansade tills sara var tvungen att ta bussen hem och min hals började svullna upp igen.

ikväll är det halv 8 hos mig hemma hos elin och det ska bli hur mysigt som helst. jag har hört att vi ska grilla och det låter perfekt!

fler bilder från londi. det finns filmer på facebook också. hehe. hehe. he.



ledsna minen är min favoritpose



förfest hos sonia där jag ser ut att ha riktigt riktigt kul.



sonia med en ballong!



en riktigt bakfull jag som åt skabbig frukost



trötta på subben



kaninen och sarasve



tristi och madde på en koreansk restaurang. dit borde gordon åka och skälla



jag var lite för galen med heliumet på maddox.

sommar och sol och vi vill ha dig




idag har jag och sarasve suttit vid kanalen och druckit kaffe och rökt! JAG SATT UTAN JACKA. sjukaste så varmt det är. jag blir så lycklig att jag känner för att gråta. om ett par timmar ska jag, Sambon och martin pamp till någon park och dricka öl. jag dör, det är ju sommar förfaaaan! jag köpte en grå fin tröja idag också.

ta det lugnt där ute i solen!

but i aint gonna lose ya



inatt sov jag hos madde. vi var med tim och kollade lite på trollkarlen från oz och åkte till skanör och hälsade på sarasve.

idag har jag varit med tim och försökt spela in lite låtar. det gick ju... jättebra... nej... men vi hade sköj i alla fall! sen åkte jag och mamma och beben och hälsade på mormor.

på lördag ska vi rumbla hoppas jag! är peppelipepppepp på att REVJA.

1 prl

nu åker jag och ida till ikea! för att köpa henne en säng...

hon skickade ett sms "vill du vara mitt shoppingsällskap?"

då tänkte ju jag att hon ville till entré eller något sådant.

men då var det ikea hon tänkte på och shoppingen en säng! alltid något!