wooorrrkleeezzz

yooo!

nu är jag arbetslös igen! ÄNTLIGEN tänker ni! jobbade två dagar och fick idag reda på att ägarinnan var en shady, lying, craaaazy ass bitch som man tydligen ska passa sig väldigt noga för. snart ska jag och sofie anmäla henne till facket, då det hon gör tydligen är olagligt. woho!

nyss skulle jag ta bussen till tim. 3an till södervärn och sedan vänta där i 12 minuter tills 141an skulle komma. självfallet är 3an en kvart försenad, vilket betyder att jag kommer missa 141an och får gå hem igen. och då tim inte har någon mobil och det är för sent att ringa hem till honom nu, kan jag inte berätta detta missöde för honom. så nu sitter han där hemma och väntar och väntar. LOSER.


PS! inatt/imorgon släpps fjärde numret av maaaaagaaziiiiiiineeet! woho! massa spännande saker att se i den. bland annat en intervju med tingsek da man. ni kan läsa den på
http://mag-mag.se

message in a bottle

hej vänner!

nu ska jag iväg och jobba?!?! jobba!! har fått ett nytt jobb. fick det igår. trevligt! har glömt säga det till det flesta, för kan ju inte smsa... men nu vet ni! men jag tänker inte säga vad det är för jobb, för då kommer alla ni rohvol-wannabes också jobba där! haha feel the pain bitches... i know u love me. ska också försöka ringa försäkringsbolaget idag och fixa min rövtelefon.

nu ska jag gååå och joooobba. kan i alla fall säga att det är på ett café i stan. men leta inte upp mig. då är ni dumma! vi ses! ha det goth!

that's why the lady is a tramp



nu börjar klockan bli mycket. jag har kollat på coffee and cigarettes och druckit kaffe och rökt cigaretter. nu håller jag på att städa lite. börjar bli slö. det gillar jag inte. snart ska jag möta vid nahar på systemet och innan dess kommer tim hit och hjälper mig att städa litta. måste kanske duscha... hehe. det kanske man ska göra när man ska ha Festen! knaset i bollen. ska kanske ta en öl och piggna till. jaaaaa en ööööl!! inte saft?!?!?! inte vatten!??!!? inte lite kaffe?!?!?!?!??!?!?

hajpådaj

sendin out an sos



hej hola bandola band

idag är det PURDEY. ska nog bli sköj. hoppas jag. HOPPAS JAG VERKLIGEN?!?!?!?! om några timmar ska jag träffa nahar och då ska vi till systemet och till röventré. måste ha på mig något ikväll... kan inte vara naken som madde. då tror hon bara att man härmas. igår var vi på burre center och nova lund. jag köpte plastglas, engångskameror och en stor tröja. imorse åkte älsklingen. så jävla bull. som tur är har jag tim som kanske kan pilla lite på mig, som mormor säger.

inte mycket mer vavavava. känner mig lite skabbig. ska kanske göra mig i ordning. då blir jag kanske fin.

jag glömde önska mig något när jag satt mellan två vackra tvillingar



hej vänner o ovänner

nu när jag läst slut norwegian wood och cigarett så har jag börjat på fågeln som vrider upp världen. den är bra. och låååång och tjock. nu ska jag snart jobba. min sista dag. sen ska jag till stan med madde och leta grejer till  Festen och efter det ska jag och älsklingen köpa mat till hans dumma resa.

sådär ja. har inte så mycket mer att säga, för jag har ju FAKTISKT NÄSTAN PRECIS STIGIT UPP. fatta det!?! ps. så är jag och tim med i svedalabladet för vår tidning. jag fick dock noll cred och har därför skickat ett litet upprört mail till dem. men nu har jag lugnat mig.

jonas

livet suger när du inte är här. när du är och jobbar som nu, eller kanske är på stranden eller är i stan och letar efter regnkläder. när jag vet att du inte kommer lägga dig i sängen med mig när jag ska sova. när jag vet att du inte kommer kunna prata med mig imorgon när jag vaknar och ska jobba.

livet suger när jag inte har någon mobiltelefon och jag inte kan smsa dig när jag vill. när jag inte kan sitta och vänta på att du ska skriva något fint. när jag inte bara kan ringa och fråga dig varför du är kär mig. när du inte kan förklara att det är för att jag är världens sötaste och snällaste.

livet suger när du är ledsen på mig. när jag inte ätit på hela dagen och är irriterad och du tror att jag är sur för att jag inte älskar dig längre. när vi höjer rösten mot varandra och säger saker som är onödiga och fel.

livet äger när du pussar mig, kramar mig och håller om mig hårt. när innan du jobbar natt bara vill ligga i sängen med mig i en timme och låtsas att vi ska sova tillsammans. när du lägger märke till när jag har snebenan på fel håll eller när jag har mer eyeliner än jag brukar och säger att det är fint. när du säger att du vill ha barn med mig. när du gör allt för mig, utan att jag behöver be dig. när du älskar mig villkorslöst, hjärthoppande, underbart, farligt mycket.

you cross your heart and hope to die

http://open.spotify.com/user/jonasaldin/playlist/0knHC77tdk8gmmz9xz9glk

blues



är hos tim och han spelar sims 3 och jag skickar potentiella jobb till honom på mail. igårkväll var vi hos madde och åt chips, popcorn och glass och kollade på tv. inatt kollade jag och tim på stockholm boogie och sen bytte jag till min sovarfilm. jag är glad över att jag har en massa sovarfilmer. då somnar man alltid.

om ett par timmar ska jag in till stan och leka med min älskling, sen ska jag fika med magnus (fotograf) och sen kommer pappa hem till mig och dricker kaffe och snaggar skit.

imorgon är min sista jobbdag. känns jobbigt. och konstigt.

home

http://open.spotify.com/track/2LkxPjtVvqnbsMamD0SCs3

tja alla coola! nu har jag jobbat och tvättat! woho! roligast i världen! nu ska jag ta bussen till tim. där ska jag sova som en stock inatt och mysa galet. saknar redan min älsklingssambo som är och jobbar. han är så fin så fin så fin!!! världens bästa lilla unge.

jag har ont i ryggen. det är alltid kul! woho! snart släpps nummer 4 av tidningen! fett med ös medvetslös! dör så coolt! jajaja! heavy metal!

märks det att jag är på störigt humör? tim kommer ta livet av sig när vi ses


blablablablabla

hej vänner o ovänner

igår åkte jag som sagt hem till mamma och myste galet. efter att jag varit där i några timmar gick jag hem till tim och vi snackade en massa skit och rökte en massa cigaretter. som vanligt. idag har jag haft den rövtråkigaste dagen på länge. verkligen bara varit hemma hela dagen. ciggen tog slut runt 5 och jag blev för lat för att få och köpa nya. som tur var fanns nahar på jorden och runt 7 kom hon hem till mig med cigg och ett glatt humör. lite senare kom madde och vi satt nere på min gård en stund och drack kaffe/folköl och bajsade.

snart kommer älsklingen hem. imorgon ska jag jobba. på onsdag kommer pappa lilla hem till mig och sen till möllan på kvällen för matte fyller år, på torsdag ska jag jobba, på fredag ska jag ha fest, på lördag ska jag på magnus utställning och på söndag ska vi ha fotografering. MYSA LOSS!

fniss fnoss koss



heeemmmaaaa från juuuubb. äter lite snabbt mat jag tog med mig från jobbet. pasta med svamp... SÅ GOTT! DÖR! snart kommer mamma och hämtar mig och då ska jag hem till la familia och leka med beben och lite sånt mysigt. kanske tar en snabb runda hem till mormor också och rotar bland skor och väskor!

på torsdag är det ärtsoppa på lördag är det fest MEN INTE DEN HÄR GÅNGEN för nu blir det fest hemma hos mig på fredag. och aaaaalla är välkomna. NOT.

i tell all the girls





hey there people im natha brown

i torsdags var vi på babel (bilderna). vilket var skoj eftersom jag var med tre fina brudar! blev dock lite för full lite för tidigt, så var duktig och gick hem redan vid halv 2! woho! i fredags mådde jag kass och då gjorde jag och älsklingen hemmagjord pizza hos hans föräldrar ute i skogen. igår cyklade jag och älsko till pildammsparken och grillade och drack lite öl med maria och ida! och senare på kvällen kom nahar hem till oss med ännu mer öl och vi myste framför "almost famous".


snart ska jag gå och jobba och mer vet jag inte vad jag ska göra ikväll. tänkte ha fest på fredag, så måste höra runt vem som vill komma. nästa helg ska tim bo hos mig (eftersom att min dumma sambo ska ut och "campa"...?) och det ska bli ganska så trevligt!


ps. mamma! inatt drömde jag att du hade gråtit jättemycket för att du inte tycker att jag hör av mig längre! det var jättehemskt. ska ringa dig ikväll!


flume



sedan malmöfestivalen började i fredags har jag och älsklingen mest varit i jazz-och bluestälten och druckit öl och snackat skit. älskat varandra, kramats och varit världens mysigaste par. nu lagar han god mat och jag ska snart hem till tim, köpa folköl och röka cigaretter hela natten lång. ikväll spelar a camp, men ikväll bojkottar jag staden som nu knappt sover och åker till lilla svedala. ibland får man faktiskt ta det lugnt.


snart ska jag sluta röka. bara några dagar kvar. vad kommer hända med mig? jag funderar också på att börja plugga. på distans. läsa holländska. så att jag kan flytta till amsterdam och bo där föralltid.


here at the party everyone's happy everyone's high

peeps

igår var jag, älsklingen, john och hans tjej i jazztältet och drack öl. vi lyssnade på jazz och gjorde inte så mycket mer. åt på la empanada. lyssnade en stund på miss li och sen åkte vi hem och sov. idag har jag jobbat. duktigt va. snart ska jag och älsklingen till bluestältet och dricka en massa massa massa öl. han lovade mig att vi ska bli riktigt fulla ikväll för imorgon är jag ledig. och imorgon ska sara ha halv 8 hos mig-middag och det är bäst när man är bakfull.

c ya never again


en fin låt till alla fina

http://open.spotify.com/track/31OLmIlN675IbJ7QsF8kkK

jag började istället kolla på en hayao miyazaki-film jag inte sett än. den heter "laputa - castle in the sky" och är mysig. inte som de andra jag sett av honom dock, men fortfarande underbar.

snart har jag läst slut "norwegian wood" av haruki murakami och då ska madde få låna med sig den när hon ska till bulgarien. aviiiiz!!

har också sökt en massa jobb, då mitt sommarjobb snart tar slut. det är jag ledsen över, för det var verkligen skitkul. menmen, livet rullar på ändå! woho! livet är en fest och JAG är bjuden. en sån grej.

if we get there

idag är lilla naharianna 21 år!! gammal som gadan är hon. spyr på att det regnar så mycket. kan inte ens sitta där nere och läsa, för under taket sitter en massa kvinnor som har möhippa skulle jag tro. det gastas och gamas. tror att jag ska sätta på en skräckfilm och hoppas på att tim snart kommer hit med ett gott humör.

ciaozer

people are strange



igår satte jag, älsklingen, madde, matilda, ponta och tezz oss i folkets park och drack lite öl och cider och grillade. det var trevligt! lite senare åkte vi pariserjhulet och blev rädda och sen såg vi titiyo en stund och sen drog vi hem. jag var så tröööött. idag ville jag ha en heldag... men det... regnar!!! dör. får se vad som händer. tim ska i alla fall komma hit idag. hihi woho.

nu ska jag göra äggröra och kaffe.


pour a little salt

hej vänner

i onsdags var jag och älsklingen på bröderna m och drack bira, åt pizza och lyssnade på live jazz. jag har jobbat också. imorgon är jag ledig. ikväll ska jag mysa galet med madde, älsklingen och förhoppningsvis några till. tänkte snart gå och köpa lite folköl och sätta oss i folkets park och grilla och litta sådant.

imorgon vill jag ha en heldag på malmöfestivalen. älskar det. DET ÄR DEN ENDA GÅNGEN PÅ ÅRET DÅ MALMÖ KÄNNS LEVANDE. annars är hela sverige bara ett tråkigt mellanmjöks-land där alla stannar inne hela nätterna och dagarna.


just nu mailar jag lite med knotan som ska vara med i nästa nummer av tidningen. kommer bli fett med ös.

godnatt


with your eyes all painted black

igår hade vi en mysig frukost hemma hos madde alla vi girls minus elin. vi hade köpt med oss bullar och madde bjöd på pålägg. sen fixade madde alla frillor och hann klippa och färga mig. idag ska vi fixa mitt effin löshår, för jag är så ful just nu att jag känner för att gråta varje gång jag ser mig själv i spegeln. och som pricken över i:et har jag fått TVÅ jävla finnar mitt på kinden.


nu snart ska vi till frisörgross, sen ta en kaffe tror jag, sen hem till madde och lite senare ska jag leka med timpan hardenstedt.


livet

debaser i fredags och förfest i maddes mormors lägenhet med en massa härliga brudar. blev sjuk på natten, måste faktiskt vara något jag inte tål. sov hos mamma inatt med älsklingen och steg upp klockan 07.00 för då vaknade bebisen. åt frukost ute på altanen med familjen och när mamma och frettan gått kom mormor och vi löste korsord.

nu är jag hemma hos tim med älsklingen. ikväll ska vi grilla här, mysa galet (i love dessie) och dricka litta. de sitter och spelar in på tims altan och jag får sitta en bit bort, röka cigaretter, lyssna på bob dylan och läser en liten bok som heter cigarett.

come on skinny love

hej

nu har jag jobbat. om en timme ska jag ta bussen till svedala och gå ut och äta med pappsen och felle. ska bli supermysigt! efter det ska jag leka med tim och sen hem och sova, för jag ska FAKTISKT JOBBA IMORGON OCKSÅ. nu är jag glad. och trött. och det ilar i halsen. känns konstigt.

come on skinny love

hej

nu har jag jobbat. om en timme ska jag ta bussen till svedala och gå ut och äta med pappsen och felle. ska bli supermysigt! efter det ska jag leka med tim och sen hem och sova, för jag ska FAKTISKT JOBBA IMORGON OCKSÅ. nu är jag glad. och trött. och det ilar i halsen. känns konstigt.

favvefilmen


youre looking skinny like a model

http://open.spotify.com/track/2qImFooYQQkNozWHLfzEFs

youre looking skinny like a model

OM DIG SJÄLV:

Namn: Nathalie
Födelsedatum: suttonde mars
Stjärntecken: fisk cool
Stad du bor i: malmö
Glasögon/linser: nej
Tandställning: inte nu längre
Sjukdomar: sjuk i huvet
Husdjur: nej
Syskon: keven, felle, beben

DIN KROPP:

Hur lång är du: ca 160 cm
Hur mycket väger du: vågar inte kolla
Vilken skostorlek har du: 38
Är du nöjd med din kropp: nej
Skulle du kunna plastikoperera dig: ja
Sak du tycker är fulast med dig: hemligt
Vilken ögonfärg har du: grön
Vilken hårfärg har du: blond
Har du lång överkropp: nej
Har du långa armar: sådär
Har du långa naglar: nej
Har du en finne just nu: nej

DINA KÄNSLOR, TANKAR OCH HUMÖR:

Ditt humör just nu: trött och längtig
Vad tänker du på just nu: öl
Saknar du någon just nu: ja, min bobo
Älskar du någon: ja
Hatar du någon: nej


brudarna



heeej

igår gjorde sarasve en jättefin sak! hon fixade en storfika till en massa brudar. det var jättemysigt! vi var på nesta och drack kaffe och åt lite mackor och så. det var jag, sonia, matilda, ida, sarasve och maddsan! igår hade också min fina lillasyster ett litet kalas för hon fyllde 16 bast... gamla tanta.

i måndags hade martina halv 8 hos mig-middag och det var så hiskeligt gott! supersnajset och man blev heller inte äckelmätt. woho!


på fredag är det reunion för the dirty blondes i maddes mormor lägenhet! kommer bli fett najs. förutom att shakira inte kommer shakira sig...

idag har jag jobbat. och nu ska jag äta lite pasta som jag tog med mig hem från jubbed. och ikväll ska jag till golden med nahar och nicole! woho!


jag vill flytta :'(


magnificent us



modell: madde
fotograf: tim
stylista: jag

kan inte riktigt förstå hur fort det gått med tidningen. får hela tiden mail av människor (grymma människor) som vill vara med i tidningen och alla är imponerade och gillar verkligen det vi gör. känns konstigt, då nog varken jag eller tim riktigt kan förstå hur bra det är. det är ju vi som gör den. vi ser den hela tiden. det är svårt att föreställa sig att någon verkligen ska älska det man gör. jag är så stolt, speciellt över tim, som verkligen jobbar så hårt för att det här ska bli bra.


allt har gått så fort. inom några veckor ska vi träffa en idol och intervjua, vi har med fotografer som blivit favoriter och mer kommer det bli. det är detta jag vill göra med mitt liv, men trodde det bara var en dröm. inget som kommer hända. men det finns inga gränser. fortsätter vi och satsar på att bli bättre hela tiden, vet man inte vad som kan hända. är så förväntansfull och glad över att det blev som det blev.

http://mag-mag.se


I can be my own best friend



yo maddas.

snart kommer nahar hit. ska tydligen ta med en film... bah okej... egentligen skulle jag också hem till tim idag, men nu verkar det som att martina ska ha halv 8 hos mig-middag idag istället. kan väl gå bra det med. åker antagligen ändå hem till tim ikväll. woho!

jag är trött som hin håle själv. inatt fixade jag oss en annonsplats och lite annat. så trevligt så.

förresten har jag köpt ett par låga blåa converse och är nu ruinerad. vem fan har råd med det?? kommer ihåg när jag köpte mina första 2004... då kostade de 400 kronor... nu kostar de 700 kronor... helt sinnessjukt.

// natha den fattie


najs

i fredags var jag och grillade snabbt i jesusparken med älsklingen, pamp och nahar. efter det stack vi till möllan och sen stack vi hem. igår förfestade vi i min trädgård i några timmar innan vi stack till möllan igen. då jag, älsklingen, madde, tim, tim j och tim js flickvän med vänner. det har varit en mysig och hyfsat lugn helg.

idag köpte jag och älsklingen tre böcker. den andra twilightboken... mest bara för att ha något att läsa ;), fågeln som vrider upp världen och norwegian wood. har börjat läsa lite smått och gillar det.

imorgon vill jag nog leka med tim och sova över kanske... om man får... och på tisdag har sarasve anordnat en fedefika för en massa människor. låter riktigt mysigt! tisdagkväll ska martina ha halv 8 hos mig-middag och också det ska bli riktigt nice!

maaaaaaggggg



nu är tidningen ute!

http://mag-mag.se/