.

image298

Got nothing to prove but so much to lose
And I'd gladly give it up just to hold onto you
cause your'e all that I've got, all I want, all I need

tönt

helgen var ju inte en ny upplevelse måste jag säga. det gick för långt, men endast på grund av att jag ätit för lite. det funkar alltid att skylla på det. dessutom var mormor på bussen hem. hon gav mig papper så jag kunde snyta mig, efter att kvinnor skrattade åt att något flög åt några håll.

på tal om utgång i fredags fick jag härromdagen höra något som gjorde mig paff på bussen. elin nielsen och jag hade en liten diskussion angående ifall hon skulle följa med ut på fredagen eller inte. när elin slutligen bestämmer sig för att inte följa med och jag suckar och säger "vafan inte för ditt tråkiga svin", svarar hon glatt "jag gillar mitt nya jag!" så jag bara "vilket?" då svarar elin något som gör att jag tänker... va vem är du. "ja, en som stannar hemma!" va. hade hon sagt något i stil med "någon som inte blir för full" eller "någon som inte knullar runt", då hade jag kanske hållt med och varit stolt och gillat min nya elin. men när hon säger något sånt... då kan jag inget annat än sucka lite till.


SKIT

skit.

it's just

ikväll är det ferre hos mandy!! tim ska vara min dejt. efter det blir det retro med martina, sara, elin och mia. amanda är söt som lagar mat åt mig och mia så hon ska få en stor bamsekram när jag träffar henne 19.00. snart ska FBG bli hynpositerade det! så jävla sjukt, så jävla roligt!

jag vill veta nu var vi ska på nyår, för alla andra år har jag haft PANIKIANNA. jag vet inte ens vad jag vill ha för klänning och madde har redan köpt sin. hatar henne.

inatt drömde jag att FBG var på läger och att jag inte hade ätit på skitlänge och inte heller schischat, så jag var jättetjurig. då blev daniellas pojkvän skitarg på mig och alla stack ut på små utflykter, men ingen frågade om jag ville följa med. nästa dröm var att jag cyklade i en skog och då kom där tre pojkar förbi. till pojkarna skrek jag "SPOTTAR NI PÅ MIG ÄR DIN DÖDA", och varför de skulle spotta på mig vet jag inte, men i alla fall efter jag skrikit det, så spottade de på mig. sen hittade jag en portfölj, med en massa bilder på tim, ebba och towa när de var små. jag antog att det var tims mammas. sen ramade martin pamp mig till ica för att ringa tims mamma därifrån. det var jätteroligt.

jag ger mig

PARTY PÅ FREDAG MED MIN KLARRE, SEN RETRO MED MIA, MARTINA OCH KANSKE SARA!!!! FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETT!!!!! jag kanske är mest opepp i hela världen, eller så är jag jättepepp. kruxet är dock att jag inte vågar sova ensam. och på fredag är madde på magasinet, martinas hv är slut, så hon kommer säkert ringa MP, sara kommer sova med fredrik och elin ska ju som känt "plugga". vill inte sova ensam. den här natten var nästintill outhärdlig.

innan jag somnade hann jag:
läsa en hel bok
kolla igenom några gamla skolpapper (skrattade och grät)
skratta
gråta
sucka
vända mig om tusen gånger
läsa i princip 7 hela frida-tidningar (utvalet var inte bättre)

sjuuuuuuuuuuuuuuuukt att jag saknar dig redan!!!!!!!!!


hej

förfest hos madde igår, sen skulle det bli inkonst, men vissa blev för fulla, jag blev för trött och min pojkvän för trött, så jag fick lov att vara berusad och lite tofflig och sedan blev det hans säng. jag lovade mig själv att hålla mig vaken så jag kunde se en film, men jag lyckades inte. nu är madde svinbakis och ska hem till mig och äta och jag vill kolla på film. hejdå jag gillar jonas

.

image296

And wait for me
And wait for me
And wait for me
Won't you wait for me
And wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Won't you wait for me
And wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Won't you wait for me
And wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Won't you wait for me
And wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Won't you wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Please wait for me
Won't you wait for me

FBG IS THE BEST INGEN PROTEST

6- när som helst, barn har ingen tidsuppfattning och vet aldrig vilket år det är:
det var aqua och spice girls och ja, back street boys för mig. det var hits for kids och nya danser och britney spears "crazy" och någon jävla whitney houston och mariah carey-låt på hög volym och magtröjor och korta kjolar. vi gjorde våra egna hus på stora papper inne på saras rum och vi bråkade varje gång. jag tror jag var lite jobbig, men ni var tvättäkta bitches. alla utom elin, hon var bara liten. rullor med fortsatt korta kjolar, pentasmink och alla kompisarna är på badet. en seriös längtan efter hv och att få bli stor, cigg på sabinas balkong. riktiga drömmar om att få li ihop med A.J och Scott och alla skulle ha hamsterkalas. det blev kul med namnet shakira och pute. tror inte vi lärde oss så mycket det året innan linn hansen kom. men hon var ju bara konstig.

12 - puberteten (som i och för sig var kring 12, men jag brukar vilja räkna till 15):
första året i sjuan gälls ju bara inte, det kan ju bara inte göra det. jag är trött på att prata om holma och om räkan och om ja, alla de där människorna som jag faktiskt bara vill glömma. hela det livet jag bara vill glömma. men jag kommer ihåg att vodka och apelsinjuice blev en bra blandning. jag minns inte när vi fördrack oss på vodka och sprite eller på vodka och fanta-fläder. det var alla år hos anna och det var de ultimata lars winnerbäck-åren (-04 började det) och även fast madde inte gillade honom, så kunde hon ju fortfarande vara vår vän. vill inte tänka på hur vi var -04 och -05. tror det var några år av missförstånd och lite narcissism. ganska mycket narcissism och en tro att vi hade vår egna tro och att vi spred någon sorts grym propaganda. jävla skittonårspropaganda.

16-18:
narcissismen sitter fortfarande kvar djupt in i våra ådror. men äldre är vi väl och vi lyssnar inte på aqua längre och vi dricker inte vodka längre (i alla fall inte jag, nu när man är äldre måste man ju bli lite sofistikerad och faktiskt också lite äldre) och jag älskar sara för att hon kan tänka sig att jobba volontärt och våra värderingar och mål i livet är väl inte de samma, men jag vi är fortfarande små och tror vi kommer vara små rätt länge till.

.

image295




Let's go out and dance, darling

our last of days

and grace the game with a blindfold on

 

Let's go out and see darling

what shines tonight

and temper your dream about the dying horse

with traffic, noise, and light

and somwhere the soft-handed boys,

bleeding hearts, and worker bees

give to the holy mother begging change

Christ across her knees

And how she prays to find a man to blame

for every loveless night she waits

and for every gun that she frowned upon but still some fucker made


så sjuk så grym så duktig

http://www.youtube.com/watch?v=eo4YivSQMfE

california

jag mår illa och nu är det klassfoto. tema = hemligt, men jag ska ha nätstrumpbyxor på mig

it's such a wonder that I think I'll stay in bed

1. hon hånglade med en kille som precis hade blivit spydd i munnen av en annan tjej, den här tjejen hånglade också med någon på sin släktfest
2. hon fick en micke p och gillade inte det
3. hon spydde på tåget, gjorde en liten rund panpizza, gjorde något som liknade viltris i en vask, utifrån en bil
4. hon hånglade med en neandertalare
5. hon är världens bästa tjej

a

b
c
d
e

a day to remember might be just a monday in september



image260

fyfan vad jag skäms nu. vill inget hellre än att ha all tid i världen över till er, men tyvärr har jag prioriterat helt andra saker nu. det blir andra prioriteter när jag bytat jobb och när jag får högre betyg i alla ämnen och när jag gillar idol och grey's anatomy och allt sånt skit som ni gillar. sluta bli besvikna och sluta göra det till något stort, när det faktiskt inte alls är något stort, utan bara lilla jag som blivit lite stor, kanske lite för stor för mina skor, jag vet inte. finns ju dock ingen annan, ingen annan, ingen annan, ingen annan, ingen annan, ingen annan jag hellre skulle spendera min tid med.

be my friend forever

gör FBG-testet på länken nedan. jag klarade ju faktiskt alla hehe.

http://martma.blogg.se/1190042476_of_course_its_gonna_g.html?144B8758-C2AC-829A-13144960342D2987


stop this train

danmark i lördags var fett med läskiga, dunkla pubar och krille-spelet med fyra män från schwiez och madde på ett hotellrum. öl och chirre var gott, men vin och pizza var sådär.natten blev sen (TACK VARE MADDE) men det var väl okej, när taxin kom och hämtade oss. kb i fredags med förfest hos madde och sedan hos en brud i maddes klass var överraskande bra trots att kvällen blev ganska ung (TACK VARE MADDE). idag ska jag plugga som en gris, liksom hela veckan. fett

klockclean

http://schulmangruppen.se/schulmania/post.asp?blog=1&id=166#comments

det känns som allt kan börja nu

image258

det blir nog faktiskt en lugn kväll, jag tror förkylning börjat krypa sig fram mot mig också och min lilla hals är öm. likaså min svank, men det vette fan vad jag gjort med den. imorgon blir det i alla fall köpenhamn och öl och lite annat sånt. jag hoppas att stiffler kommer, men jag tvivlar ganska mycket. madde och jag kommer ha så jävla roligt. det blir väl inte roligare än vad vi gör det, men fan vad trött jag är. just nu vill jag bara göra min och maddes soppa (dock inte lika stark som igår woho) och kolla på film, men jag vill ju inte vara degig heller. i och för sig förtjänar jag nog att dega lite på en fredag för en gångs skull. det var nog cirka 4 år sedan de hände sist. överdrift är min bästa vän. och min bästa ålder var ett.

visst är det sant att det är hårt ibland och kärvt och jävligt svårt ibland, men när det väl går bra är jag så lycklig man kan vara.

like holy wine

liksom martina, tim och madde har jag också en del saker jag stör mig riktigt mycket på. jag ska inte säga att det är saker jag hatar av hela mitt hjärta, men det är saker som får mig att ibland vilja kräka lite.

1. nyblivna mammor. ja, där går ni med era fina barnvagnar och ler mot oss förbigående. varför ler ni? varför är ni ständigt tvungna att ha ett leende på läpparna? nej, jag tänker inte le tillbaka, nej, din unge är inte söt och nej, jag är inte glad för din skull. jag bryr mig inte.

2.
folk som applåderar åt andras olyckor. till exempel: en full matsal och en person råkar tappa sin tallrik. ett helt bord börjar applådera och utgör ljud som "woooooh he he ehe". testosteronen flödar över.


3.
fördomsfulla människor. alla människor som till exempel har något gult på sig är kommunister. läs lite, va.

4.
folk som tycker att det är coolt att känna någon i höllviken/falsterbo. ett exempel: en hel klass och läraren ställer retoriskt frågan "ja, alla här känner väl någon i höllviken eller falsterbo". självklart är där alltid någon som högt ska säga "JA", när alla andra fattar att läraren inte ville ha ett svar.

5.
folk som använder uttrycket "man". det är inte just uttrycket "man" jag stör mig på, utan när man använder det fel. ett exempel på hur man använder det rätt, gjorde jag precis här för 9 ord sedan. exempel på när man använder det fel kan jag inte komma på just nu. kommer väl till mig sen. vet dock att det finns tusen sätt att använda det fel på.

6.
lunarmänniskor. det typiska tror jag är att börja bråka med någon på
www.lunarstorm.se. när man bråkar där ska man gärna ha lärt sig några nya ord och när den andra då inte reagerar på just det ordet ska respektive skriva något i stil med "Svarade du inte bara för att du inte förstod det ordet, lilla gumman? :)" den glada smileysen och "lilla gumman" är givet att ha med i ett mordiskt inlägg. det är då man visar att man har övertaget. palla.

7. människor som tycker att det är roligt att låtsas vara utvecklingsstörd. det klassiska är att ta tungan under underläppen och inte säga något speciellt utan mest bara trycka ut ljud. samtidigt tar man sin hand och slår hårt mot bröstet. ja, det finns människor i min ålder som gör detta.


you can't say what you want

palla vit helg. what's up med det? visst om man hade behövt det, liksom mått dåligt över sin alkoholkonsumtion, men vad har jag att oja mig över? NOTHING, jag mår bra, jag har kontroll. har du inte kontroll, martina? har du inte det? jag vet inte vad grejen med de här vita helgerna är. är en vit helg att inte dricka alkohol? varför ska man behöva ha en helg där man inte dricker alkohol? vad är det som gör att just du behöver lugna ner dig? jag förstår verkligen inte grejen med vita helger. dricker man verkligen så mycket att man är tvungen att ta en hel helg för att "rensa ur kroppen"? varför inte bara dricka med måtta, så att man slipper stanna hemma och istället kunna följa med sina kompisar ut. nu pratar jag inte om dig martina, utan generellt. det är ett konstigt uttryck, "vit helg". konstigt att det uppstått.

jag förstår inte, förstår inte vad som händer, martina. vad händer med min bästa vän? jag fattar inte...

I'm talking jidderish

jag vill se ray lamontagne live innan jag dör
jag vill se gemma ward irl innan jag dör
jag vill bli snygg innan jag dör
jag vill ha snejana onopkas ben och midja innan jag dör
jag vill ha lika snyggt hår som bruden i h&m-reklamen innan jag dör
jag vill ha en ny hamster innan jag dör
jag vill ha en egen balkong innan jag dör
jag vill ha gjort en inverkan på världen innan jag dör
jag vill ha räddat någons liv innan jag dör (på vilket sätt som helst)
jag vill vara lycklig innan jag dör
jag vill krama och pussa FBG varje dag tills jag dör
jag vill att min man ska vilja spendera resten av sitt liv med mig innan jag dör
jag vill ha ridit på ett sjölejon innan jag dör
jag vill lära mig åka skateboard innan jag dör

ja, det vill jag faktiskt.

fattar inte

"Reiman säger:
Du är totalt jävla blåst i huvudet atm."

vad betyder atm?

I suppose you can't feel my love buzz

JAG ORKAR INTE.
JAG ORKAR INTE KB PÅ FREDAG
OCH JAG ORKAR INTE DANMARK PÅ LÖRDAG.
JAG ORKAR INTE SKOLA IMORGON,
JAG ORKAR INTE JOBBA IMORGON,
JAG ORKAR INTE SKOLA PÅ FREDAG
OCH JAG ORKAR INTE LIGGA HEMMA,
JAG ORKAR INTE GÅ UT,
JAG ORKAR INTE HA TRÅKIGT,
JAG ORKAR INTE HA ROLIGT,
JAG ORKAR INTE VARA SUR,
JAG ORKAR INTE VARA GLAD,
JAG ORKAR INTE FÖRSÖKA,
JAG ORKAR INTE GE UPP,
JAG ORKAR INTE BÖLA,
JAG ORKAR INTE SKRATTA,
JAG ORKAR INTE ÄTA,
JAG ORKAR INTE VARA HUNGRIG
JAG ORKAR INTE VARA FAST
JAG ORKAR INTE MÅ DÅLIGT
JAG ORKAR INTE SAKNA DIG
JAG ORKAR INTE HATA DIG


can you feel my love buzz?

image257

http://www.youtube.com/watch?v=-nuSnaeUlzg


gjorde dagen lite mer uthärdlig

when you mention his name

på fredag blir det antagligen kb för att fira rebbibebbi som fyller 18 bast. fett och på lördag ska jag och madde som känt till köpenhamn och hon ska gråta lyckotårar och jag ska gråta för att jag längtar hem. jag vill ändå tänka på hur roligt vi kommer ha det i helgen, för just nu är jag helt sjukt trött. jag är trött på tjat, jag är trött på slentrian, jag är trött på allt. inte för att låta negativ eller så, hehe men...

imorgon blir det 20 koppar kaffe i skolan med nahar och det är blir nog höjdpunkten av dagen för idag tar top model slut och imorgon börjar det svenska med inget mer än wannabes

.

image256

I met a woman
She had a mouth like yours
She knew your life
She knew your devils and your deeds
And she said
Color go to him, stay with him if you can
Oh but be prepared to bleed
Oh but you are in my blood you're my holy wine
Oh and you taste so bitter, bitter and so sweet
Oh I could drink a case of you darling
Still I'd be on my feet
I'd still be on my feet

.

image254image255

I am only saying
I am only saying
I am only saying
I am only saying I need you

one man guy

image253

lena kesson fyller år idag och grattis på dig lena kesson, grattis föralltid!

och du madde, du glömde ringa mig igår. där låg jag i min säng i 20 timmar och väntade på ett samtal från en god vän och jag lagade mat (inte i min säng utan i köket) och jag plattade håret, jag testade lite olika kläder, jag såg en film, jag såg cold case och jag tänkte se csi, men somnade efter halva då jag redan sett alla csi-avsnitt som finns. och en anledning till att jag somnade kan ha varit det där samtalet som aldrig kom. det gör en kvinna utmattad att ligga och vänta i flera timmar, det måste du förstå, madde. du måste förstå det. inatt drömde jag till och med att du dissade mig när jag frågade om jag skulle följa med dig hem och kolla på csi. du sa "nej". jättehemsk dröm.

cigarettes and chocolate milk

image248image250

lagade precis mat till min syster på mammas begäran. nu ska jag laga mat till mig själv också. sen ska jag städa mitt rum. sen ska jag plugga. sen ska jag, om jag hinner gå hem till madde och umgås för en gångs skull. ja och just det på fredags ska vi till köpenhamn och min man kommer inte. woho.

and honey if I'm honest, I still don't know what love means

image246image247

raylamontagne

image245

I said how come the pistol now as profit
The bullet some kind of lord and king
But pain is the only promise that this so called savior is going to bring
Love can be a liar and justice can be a thief
And freedom can be an empty cup from which everybody want to drink
I said how come I can't tell the free world
from living hell
I said how come, how come all i see is a child of god in misery
I said how come
Its just man killing man
Killing man
Killing man
Killing man
Killing man
I don't understand
Its just man killing man

raylamontagne

image244

Lay your blouse across the chair
Let fall the flowers from your hair
And kiss me with that country mouth so plain
Outside the rain is tapping on the leaves
To me it sounds like they're applauding us
The quiet love we make

Will I always feel this way
So empty, so estranged

Well I looked my demons in the eye
Laid bare my chest said do your best destroy me
See I've been to hell and back so many times
I must admit you kinda bore me

There's a lot of things that can kill a man
There's a lot of ways to die
Yes and some already dead who walk beside you
There's a lot of things I don't understand
Why so many people lie
Well it's the hurt you hide that fuels the fires inside you

raylamontagne

image243

Now you hold me close and hard
But I was like a statue at most
Refusing to aknowledge you'd been hurt
Now you're clawing at my throat
And you're crying all is lost
But your tears they felt so hot upon my shirt

Was it you who told me once
Now looking back it seems so real
That all our mistakes are merely grist for the mill
So why is it now after I had my fill
That you steal from me the sorrow that I've earned
Shall we call this a lesson learned?

raylamontagne

image241

Yes and try to ignore
All this blood on the floor
It's just this heart on my sleeve that's a bleeding
Oh baby don't walk away
Saying the love that we had
was just selfish and sad
To see you now with him
is just making me mad
Oh so kiss him again
just to prove to me that you can
an I will stand here
and burn in my skin
Yes I will stand here
and burn in my skin

tagneraylamon

image240

Oh baby don't walk away
I'm a goddam sore loser
I ain't too proud to say
But I'm still thinking about you
And I'm so lonesome without you
And I can't get you out of my mind

Oh baby don't leave me alone
with my soul sat down so tight it's like a stone cold tomb
Ain't it clear when I'm near you
I'm just dying to hear you
Calling my name one more time


lamonraytagne

image239

have I told you how I'm feeling?
then maybe you could understand me a little better
if I was to write you a letter
have I told you how I worry?
is in how I always seem to hurry
then maybe you would understand me a little better
if I was to write you a letter

something tells me girl, this is bringing you down

fredag med fest hos carl, bestod av väldigt lite social kompetens och väldigt mycket vin och vodka och absinth och en skabbig hängmatta. vi kom dit och väntade oss en fet fest i ett fett hus. carl pekar och visar oss vägen "här kan ni gå in och sätta er". vi går in, människor dansar i mörkret till ja, markoolio (eller hur fan det stavas) och lite längre in ser vi "sittplatserna". man kan ju tycka att tända ljus och kvadratiska bord med vita dukar låter hur underbart som helst, men när vi inser vad vi står i har vi inte den känslan kvar i kroppen. ja, vi befinner oss i ett stall med olika "häst-bås" och det är här vi ska spendera kvällen.

I can change the world

IKVÄLL BLIR DET FERRE!!!! WOOOOOOOOOOOOOOOOOHHHHOOOOO!!! jag är inte jättepepp, men jag ser fram emot en väldigt framgångsrik kväll för min del. det enda kruxet är att jag verkligen inte har någonting i hela världen att ha på mig och sånt får mig att börja gråta några ledsna tårar. ledsna tårar = sämst. glada tårar = coolt.

ur pablo-tim.blogspot.com

"Igår 'pallade' Nat inte skolan och det känns inte riktigt som en stabil start på terminen. Idag ska hon åka bussen med mig och gör hon det hela nästa vecka också ska jag baka en tigerkaka till henne."

jag hoppas han håller det, för då ska jag sluta skolka forever. jag gillar inte tigerkaka, men en fin gest är en fin gest. det är inget man kan undgå. fest hos carl i helgen gör mig pepp igen och ger mig hopp inför alla festers framtid. ska dricka och dansa och skratta och klämma på martinas bröst som jag brukar göra när jag festar med de där människorna.

so I better try and laugh

inatt hos min man hände en olycka som i och för sig var rätt lycklig.

 jag är ganska lycklig och jag kommer bli ännu lyckligare när jag färgat håret lite och låtit all tid jag har ångest inför, läggas bakom mig. för jag är ju en optimist. jag är ju det. jag kan inte hålla på och klaga hela tiden, jag ska göra något! jag börjar med att gå ner till min syo idag och fråga var jag ska kolla för att få jobb på ett härbärge. och det är sant.

baby, just a little nearer

image238

saknar cavana och jag saknar hela italien. saknar hela paris, jag saknar massor av människor med vin och cigg och dålig musik i mitt hus. jag saknar att ligga svettig och halvnaken i tvillingarnas trädgård och jag saknar att lägga pussel i bara trosor och t-shirt vid tvillingarnas matrumsbord. jag saknar att ligga i sängen med min pojkvän och dö och aldrig gå i skolan. jag saknar att vara brun och jag saknar shorts och klänning utan tights. jag saknar när jag kunde säga "jag har faktiskt ingen fetångest över att skolan ska börja" och jag saknar att vara en optimist. jag är fortfarande en optimist efter att jag hittade tre söta koftor, men det ändrar inte det faktum att det är höst och att det bara ska bli kallare och kallare.

och det jag mest har ångest över är att min pojkvän snart lämnar mig för smutsiga flickor. jag orkar inte det, varför ska du lämna mig? varför min kära kära kära kära kära bebis? jävla smutsiga jävla påhitt, jag ska fan ge igen en vacker dag. du är bra knäpp.

you've got your arms around another man

image236

cool.

I don't wanna get to close

image235

igår var det ännu en fest, men den här gången faktiskt i svedala. festen hölls i min pojkväns hus och tack gode gud för att det inte var min pojkvän som hade fest. där var stringtrosor, spyor, mopeder, lekar, skrikande tjejer, tjejer som skulle låta vuxna, killar som skulle hälsa; "hallå förfan, vi har nog inte hälsat fan", summer of 69 (oh my god) på högsta volym och självklart sjöng alla med. och där satt vi (jag, martina, madde och tim) mitt i smeten och orkade inte ens sucka. tjejer kom fram och "heej, alltså man borde ju hälsa. ja, jag heter BLABLABLA". fan bryr jag mig vad fan du heter? när jag går härifrån kommer jag ändå snacka skit om dig. och just för den anledningen att jag tror jag är bättre, är jag inte ett dugg jävla bättre.

.

image234

I wish I could change your mind.
you're gonna go, leaving me behind,
I wish I could change your mind.
Every damn feeling, oh so lonsome
when I look in to the mirror

I wish I could change your mind

kb igår och min mobil blev stulen, vilket jävla skit alltså, så sluta ringa den och sms:a den, SNÄLLA!!!! jag har nytt nummer och ifall jag vill så får ni det och då får ni inte ge det till någon annan. det är bara inbjudna nu, inte alla skabb i hela sverige. ikväll ska jag antagligen ligga och gråta och sörja och tycka synd om min lilla älskling, som är i någon annans smutsiga händer. vadå att tre knappar inte funkade, det var förfan en alldeles jävla underbar telefon. LOVE YOU FOREVER