FBG IS THE BEST INGEN PROTEST

6- när som helst, barn har ingen tidsuppfattning och vet aldrig vilket år det är:
det var aqua och spice girls och ja, back street boys för mig. det var hits for kids och nya danser och britney spears "crazy" och någon jävla whitney houston och mariah carey-låt på hög volym och magtröjor och korta kjolar. vi gjorde våra egna hus på stora papper inne på saras rum och vi bråkade varje gång. jag tror jag var lite jobbig, men ni var tvättäkta bitches. alla utom elin, hon var bara liten. rullor med fortsatt korta kjolar, pentasmink och alla kompisarna är på badet. en seriös längtan efter hv och att få bli stor, cigg på sabinas balkong. riktiga drömmar om att få li ihop med A.J och Scott och alla skulle ha hamsterkalas. det blev kul med namnet shakira och pute. tror inte vi lärde oss så mycket det året innan linn hansen kom. men hon var ju bara konstig.

12 - puberteten (som i och för sig var kring 12, men jag brukar vilja räkna till 15):
första året i sjuan gälls ju bara inte, det kan ju bara inte göra det. jag är trött på att prata om holma och om räkan och om ja, alla de där människorna som jag faktiskt bara vill glömma. hela det livet jag bara vill glömma. men jag kommer ihåg att vodka och apelsinjuice blev en bra blandning. jag minns inte när vi fördrack oss på vodka och sprite eller på vodka och fanta-fläder. det var alla år hos anna och det var de ultimata lars winnerbäck-åren (-04 började det) och även fast madde inte gillade honom, så kunde hon ju fortfarande vara vår vän. vill inte tänka på hur vi var -04 och -05. tror det var några år av missförstånd och lite narcissism. ganska mycket narcissism och en tro att vi hade vår egna tro och att vi spred någon sorts grym propaganda. jävla skittonårspropaganda.

16-18:
narcissismen sitter fortfarande kvar djupt in i våra ådror. men äldre är vi väl och vi lyssnar inte på aqua längre och vi dricker inte vodka längre (i alla fall inte jag, nu när man är äldre måste man ju bli lite sofistikerad och faktiskt också lite äldre) och jag älskar sara för att hon kan tänka sig att jobba volontärt och våra värderingar och mål i livet är väl inte de samma, men jag vi är fortfarande små och tror vi kommer vara små rätt länge till.

Kommentarer
Postat av: Madeleine

jag ska vara ett barn som gillar vodka livet ut. sen saknar jag våra rulla och pentakläder. love

Postat av: mormor

härligt att reflektera bakåt i tiden. Tror att du och girlsen har många härliga år framför er oxå. Bara mer mogna än tidigare. puss

2007-09-20 @ 23:01:41
Postat av: martina

fin kommentar av anitha. och fin text av toi, lovie!!

2007-09-21 @ 16:02:30
URL: http://martma.blogg.se
Postat av: s

du är så jälva SÖT!

2007-09-21 @ 17:47:03
Postat av: ellepelle

JAG GILLAR DET!

2007-09-23 @ 00:30:29
URL: http://iamjesus.blogg.se
Postat av: tim

annas fester 04... hehe

2007-09-24 @ 08:23:09
URL: http://pablo-tim.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback