kom så hem då



och nu kom nya elle!!!!!! :D:D:D LIV!

jag var länge ensam enda barnet

nu har jag varit i skolan och snart ska jag och jobba.

jag läser en ny bok som heter "när oskulder kysser" och den är så jävla bra som vanligt förFAN hur kan man skriva så bra böcker? så nu är per hagman ny på min lista över favoritförfattare. här är listan:

JK Rowling
Per Nilsson
Per Hagman
Haruki Murakami
Linda Olsson

bra va? sån läsare jag är. på söndag ska vi ha fotografering till tidningen med alice. det ska bli kul. och på lördag ska vi ut. äntligen lite dubstep igen. då är det andra gången jag är ute på typ... två månader kanske :D så himla duktig!!!!!!!!!!!!!!! gammal alkis som man är.

och i januari blir det nog amsterdam!!! ÅH SIGGET LIV. amsterdam kan vara det bästa som finns på den här jorden. ja, finns nog inget bättre ställe. tänk om jag hittar beautiful place i amsterdam...... då kan jag leva och dö där föralltid. åh. amsterdam. aah. mode.

om mindre än två veckor kommer dino hem!!!! ÅH saknar honom!!!! det räcker inte att skypa varje dag. måste känna på han!! krama han litta!!!!!!

lived börjar bli lite kul. och snart ska jag se ut som en knarkare. så himla kul. drömmen i livet <3

ja, jag är naken på bilden. who the fuck currs?



nu tänkte jag laga mat, städa hela lägenheten, göra min matteläxa och skriva ett brev.

har gråtit non stop i en halvtimme av all godhet som faktiskt finns här i världen.
http://www.givesmehope.com/

I have my books and my poetry to protect me



lägenheten är full av ballonger sedan lördagens fest för matilda. solen lyser. jag har cigg. jag lyckades koka kaffe i toalettpapper då kaffefiltret är slut. jag har betalat alla räkningar. jag måste snart göra matteläxa för imorgon är det prov. jag lyssnar på simon and garfunkel och allt känns helt bra. och fint. jag var i amsterdam för en månad sen. världens bästa stad som någonsin har funnits. jag köpte tre lp-skivor. de är hos tim nu, för han ska fota dem. så ni kan tyvärr inte få se dem. men skivan ovan är en av dem. köpte också en bob dylan och en louis armstrong. och så köpte jag ett askfat, rökelser och en tshirt. nu vill jag dricka upp mitt kaffe i solen. sen kommer bilder på lägenheten.

kram

i am a rock (har döpt mina blogginlägg till det hur många gånger som helst. verkar som att jag alltid vill blogga när jag lyssnar på den låten)



hej

idag skolkade jag. det var lite dumt. tänkte gå till arbetsförmedlingen tidigt i morse och var därför "tvungen" att skolka. men självklart försov jag mig. för att min fina lilla mysiga sambo är så jävla mysig i sängen så att jag vill dö. tänkte ta lite bilder på vår lägenhet idag. vår ANDRA lägenhet. saknar den andra ibland. även fast den var liten och trång och vi inte hade balkong och det var lyhört så får jag ibland upp bilder i huvudet. höstnätter. när varken jag eller tim sov. och jag stod nere på gården i timmar på nätterna och rökte massa cigaretter och pratade med tim i telefon. och det var ganska kallt, men blev bara varmare ju längre jag var ute.

jag har också börjat läsa mindre sen vi flyttade. i ungefär ett år gick jag varje morgon ner på gården och drack en kopp kaffe, rökte två cigaretter och läste ur olika böcker. på vintern också, för jag hade min feta pälsjacka. nu läser jag knappt. kan också ha att göra med att jag nu är en sån jävla iphonenörd att jag alltid sitter med den och spelar spel på morgonen ute på balkongen, med en kopp kaffe och två cigaretter.

nu ska jag dock börja läsa en bok jag fick jag raz när jag fyllde år. "tärningsspelaren" heter den. sen när jag fått tillbaka min bob dylan-bok ska jag läsa slut den. för bob dylan är den coolaste människan jag vet.

ni kanske har missat lite av mig sen jag bloggade sist. jag har som ni förstått flyttat. till en fin, vit, ljus lägenhet vid folkets park med balkong, vitt trägolv och ett sovrum. jag har varit full en gång på fyra veckor. så kan det gå när man är nykter alkoholist.

nu måste jag sminka mig lite. idag kommer förhoppningsvis dino och michelle hit. min sambo stack precis till jobbet. han var jättesöt. vill pussa honom nu.

hejdå kram