please please please










she came in through the bathroom window



när man kan shoppa i lund kan man må väl, så sen åker jag och shoppar lite i lund. måste hitta klänning till matildas student som är på fredag!!!! men måste först sola lite till! och dricka upp mitt kaffe!! fast jag är inte sugen!!!!!

fnissig bild! så fin! så fnissig! helt! fan! tas! tisk!

Bob Dylan – I Don't Believe You

SALSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

måste bara säga

in my heart



och så kan man cykla till svedala i värmen efter att ha solat på balkongen hela förmiddagen. sen åt vi grillat och åkte rullor runt runt och spelade kubb och det blir fan aldrig kallt!!!

och på fredagsnatten kan man dansa sig svettig till salsa på salsaklubb med en massa män och en bästa vän. och sedan leda cykeln hem i natten och ha en pojkvän som överrasknings-möter en. mitt på möllan så där bara. ja tänk. tänk vad som kan hända när solen lyser o ingen har några kläder och folk är bruna o glada o sköna o varma o peppa och allt.

och en ny spellista på spotify. äntligen.

was it me that shot him down in la cantina



titta va man kan göra. börja skriva på en gammal blogg. tänk att det går. sicken värld det internätet är. en hel värld men mina gamla tankar drömmar åsikter killar tjejer vänner ovänner från när jag var 16. nämen. som det kan bli.

nu tänkte jag berätta att igår var vi på möllan. men då kände jag att då kommer det verka som att jag inte har förändrats ett dugg sen jag skrev här innan. år sedan, månader sedan och sådär. men det har jag ju. men jag kan väl väl få sitta på möllan ändå!!!! nu när det är sol och allt!!!! och solen lyser på balkongen och jag sitter här och tänkte snart gå och träna och sen tänkte jag ta bussen hem till dino och grilla i solen i hans trädgård och sen kommer lilla lilla matilda. tänk va! sicka möjligheter man har när det är sommar! helt otroligt!



sådär. nu ska jag koka nytt kaffe, sen ska jag ut i solen och läsa en bok. ja inte mycket som förändrats