broke window

image363

Trasigt fönster I:
Efter varma kärleksakter går du naken upp mot ditt trasiga fönster och tittar på mig som ligger kvar. Med en gest med handen säger du åt mig att komma och ställa mig med dig. Med mitt ansikte i dina händer tittar du mig i ögonen och säger åt mig att inte bli generad. Och även fast den värsta klyschan är farlig, är den likväl så underbar och jag tror dig när du säger att jag aldrig varit vackrare än i månljuset.

Trasigt fönster II: När vi har tur kikar solen fram bakom träden i din trädgård och kastar katter och skuggor i ditt rum. Du ställer dig i ditt trasiga fönster och säger med ryggen mot mig att du tänker gå ut en runda. "Sov du vidare, så äter vi frukost när jag kommer tillbaka"

Trasigt fönster III: På morgonen, efter drömmar om oss, ställer jag mig framför ditt trasiga fönster och dansar till låtar du aldrig hört. Du sitter på sängkanten och ler åt min iver och ber mig att strippa. Istället bjuder jag upp dig och tillsammans dansar vi framför ditt trasiga fönster och hoppas att alla ser.

Trasigt fönster IV: Efter bråk om mina alkoholvanor sliter du dig loss ur min tårdränkta famn och sätter dig under ditt trasiga fönster och gömmer ansiktet i dina händer. Efter minuter av envishet går jag sakta på tå mot dig och delar mitt täcke. Tårar som bildat sjöar i dina mungipor och nyckelben torkar jag snabbt.

Kommentarer
Postat av: mums

finns ingen som du!!! jag älskar dig mkt mkt!!! pyss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback