to know you

MHM! IKEA-fest blev sjukt bra. det började bra, med en ordentlig fylla på förfest hos twinsen. fortsatte mindre bra då väl på bussen, martina upptäckte till allas fasa att hon glömt sin mobil. som den lojala vän jag är, steg jag av med henne och lovade de andra att ta bussen en timme senare. vi begav oss ännu en gång hem till twinsen och drack lite mer och jag åt upp en bulle jävligt snabbt. på bussen in igen, såg vi en tjej och hennes rullstolsvän (du vet vem jag pratar om tim) och jag berättade en massa saker om rullstols-tjejen för martina, som tim berättat för mig. vi skrattade gott åt de förlamade och sen sprang vi till 174:an. väl mitt i ingenstans ringde vi sara och bad henne möta oss. vi gick fel ett antal gånger och jag gjorde en pöl som aldrig har varit större. NASTY.

sen kom sara och björn (knarkarNs kompis) och mötte oss och följde oss till en fest som skulle visa sig senare vara jävligt lyckad. där var en massa svedala-människor och klart det kan vara roligt ibland. i lördags var det roligt och sedan kom zeb dit och var snäll. jag blev lite för tipsy och det visade sig martina bli med, då hon på 174:an hem viskade i mitt öra "jag spydde precis på bussen". ALRIGHT, sa jag då och blev stolt över min lärling. sen kom vi till södervärn och där blev jag och louise otroligt sugna på lite falafel och sprang till möllan för att hämta upp en gratis. först blev jag utskälld av någon långhårig läskig man, som tyckte att jag skulle ha lite självinsikt och sluta tigga pengar... det gjorde mig ledsen och sen fick vi en gratis i alla fall. den åts upp av mig och jessica och louise fick smaka lite bröd.

sen åkte vi hem och jag hoppade av tillsammans med madde, stal en tidning och mådde SKITBRA. när vi kom in till henne åt vi upp allt i hennes kyl, ALLT och gick upp och somnade framför CSI. nästa dag vaknade jag med en sprängande huvudvärk och tog bussen för att agera gullig och mogen på släktkalas.

Kommentarer
Postat av: martina

din pöl var ju det sjukaste jag sett

Postat av: sara

hahaha, ni är så jävla äckliga!! jag är mest glad över att jag inte är Spyan längre (L)

2007-02-20 @ 15:18:53
URL: http://fadd.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback