du är en tår i svarta hav



idag var jag i stan och fikade med min vän tim. det är roligt när han har pengar, tid och ork att ta sig till storstan. vad som lockar i svedala, vet jag inte. jag köpte med en del presenter hem till min sambo, men han gillade inte dem. inte ens ett tack fick jag. nu skriver jag bok på tom mage. lite kaffe har den fått sig idag och det räcker väl i och för sig. jag skulle börja på en vodka-diet. sen kom jag på att jag kräker och vodka. och det kan ju bli bra det med. the weepies har gett mig lust till att skriva och det blir fint. nu är det gamla, hederliga, mjuka lasse som tagit över mina högtalare. det är bra det också. idag sa jag att jag vill ha fest på fredag och då sa min kvicktänkta sambo att det faktiskt är fredag imorgon. då blev det ju lite stressigt. det ska nog gå bra ändå. fest är ändå alltid bäst när det är oplanerat.


boken börjar te sig. jag har långt efter tim, men han har ju all tid i världen. själv somnar jag för sent och vaknar för sent. sedan går det runt så hela veckan tills helgen kommer. då somnar jag jättesent och vaknar jättesent. jag har ingen koll på veckodagarna längre. jag har ju inte ens en almanacka hemma... om en viss sambo bara hade kunnat köpa vogues...


nu ska jag fortsätta med boken. och imorgon ska jag dricka alldeles för mycket vin, skratta alldeles för högt så det ekar mellan husväggarna i storstan den här gången.


Kommentarer
Postat av: Madde the cool one

är det en lång, svart och giftig fis som smyger längs lakanen? :)

Postat av: tim

hahaha... nej det var något stort, svart och geléigt som smält

2008-12-01 @ 06:40:34
URL: http://timpaen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback