my lover will go

i
 
tisdags var det utgång med michelle. golden fick passa sig som vanligt och efter en lång väg hem och lite chilicheese från burger king, somnade jag och michelle i min lilla lägenhet framför trollkarlen från oz.

I torsdags var det dags för mig och sarasve att göra stan osäker och vi började i min lägenhet med vin, öl och sällskapsspel och fortsatte sig på lilla torg och sedan begav vi oss till ett halvfullt etage. där fixade jag kanske ett jobb till mig själv.

i fredags, efter många om och men, stack jag och min älskade till hedmanska gården och lyssnade på ett hyvens band med raz och martin pamp. när de var klara, gick vi till stortorget för att titta på "rave". jag trodde jag skulle gråta så dåligt det var. istället ringde jag elin hall och jag och min älskade mötte henne på dansbanan och senare kom också de andra tillbaka.

ikväll blev det mat och en film vid namn "into the wild" hos min älskades föräldrar och det var skönt att få chilla i soffan i några timmar framför ett project runway-maraton. nu sitter vi i vår lilla lägenhet och min älskade spelar på sin gitarr. och imorgon flyttar han till sin dumma skola och jag försöker att inte gråta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback