that's why I travel all this way to you

image480
 

inatt drömde jag om mitt drömhus. jag har flera gånger det senaste året, drömt om helt fantastiska platser jag aldrig i vaket tillstånd varit på. drömmarna har fått mig att bli lite besatt av gröna skogar och höga kullar och därför har jag börjat söka på "beautiful place" på google, för att kanske någon gång hitta något av de ställena. men inatt var det som sagt ett hus jag drömde om. jag åkte buss på motorvägen och kollar ut genom fönstret och ser en massa fantastiskt vackra och unika hus. jag ber busschauffören stanna och jag kliver av. jag går mot det huset som ser mest speciellt ut och jag smälter.

huset är för det första rosa och vitt. ungefär de finaste färgerna ett gulligt hus kan ha. och när jag går under det stora taket, ser att att där hänger ett stort skynke med fullt av... rosor. rosa bjälkar och rosor överallt och det var högt i tak. jag ska hitta det huset, om det så betyder att jag måste åka över varje motorväg i hela sverige.

jag drömde också inatt att jag åt knark i form av mögelost ute på gatan. och fler bilder från fotograferingar kommer om en stund!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback