something's missing

image299

nu har jag och madde blivit fotade två gånger i stan på mindre än en vecka. jag går för tillfället inte i skolan, då det är praktikdags, men lilla jag har ju faktiskt ingen. vilken loser, alltså. så mina dagar spenderar jag genom att klockan 11.00 åka bussen in med tim, få gratis kaffe av honom på espresso house (då han nu jobbar där den jävla grisen), efter det åker jag hem, städar, lagar mat, går och jobbar och spenderar sedan några timmar med mitt FBG + tim. nu när min pojkvän flytt landet för ett tag, finns där inte mer jag kan göra än bara vänta.

inatt gick den gamla kalle & chokladfabriken på 5:an. PERFEKT, tänkte jag, nu behöver jag inte tänka på hur stor min säng är och hur ensam och liten jag är i den. den gick 02.25. jaja, tänkte jag, jag ställer min klocka och vaknar då, jag har ändå ingen tid att gå upp imorgonbitti. jag kunde inte riktigt hålla mig vaken. jävla skit. så nu är veckans höjdpunkt borta och det var ju en jävla höjdpunkt, alltså. nej.

Kommentarer
Postat av: Mia

Hej nästa vecka kan du komma och spana på mig genom gliporna mellan böckerna på Kirsebergsbiblioteket om du inte har annat för dig. Hej om du tar bort den där otroligt gräsliga bilden på mig så kommer jag våga länka dig (utan risk att alla ska få se mitt sanna skabbiga jag).

Postat av: martina

vilken höjdpunkt va

2007-10-04 @ 20:57:49
URL: http://martma.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback