it's full of

image348

kb var nice som jag väntade mig och det sista bruden på bilden var, var jobbig, faktiskt riktigt gullig. det gör inget om hon inte minns nåt, för du gjorde inget pinigt, om man säger så.

men allt var fint, allt från förfest hos twinsen till golden med lesbiska hundar till kb med snygga män, snygga brudar och en förklaring på hur "rohvol" uttalas. lite fick jag ju ljuga, man är ju inte den som är den. i alla fall kändes min fylla lagom tills jag sprang till bussen och till jag kom hem. telefonsexet blev inte som någon av oss tänkt oss, men det är väl tanken som räknas. morgonen efter fick jag städa hela toaletten på grund av att jag inte kunde hålla käften stängd tills jag öppnat toalettlocket. en mindre incident som resulterade i att jag fick spendera 10 minuter på knä.

i lördags firade fbg att vi lyckats hålla ihop i elva år och efter lite cider, mat och världens mest underbara ananaspaj, så försvann en brud (hon skulle gå och lägga sig halv nio) och lite senare försvann en annan för hon skulle "upp och jobba tidigt". så kvar satt martina, jag och madde och senare kom tim och min älskade. jättefint var det och popcorn är så jävla gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback